Перейти до змісту

Робота міської влади (в питаннях і відповідях):)

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Краще повірити в чудо, Бога, ще якусь невідому й**ану ***ню, аніж прикласти зусиль і щось зробити САМОТУЖКИ

А насправді так просто змінити життя!

Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,

Полюбити свою землю, свою рідну природу,

Відчути себе часткою єдиного народу.

Бо ми не безрідні, бо ми – українці!

Тож досить плювати в дідівські криниці,

Досить боятися вірити в краще,

А своє на чуже не міняти нізащо!

Спільнота розумних, міцних, незалежних,

Без "правобережних", без "лівобережних",

Добрих, привітних і незрадливих,

В усьому єдиних, в усьому щасливих.

Лиш уявіть, якою стане країна,

В якій кожна людина живе, як людина,

В якій все, що хороше, – значить і наше!..

Але поки, на жаль, все зовсім інакше...

"Я не хочу" Наш Тартак

люблю ці рядки

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

А коли сіє чудо зможемо наблюдати?

завтра

Емм, боюсь, що завтра вже настало. Щойно проїхало 2 чорних буса з блимавками синьо-червононими і 2 машини супроводу. Приїхали напевно невчасно, бо здоровенний трактор не встиг втікти з дороги. Та й побули вони від сили 3 хвилини біля музею

п.с. Вдома маємо карабін, то дільничний навідував вчора :)

І що він хотів?

Склалось враження, що він сам не розумів, для чого прийшов. Про життя розпитував :)

Опубліковано

Емм, боюсь, що завтра вже настало. Щойно проїхало 2 чорних буса з блимавками синьо-червононими і 2 машини супроводу. Приїхали напевно невчасно, бо здоровенний трактор не встиг втікти з дороги. Та й побули вони від сили 3 хвилини біля музею

цей кортеж вже тиждень містом роз'їжджає, це мабуть президентська служба охорони готує місто до зустрічі.

Склалось враження, що він сам не розумів, для чого прийшов. Про життя розпитував :)

це мабуть вас на адекватність перевіряли чи часом не схопитесь за карабін коли взнаєте, що Яник приїхав.

Опубліковано
Приїхали напевно невчасно, бо здоровенний трактор не встиг втікти з дороги
цей кортеж вже тиждень містом роз'їжджає, це мабуть президентська служба охорони готує місто до зустрічі.

Цей кортеж мабуть дресує комунальників на здачу нормативу по втечі на тракторах з дороги коли янек і подібні навідаються. ;)

Опубліковано

Сьогодні біля обл. лікарні стояли десь 3-4 авто з кортежу, про які пише nickel, а також 2 авто ДАІ. Бляха, і це все буде якраз навпроти мого будинку. Завтра нормально і з будинку не вийду - бо будуть і менти стояти, і снайпера на даху.

Коменти звідси :

Fantom Вчора 17:32

Шукаю СВД....

goodok Сьогодні 10:41

я за те, шоб Фантом знайшов СВД...

mr.ZED Сьогодні 11:03

поможемо Фантомові гуртом шукати СВД (Снайперская винтовка Драгунова) ?)))

Опубліковано

Ппц, оце дають... Я ж думаю, що щось скромно, як для президента. Он Ющ на трьох RangeRover приїжав свого часу

це мабуть вас на адекватність перевіряли чи часом не схопитесь за карабін коли взнаєте, що Яник приїхав.

Ахха, дарма я йому про проблеми в універі розказував

Опубліковано

Інколи так хочеться повірити в нездійсненне...

Пішохідні переходи з нормальною розміткою

Нормальне освітлення останніх

Капітальні пі***ліни "пішоходам", які переходять де завгодно, лиш не на переході (конкретна схема: дати чітку вказівку ДАІ та ППС, створити місячник по попередженню населення, затримувати порушників та накладати на них штраф із стягненням на місці. При відсутності при собі грошей/документів - доставляти у відділення, складати протокол і т.д і т.п....А до малолітніх - викликати батьків у відділення)Чесно - заколупали вже.

Хоч якось оптимізувати роботу комунальників зимою

Заборона особам до 18 знаходитися в громадських місцях після 22.00 в зимову пору року хоча б...Крім того, створити відділення на базі МВС, люди з якого конкретно ходили б по місту і цікавилася в потенційної гопоти, хто вони такі, що вони тут забули, документи і т.д...

