Перейти до змісту

Сутінки. Сага. Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse (2010) BDRip Ukr/Eng

leonon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сутінки. Сага. Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse (2010) BDRip Ukr/Eng

1011190842145606_f0_0.jpg

Жанр: Триллер, Фентезі, Жахи, Мелодрама

Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Imprint Entertainment

Режисер: Девід Слейд

Актори: Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон, Тейлор Лаутнер, Анна Кендрік, Майкл Уелш

Сюжет:

Сієтл охоплений чергою таємничих вбивств, а захоплювана спрагою помсти вампірша продовжує пошуки Белли, яка знову виявилася в смертельній небезпеці. Крім того, знаходячись в епіцентрі всіх подій, Белла вимушена робити вибір між коханням до Едварда і дружбою з Джейкобом, знаючи що її рішення може послужити поштовхом до відновлення давнього протистояння між вампірами і перевертнями.

Окрім всього іншого, їй належить прийняти ще одне важливе рішення: життя або смерть, адже закінчення середньої школи вже не за горами.

Тривалість: 02:03:59

Якість: BDRip

Розмір: 1.79 GB

Відео:

кодек: XviD

розмір кадру: 720x304

бітрейт: ~1700 кб/с

Аудіо # 1:

мова: українська

переклад: професійний дубльований

кодек: AC3 2.0

бітрейт: 192 кб/с |LINE|

Аудіо # 2:

мова: англійська

переклад: оригінал

кодек: MP3

бітрейт: 160 кб/с

Скапищено з - http://www.hurtom.com

.avi"]Кіно

Опубліковано

мені здається навіть і тему повинні створювати дівчатка років 12-20.... якраз і вони кіпятком шось роблять від такого фільма,а серьйозним людям нашої статі я раджу не качати,соплі і сльози і дитячі вигадкі!!!

Опубліковано

фільм на ftp - The Twilight Saga Eclipse.2010.BDRip.Ukr.Eng.[4epHa9 PaketHica CORPORATION].avi

Щось з посиланням не склалось.

pokemon - якщо здається, треба хреститись, серйозним людям? - вигадкі!!!

Опубліковано

мені здається навіть і тему повинні створювати дівчатка років 12-20.... якраз і вони кіпятком шось роблять від такого фільма,а серьйозним людям нашої статі я раджу не качати,соплі і сльози і дитячі вигадкі!!!

минули часи, коли вомпєри були як вомпєри - хоча б зовнішність відповідала жанровій стилістиці... а то :mdr: скоро на подіум вийдуть,красавци в бльостках

Опубліковано

чи для розуміння треба переглянути ще попередні дві частини "саги"?

ооо, да... не зрозумієш - багато втратиш :D

Опубліковано

та ладно... Я ж серйозно запитую :rolleyes: Щоб вирішити погане чи хороше кіно треба його спочатку переглянути. Багато про нього говорять, а я "нівіділ-нізнаю"

Опубліковано

Штамповка. не сподобалося 2 години соплів.

Не в плані, що дитяче (і так ясно, що прищаві підлітки пісяли кип'ятком). Я про те, що надто довге та нудне. Мабуть, намагалися передати атмосферу книги - і нічого не вийшло.

- Індіанець розповів легенду - і все потрібно було зробити так, як він розповів. ... немає слів. :)

- Дівка сама не може визначитися кого хоче - холодного вампіра чи гарячого вовка? В 4-й частині з'явиться козел - якого вона просто змушена буде полюбити..

• 2 тижня потому...
  • 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...