Перейти до змісту

Чи готові ви стріляти?

kudrom

98 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В померанчеву революцію був готовий :mdr:

Зараз теж вважаю, що місце депутатів ВР на гілляках (по радянським законам, певно, половина заслужили б за економічні чи інші злочини). Але зараз мені по барабану і став би "стріляти" тільки у випадку прямої фізичної загрози :unsure:

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

По-моєму, щоб була гарна влада, треба, щоб у неї "влади" не було, а була вона "слугою", щоб як в Європі - чиновники на громадському транспорті і с вєтєрком <_<

І в Європі влада не ідеальна. Зараз по всій Європі, страйки, забастовки, мітинги протесту. Якось європейський чиновник сказав: "Думаєте наші чиновники не намагаються вкрасти? Намагаються. Просто закони виписані так що таких можливостей в них практично нема."

А щоб наша влада прийняла закони проти себе, то українському суспільству ще рости й рости, боротись і боротись.

З точки зору позитивності влади я навіть прикладу не наведу де вона позитивна без недоліків. Ну хіба що Лукашенка, там справді чиновники сцять, і від того наполегливо працюють. Олігархів і капіталістів нема, бандюки всі повтікали, і на цьому фоні народ там задоволений. Ну якійсь частині населення вільно критикувати не дають, я би краще мовчав би маючи нормальну зарплату нормальне житло.

пс: чого це оффтоп, ми ж якраз і виясняємо в темі, в кого стріляти, за що, і з якими наслідками. Щоб народу з першого пункту голосування легше було визначитись із мішенями :mdr:

Опубліковано

А я й не писав про тебе особисто, а в загальному.

я розумію, приписка про себе не у відповідь на твій пост

Це тільки Алькаїда в інеті інформує про свої майбутні діяння, а решта роблять це тихенько, а потім вже роздувають щоки від важності ;)

ага, всі люблять дума шо вони самі хитрі і ніхто цього ніби не помічає :smile3:

Ще одне. Варіант відповіді "Так, готовий особисто" слід було б змінити на "Так, готов(а/-ий) особисто)", ні? Рівноправ’я Ч і Ж деклароване вже достатньо часу тому назад.

І-таки, ще одне: "Так, готов(а/-ий) особисто" можна трактувати двояко, як мінімум. Одна з трактовок, ту яку я мав на увазі, коли вибирав саме такий варіант відповіді: життя може довести до крайнощі будь-кого і будь-де, тому просто приймаю "по дефолту", що і я здатен на таке, хоча "готовий" мабуть-таки не зовсім влучне слово в даному випадку. Просто не виключаю можливості, і це чесно

Опубліковано

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

З.І. Нікого не підколюю - просто цікаво.

Захади в профіль дивитись. і так, тримав я зброю в руках, і мисливську і бойову.

Опубліковано

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

Захади в профіль дивитись. і так, тримав я зброю в руках, і мисливську і бойову.

Опубліковано

Опубліковано

прошу модератора повидаляти 3-и верхні пости, якийсь глюк

Опубліковано

«Миша. Скажи, Толя, «за..бал ти міня, папа, сваімі ахвіцеpами, я на моpе їду купацця». Хочеш купацця?

Толя. Я стpілять хочу!» .

хтось щось чув про революції в швеціях-даніях-норвегіях-фінляндіях?

Опубліковано

Фантом, Ваша миша глючить?

руки трясуться, чи не з переляку? :D

То не руки трясуться, то огонь ведеться очередями :)

біт це один символ 0/1, false/true нє?

Оскільки нік у мене рекламіст а не програміст то мені така помилка думаю простітєльна. Головне що відносно "false/true" всі мене добре зрозуміли.

Опубліковано

Хто ми такі щоб вирішувати кому жити, а кому ні? Я вважаю що набагато краще було б якби відправити їх в резервацію де вони не зможуть шкодити людям. Особливо рідкісних "істот" можна було відправити в зоопарк, щоб вони там працювали в клітках з написом "депутат верховної ради" ареал проживання надзвичайно широкий, харчується тільки у вишуканих ресторанах, даних про розмноження в неволі поки що немає, кормити дуже обережно, і хай отримують мінімальну зарплату і живуть в гуртожитках.

Ще можна висадити на острів, як у фільмі "Новая земля" і знімати шоу.

Опубліковано

Хто ми такі щоб вирішувати кому жити, а кому ні? Я вважаю що набагато краще було б якби відправити їх в резервацію де вони не зможуть шкодити людям. Особливо рідкісних "істот" можна було відправити в зоопарк, щоб вони там працювали в клітках з написом "депутат верховної ради" ареал проживання надзвичайно широкий, харчується тільки у вишуканих ресторанах, даних про розмноження в неволі поки що немає, кормити дуже обережно, і хай отримують мінімальну зарплату і живуть в гуртожитках.

Они решают наши судьбы,мы же будем решать их

Опубліковано

Навряд чи хтось з присутніх готовий вбити людину тільки за те що він депутат, а ось коли спрацює "стадний інстинкт", масовість та запал юрби - ось тоді відповідальність нівелюється, авантюризм та адреналін зростає.

Опубліковано

я б сказав не авантюризм, бо авантюра - сестра смекалки. Тут, швидше, дійсно таки "стадний інстинкт", тупість отари

Опубліковано

Щось ти дуже гуманний до них :) але і такі треба, щоб вчасно зупинити тих, хто готов вєсті агонь очірідями :mdr:, треба ж для заповідника залишити пару рідкісних істот. :smile3:

П. С. то не руки трясуться ,то прав товаріщ Рекламіст, огонь, бєспощадний агонь ! :boks2:

Опубліковано

Я думаю ТС имел в ввиду не стрельбу по депутататататам,а решительные действия по их отстронению от власти.Еонечно стрелять никто не будет...а вот попинать,да в клетку посадить-это всегда пожалуйста

Опубліковано

Я думаю ТС имел в ввиду не стрельбу по депутататататам,а решительные действия по их отстронению от власти.Еонечно стрелять никто не будет...а вот попинать,да в клетку посадить-это всегда пожалуйста

ні-ні! мене цікавіть саме стрільба! тобто чи ви готові глянути в очі людині, в якої наприклад двоє дітей і натиснути на курок за те, що він проголосував, наприклад, за податковий кодекс? побачити як він падає, як тече кров, побачити ці очі людини, що помирає і з цим жити далі спокійно і впевнено у правильності свого вчинку?

я тут не кажу про зону і т.д., саме фізичне вбивство і саме вашими рукамип.с. ну і далі, кілька є депутатів-жінок, ті хто обрали перший варіант, питання - я все правильно зрозумів, без винятків? будете стріляти в жінок?

Опубліковано

ні-ні! мене цікавіть саме стрільба! тобто чи ви готові глянути в очі людині, в якої наприклад двоє дітей і натиснути на курок за те, що він проголосував, наприклад, за податковий кодекс? побачити як він падає, як тече кров, побачити ці очі людини, що помирає і з цим жити далі спокійно і впевнено у правильності свого вчинку?

я тут не кажу про зону і т.д., саме фізичне вбивство і саме вашими рукамип.с. ну і далі, кілька є депутатів-жінок, ті хто обрали перший варіант, питання - я все правильно зрозумів, без винятків? будете стріляти в жінок?

Kudrom не смотри больше хостел....Выстрелят наверное только те ктона краю соц общества...люди которые многое потеряли и во всем обвиняют власть....Рядовой гражданин,как бы он не бил себя пяткой об грудь,не выстрелит.На счет женщин,готов сделать исключение для пани Герман,а то у нее вава на всю черепную коробку....считай эфтаназия.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...