Опубліковано

Капітальні пі***ліни "пішоходам", які переходять де завгодно, лиш не на переході (конкретна схема: дати чітку вказівку ДАІ та ППС, створити місячник по попередженню населення, затримувати порушників та накладати на них штраф із стягненням на місці. При відсутності при собі грошей/документів - доставляти у відділення, складати протокол і т.д і т.п....А до малолітніх - викликати батьків у відділення)Чесно - заколупали вже.

як пішохід у відповідь скажу, а мене водії задрали. шо звичайний пішохідний перехід, шо зі світлофором - пофігу, ломляться, всі кудись спішать. може, для вас водії влаштувати місячник?

Опубліковано

як пішохід у відповідь скажу, а мене водії задрали. шо звичайний пішохідний перехід, шо зі світлофором - пофігу, ломляться, всі кудись спішать. може, для вас водії влаштувати місячник?

у водіїв місячник "по жизні". Ти як пішоход багато штрафів заплатив, та взагалі хто з пішоходів хоч раз заплатив штраф? Чи пішоходи не порушують?

Опубліковано

От же ж...Як пішоходу скажу - сядь до когось в машину і покатайся містом..День. А ще краще - ввечері і в дощ/сніг. І не забудь, що обмеження швидкості в місті 60км/год. От тоді і поговоримо.

П.С. Вини з водіїв не знімаю, я частенько і сам пішоходом буваю.

Опубліковано

а ще я хочу, щоб на вишківському переїзді-переїхресті зявився світлофор......

можна хотіти?

Опубліковано

у водіїв місячник "по жизні". Ти як пішоход багато штрафів заплатив, та взагалі хто з пішоходів хоч раз заплатив штраф? Чи пішоходи не порушують?

до чого тут штрафи? я веду мову про те, що навіть переходячи дорогу у визначеному для цього місті, можна в кращому випадку вислухати матюків зі сторони водія, а в гіршому опинитись під колесами. думаю грошове стягнення і здоров"я (життя людини) речі трохи не сумісні. пішохід у випадку чого втрачає знаааачно більше, ніж водій

fedot, їздив не одноразово і бачив, як порушують. мені і в машину не треба сідати, я і без того бачив, як деякі екземпляри перебігали дорогу за кілька метрів біля переходу, бо їм впадло, і створювали аварійні ситуації

Опубліковано

можна хотіти?

Один там вже є, тільки ще одного там і не вистачає... щоб там ще ту пробку збільшити в 3 рази. В нас же світлофори не для розвязки ставлять, а для заробляння грошей ДАЙцями і збільшенням автомобільних пробок.

А ще не вистачає трохи повчити правила тим хто там їздить, як не їду через раз якесь чмо з 2го-рядної встигнути хоче поперед батька в пекло.

Опубліковано

можна хотіти?

Один там вже є, тільки ще одного там і не вистачає... щоб там ще ту пробку збільшити в 3 рази. В нас же світлофори не для розвязки ставлять, а для заробляння грошей ДАЙцями і збільшенням автомобільних пробок.

А ще не вистачає трохи повчити правила тим хто там їздить, як не їду через раз якесь чмо з 2го-рядної встигнути хоче поперед батька в пекло.

те чмо з 2-го ряду буде завжди. а світлофор таки треба.

Опубліковано

до чого тут штрафи? я веду мову про те, що навіть переходячи дорогу у визначеному для цього місті, можна в кращому випадку вислухати матюків зі сторони водія, а в гіршому опинитись під колесами. думаю грошове стягнення і здоров"я (життя людини) речі трохи не сумісні. пішохід у випадку чого втрачає знаааачно більше, ніж водій

fedot, їздив не одноразово і бачив, як порушують. мені і в машину не треба сідати, я і без того бачив, як деякі екземпляри перебігали дорогу за кілька метрів біля переходу, бо їм впадло, і створювали аварійні ситуації

Я пішохід, але дивлячись на тих "телят" які сунуть через переход не дивлячись по сторонах, виходять на перехід перед самою машиною, що їде на швидкості, часто думаю чи легше і їм буде і чи менше буде боліти від того що їх збили на переході? Чи треба трохи головою думати і зважати на стан дороги (тим більше зимою), а може і зачекати ту хвилину коли машини проїдуть і буде вільний перехід.

