Перейти до змісту

Перша Зимова Рибалка!

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всіх вітаю з першим днем зими! Романів з Днем Ангела , але тема не про це!

Хочу поїхати, перший раз у своєму житті на зимову рибалку! звісно не сам а з компанією!

Так ось... на що ловити? які є снасті ? і тд і тп!

в інтернеті шукав але хочеться в 2-ох словах почути!

Опубліковано

в суботу 2 см лід був! на стоячій воді, це вже після суботи пройшло 4 дня доброго морозу!

лід після таких днів 8-12 см !

Опубліковано

Саме головне добре вдітися. 2-3 штанів, на ногі буркі, 2-3 кофти, тепла куртка бажано з капішоном, шапка і рукавиці.

Якщо хочеш ловити окуня купляєш зимову удочку, приблизно такого плану post-7488-0-29543800-1291285952_thumb.jp

Купляєш тонку леску і декілька різних по формі і кольору мормишок. post-7488-0-98580200-1291286129_thumb.gi

А там компанія підскаже як ловити, або сам будеш експерементувати з проводками.

Якщо цілю рибалкі буде щука то потрібно ловити на церлиці. Конструкції жерлиць є різні. Декілька видів продаються. Лічно я використовую саморобні жерлиці, спіймана риба на саморобну жерлицю приносить більше задоволення і навіть трохі гордості.

Якщо понравиться зимова рибалка, то далі вже сам поймеш що тобі саме треба. Вже потім купиш чи сам зробиш зимовий ящик, купиш бур і будеш агітувати друзів, які ще небули на зимовій рибалці.

P.S. Я також на вихідних збираюсь на рибалку, думаю лід вже має бути сантиметрів 10. Відомо що риба на перший лід дуже добре клює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...