Yaryk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 10:46 #726 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 10:46 Так грошові перекази можна отримати прямо через Приват24, не відриваючи 5ту точку від крісла.А якщо немає картки, то її швидко видають у будь-якому відділенні, і для цього не потрібно ніяких спеціалістів.
vetalforever Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 11:56 #727 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 11:56 Грошовий переказ не обов"язково приват24. Швидко копійка або юністрім нічим не поступається у швидкості і комісії
SunSeth Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:17 #728 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:17 Грошовий переказ не обов"язково приват24. Швидко копійка або юністрім нічим не поступається у швидкості і комісіїНічим, крім цьогоне відриваючи 5ту точку від крісла.а на ходу?
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:33 #729 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:33 А якщо немає картки, то її швидко видають у будь-якому відділенні, і для цього не потрібно ніяких спеціалістів.Мабуть, ніхто не читає повідомлень... а прикро. Складається враження, що розмвоялю сам з собою!Кто здесь??Виготовлення грьобаної банківської карти зайняло 2 грьобаних дні! 2!.так, не сперечаюся, колись вони їх роздавали по 25 штук за 60 хвилин. Тепер же одну ледь за 2 дні зробили!
Yaryk Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:41 #730 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:41 Що ж це за картка така? Я теж на днях отримував нову картку у ПБ, не кредитку, а картку для виплат (дебетову) у валюті (відкривали новий рахунок).І це зайняло аж 10 хвилин.
la20 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:45 #731 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 13:45 Робив собі карту Слава Украіні тиждень тому, зайняло хвилин 7.
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:40 #732 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:40 Що ж це за картка така? Я теж на днях отримував нову картку у ПБ, не кредитку, а картку для виплат (дебетову) у валюті (відкривали новий рахунок).І це зайняло аж 10 хвилин.Кому пишу??Не хочеться, але повторюся. Це зайняло 2 дні. Кожен день по 1,5-2 години сидіння в банку. Звичайна картка в нац валюті, для виплат.Двічі мене модним iPad-ом фотографували, наче розбійника із пластиковою карткою в руках. "Ой, нижче картку, обличчя не видно" "Ой, вище картку , картки не видно"Робив собі карту Слава Украіні тиждень тому, зайняло хвилин 7.читаємо вище.
Саня Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:52 #733 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 14:52 Мені також казала знайома, працює на гарячій лінії 3700, що виготовлення картки займе 10 хв. в будь-якому відділенні.Насправді все вийшло значно довше. Картку зробили в третому відділенні десь за пів години і добровільно-примусово нав'язали випуск іменної картки з фото. Потім забирав її хвилин сорок, з них 20 хвилин прочекав в черзі.
andrik_w Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 16:38 #734 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 16:38 Капєц, деякі дописувачі тут як малі діти, їй богу.Черги в приваті - то для пенсіонерів і для тих хто не вміє користуватися інтернет-банкінгом. Для прикладу - сам я є клієнтом Привата вже десь 10 років. За цей час банк змінювався дуже швидко і звичайно в кращу сторону, купа нових послуг та новинок щомісяця. Життя не можу уявити без цього банку. Комунальні послуги, поповнення рахунків, покупки на аукро та в інтернеті, грошові перекази та багато іншого - все це робиться вдома за чашкою чаю в приват-24. Раз в місяць захожу в банк закинути на картку гроші, що займає 2 хв., благо на відділенні є 4 (чотири!!!) автомати та 3 банкомати. І сьогодні ідучи в приват і за рекордних 30 секунд поклавши 700грн. на кредитку - я дивився на тих людей у черзі і мені було їх жалко. Ладно пенсіонери, але є купа молоді які там витрачають купу часу на те, що можна з комфортом робити вдома.Люди, на дворі 3-є тисячоліття, і цей банк відповідає свому часі. Інші в порівннянні з ним це так, конторки. Хто там би що не говорив."Ой, нижче картку, обличчя не видно" "Ой, вище картку , картки не видно"Смішно))) Ти б в церкву сходив би, помолився чи що. Глядиш і пройде.P.S. Не працюю в приваті, навіть немаю їхньої зарплатної картки, і прошу не рахувати все вищенаписане за рекламу - це так, констатація факта.P.P.S. Хто часто попадає на черги в різних закладах порада - продумуйте свої походи туди із врахуванням календаря та пори доби, допомагає,бережіть свій час і нерви.P.P.P.S По роботі заплатив ще 1 жовтня платіж 1300грн. в Надра-банку, гроші ішли за призначенням дуже довго, і прийшли тільки сьогодні (не мало не багато 20 днів). Ніхто з працівників толком не зміг пояснити чому і де так довго пропали гроші. В приваті така б процедура вияснення зайняла б годину максимум.P.P.P.P.S. Той самий платіж в 1300грн. (рахунок в Ощаді) в Авалі не захотіли навіть приймати!!! Це банк, одна з функій якого полягає взяти гроші і за певну комісію перерахувати її на р.р. клієнта. Це просто смішно. В приваті такого ніколи не було.Так що хто б що не писав, а привату конкуренції немає, нажаль.
andrik_w Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 16:46 #735 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 16:46 наче розбійникав таких випадках кажуть - пороблено і задавненомодним iPad-омтобі клієнтом Ощада тра бути, там айпедів напевне ніколи не буде)))
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 17:41 #736 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 17:41 Черги в приваті - то для пенсіонерів і для тих хто не вміє користуватися інтернет-банкінгом.Геній ти наш. термінал навчився видавати платіжні картки? Читай, чи ти не читач?
andrik_w Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 18:40 #737 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 18:40 Черги в приваті - то для пенсіонерів і для тих хто не вміє користуватися інтернет-банкінгом.Геній ти наш. термінал навчився видавати платіжні картки? Читай, чи ти не читач?Що ж так буквально-то слова розуміти? Я ж всі випадки не перелічив. І картку мені ніхто два дні не видає, а було їх багато, більше ніж з десяток. Напевне Ти б в церкву сходив би, помолився чи що тобі вже не поможе.