Часто спостерігаючи перехід по одному на Грушевського, де вистроюються черги з машин і маршруток, а люди переходять як їм хочеться (то по одному то цілою колєйкою), зовсім не зважаючи на інтереси водіїв і тих пасажирів які їдуть в транспорті.

Вони йдуть, бо "відітє лі", у них є право переходу, і нехай весь світ зачекає.

Загалом треба бути взаємно ввічливими і пішоходам і водіям

Опубліковано
те чмо з 2-го ряду буде завжди. а світлофор таки треба.

Світлофор зі сторони набережної не ставлять бо там є Переїзд, так само як і головна це виїзд з Зої косм. на Карпенка-Карого.

Опубліковано

Fedor4uk, так я і не сперачаюсь, шо таких "телят" вистачає. просто на цю ситуацію я дивлюсь очима пішохода, який намагається по-максимуму дотримуватись правил, але неодноразово мушу нервуватись за свою безпеку та дружини через різного роду недоумків за кермом

Опубліковано

Fedor4uk, так я і не сперачаюсь, шо таких "телят" вистачає. просто на цю ситуацію я дивлюсь очима пішохода, який намагається по-максимуму дотримуватись правил, але неодноразово мушу нервуватись за свою безпеку та дружини через різного роду недоумків за кермом

Як на мене, то тут ключові слова "телята" та "недоумки"... І не має значення, за кермом вони чи пішкодрала...

У свій час (навчаючись в КПІ) мав проблеми з ДАЙцями як пішохід - якщо затримували при порушенні правил (перехід у невстановленому місці, на червоний сигнал світлофора тощо) писали "тєлєгу" в деканат і далі - прощай стипендія, а при неоднорозавому порушенні і питання про виключення могло постати.

Те ж саме стосувалось і працюючих - лист на підприємство, а там оргвисновки. Ось і я за таке. Скажімо, мені, як роботодавцю, приходить дист з ДАІ, що мій працівник скаче, як заєць, поміж автівок у невстановленому місці, а якщо ще й у робочий час !!!!!!!!! (шлях на роботу з роботи в т.ч.) мало йому не "покажеться". Ну не хочу я мати неприємності через "телят" та "недоумків" ! Щонайменше - усний "втик", далі можна й матеріально покарати.

Для тиж же, які називають себе інспектору безробітними (але при цьому дуже поспішають і перебігать на червоне і т.п.) організовувати "лікнеп" по ПДР, а саме - зібрати таких чоловік 10 (на це піде година часу) і прочитати лекцію про ПДР (ще година часу) - другий раз подумає чи варто так "поспішати".

З водіями простіше, вони постійно "під прицілом" і відмазуватись їм складніше. І тут головне, щоб була невідворотність покарання, тоді й порушуватимуть менше.

Ще чого хотілося б, щоб ДАЙці, передусім намагались ЗАПОБІГАТИ порушенням, а не карати за них. Але ж план...

Опубліковано

Пішохід, який виходить на дорогу, однозначно ризикує життям (незалежно де і як: на пішоході/світлофорі чи ні, порушуючи правила чи ні), це факт. Але пішохід, який знатиме, що за перехід дороги, з порушенням пдр, йому можуть вліпити немаленький штраф, переходитиме її значно обачніше. Хоча і з штрафом і без штрафу він ризикуватиме життям.

Чомусь ми знаємо, що куріння шкодить здоров'ю, але курити на вулиці перестаємо тільки тоді, коли за це починають штрафувати.

Опубліковано

всі водії прекрасно знають, що їх можуть оштрафувати за порушення ПДР, але щось культури поведінки на дорозі у нас не прибавляється

... і взагалі шомь ми вже від теми відійшли :rolleyes:

Опубліковано

всі водії прекрасно знають, що їх можуть оштрафувати за порушення ПДР, але щось культури поведінки на дорозі у нас не прибавляється

це спірний момент, бо статистика свідчить про протилежне - після останнього підвищення штрафів, водії стали значно чемніші. ;)

Опубліковано

взагалі-то для усіх цих пропозицій, скарг, побажань у міській раді є відділ звернень громадян, де можна залишити офіційно заяву, яка буде розглянута у відповідному порядку

Опубліковано

а ми тут лише констатуємо факти, потримаємо тему до наступних виборів і покажемо потенційним виборцям результати діяльності зведено і узагальнено :)

а про те, що лід тре пісочком посипати, можна і без скарг здогадатися ;) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...