Перейти до змісту

MOTOROLLA! Вітаємо тя з призовим місцем!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки ще немає офіційних результатів,

а мені піпєц як не терпиться привітати Іринку...

Після квартирника в Житомирі ми зранку зірвалися і памчалісь до Кийова - де 28/11/2010 мало відбутися закриття міжнародної виставки Ukrainian Art Week в Музеї Сучасного Мистецтва, нагородження переможців і інші бомондські заморочки.

Там виставлялась наша MOTOROLLA!Своїх богокотів людству демонструвала...

І що ж видумаєте????

Щуцька Ірина

2-ге місце в номінації "Авангардна графіка"

ТРА ТАТАТАТТААААА!!!!

РОботи переможців у всіх номінаціях навесні 2011-го року порулять або в Петербург, або в БЕрлін, або в Іспанію чи там кудище...на виставку.

Про це буде повідомлено пізніше.

Соррі, не стала чекати офіційних результатів (на сайті ще мовчать, обіцяють тільки з понеділка)..

ВІ_ТА_Є_МО!!!!!!!!!!

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Требуем больше фоток картин..Требуем,требуем....А то видишь ли Житомиряне(или житомерчане) посмотрели,а земляки (среди которых по сути и зародился и возрос сей ТАЛАНТ)остались ни с чем.....а потом говорим что Луцк культурно не развит :rolleyes:

Это ультиматум:КУРУЛЭВА ПОДАВАЙ ФОТКИ

Опубліковано

Требуем больше фоток картин..Требуем,требуем....А то видишь ли Житомиряне(или житомерчане) посмотрели,а земляки (среди которых по сути и зародился и возрос сей ТАЛАНТ)остались ни с чем.....а потом говорим что Луцк культурно не развит :rolleyes:

Это ультиматум:КУРУЛЭВА ПОДАВАЙ ФОТКИ

Приходь в суботу на квартирник - побачиш кота, що в Житомир їздив! ^_^

Опубліковано

Ти їх з себе малювала? Я на всіх твоїх творах бачу тебе!

Щоб ця перемога була не остання! І побільше реалізацій у твоїх творчих задумах! І побільше визнання і шани!

Мої найщиріші вітання! Я теж твоя фанатка  :wub:

:sm110::sm110::sm110:  :_35::_35::_35:

Опубліковано

Ух ти! мої вітання і подальшого натхнення та бажання творити.!!!:ok2:

Хоч за чиїсь успіхи возлікуємо, панове, в цю сувору пору людства! ;)

Опубліковано

Извините, я в живописи (в любом её проявлении и направлении) вообще полнейший профан, но приятно, что на борде есть такие талантливые люди.Удачных вам выставок, побольше побед и признаний.

Всегда Ваш Getto. :)

Опубліковано

А пачіму про мої кулакі на ногах нє упамінаєцца? Я, панімаєш, как раскоряка цілий день ходив, нєйромагнітниє імпульси на Кієв слал!

Опубліковано

А пачіму про мої кулакі на ногах нє упамінаєцца? Я, панімаєш, как раскоряка цілий день ходив, нєйромагнітниє імпульси на Кієв слал!

Diшечко!!! Без тебе, я б туди і не їхала)))) То ти мене надихав своєю впевненістю в перемогу!!!!!! Імпульси і кулаки скручені додавали снаги)))

:g15:Дякую!!!

Опубліковано

Папівая срання бердичівськоє свєтлоє в Житомірє ми ачучялє Ваши нєйромагніти і другіє пазітівниє флюїди.

Но я патом спраишвамс: а собсна в какіх ішшо мєстах билі скрючени кулакі?

Опубліковано

мало того шоб це були постійні перемоги, так шоб вони ше винагороджувались ось так

821997ce551547a5f1d4f2ebb7c6c0b78bf66321.jpg

Опубліковано

MOTOROLLLA, я ужасно рад за тебя! а еще горжусь тем, что увидел и немножко покритиковал твои замечательные "авангардные" картины еще до выхода их на подиум :smile3:

Опубліковано

MOTOROLLLA, я ужасно рад за тебя! а еще горжусь тем, что увидел и немножко покритиковал твои замечательные авангардные картины еще до выхода их на подиум :smile3:

Shkoder, тепер ти офіційно будеш, якщо не проти , звичайно, моїм першим критиком!))) В тебе хороша аура))))

мало того шоб це були постійні перемоги, так шоб вони ше винагороджувались ось так

821997ce551547a5f1d4f2ebb7c6c0b78bf66321.jpg

О, Віkykysічка, твої б слова, та богу в вуха)))) Дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...