Factory Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:21 #738 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:21 ХЗ шо там в приваті АЛЕ робив таки собі картку прям як женя тільки трохи швидше в 2 години вклався: 9:00 на роботі відпросився все як положено думаю всі діла порішаю до 11 прихожу, погуляв, накінець вкурив шо за тіла з айпадами, -картку можна зробити? -система не працює прийдіти пізніше а на лавочці вже пенсіонерів з пять ну ладно сходив за радіодеталями просто повтикав шо нового на базарі 10:30 накінець знов зайшов в приват а там девушка носиться туда сюда з тим айпадом від касіра до менеджера напевно поки кулютурно вклинився в розмову ше хвтлин 5 втратив, сказали чекайте (чекав я ше десь хвилин десять) ну накінець запареного клієнта попросили присісти і надали слово ну опять -дайте карту для виплат я звичайно ввічливий але коли тобі навязуюють щось то починаю закіпати, согласився на картку патріота(унівкрсальну) і почалось а такий ракурс, а ше з карткою, а може застрахуєм.... короче робота почекала але шось мені з першого разу обслуговування напрягло мягкокажучи радує лише що є картка і купа терміналів і приват24 все інше спортилось
andrik_w Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:39 #739 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 19:39 Хто-хто, а приват з його мільйонами клієнтів та кучою реально потрібних речей зробив набагато більше для того щоб у нього на відділеннях не було черг.Толку з того що в Авалі ніколи немає черг, бо він нікому і не потрібен (майже). Навпаки, хай спробує спочатку зробити щоб там черги були))) Щоб банк був потрібний людям, щоб ішли і користувались.На рахунок технічних неполадок то все може бути, і людський фактор, і техніка може зламатись чи зависнути (заглючити). Але в загальному на приват немає чого гнати, працюють там професіонали (маю на увазі верхівка, яка організовує всю роботу).
vaz75 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:21 #740 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:21 Ну капєц. картку аж дві години видавали!!! тож не окжен день в касі по дві години стояти, а раз на 2-3 роки. Можна і потерпіти.
Factory Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:31 #741 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:31 Ну капєц. картку аж дві години видавали!!! тож не окжен день в касі по дві години стояти, а раз на 2-3 роки. Можна і потерпіти.добре що хоч в той самий день при реєструванні видали картку
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:38 #742 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 20:38 Ну капєц. картку аж дві години видавали!!!Якби я горів бажанням отримати картку привата - тоді я почекав би і більше.Мені це "видавання картки" вилилося у не великі проблеми на роботі. І те, що з обіцянок, мало зайняти 10-15 хвилин часу - вилилося у 2-денну епопею "Відкрий платіжну картку в "приваті" і отримай незабутні враження про спілкування із нашим чудовим персоналом!"Чому банк мегапопулярний? Відповідь давали вище. Спочатку "підсадили" всіх на свої ЗП проекти, кредити, і т.д. а потім нікуди діватися, клієнтів багато - а сервісу нуль. (Не стану згадувати, як на початку 2000-х кредитки роздавали на вулицях, і як примусово нав'язували усім ЗП картки від привата).От і довелося думати про сервіс.
MOTOROLLLA Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 04:59 #743 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 04:59 Женя, ти пробач, але вищенаписане - повна нісенітниця. "Підсадили"? Як? Силою заставили?А про зарплати? Керівництво компаніі вирішує в якому банку відкрити зарплатний проект, а не працівик.А про те, що на вулицях роздавали, годі й говорити. Ти ж не все береш, що на вулиці роздають?))))В смилу якигось обставин, ти можеш не любити ПБ, того ніхто заборонити не може.Але з сервісом, кількістю відділень та можливостей не зрівняється жоден інший банк. І це не через те, що там айпади, а через те, що майже в кожному селі є термінал\банкомат і бабусі\не бабусі не треба пертись в місто, щоб зняти пенсію, або оплатити покупку по інтернету.Все це обурення скоже на те, як ПортСіті побудували, типу " пАнАстрОіли" тут буржуі)))))) То ж для нас побудували!)
seolutsk Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:33 #744 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:33 MOTOROLLLA Працівник ПБ?
MOTOROLLLA Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:35 #745 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:35 MOTOROLLLA Працівник ПБ? Так. І ПортСіті одночасно.
seolutsk Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:54 #746 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 05:54 MOTOROLLLA Працівник ПБ? Так. І ПортСіті одночасно. Гарно влаштувались
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 08:11 #747 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 08:11 Женя, ти пробач, але вищенаписане - повна нісенітниця. "Підсадили"? Як? Силою заставили? А про зарплати? Керівництво компаніі вирішує в якому банку відкрити зарплатний проект, а не працівик. А про те, що на вулицях роздавали, годі й говорити. Ти ж не все береш, що на вулиці роздають?))))Мены здавалося, що тема називаэться "Новий прокол Приватбанку прикол з Приватбанком", а не "Розхваліть Приват, бо він няшечка!".Ну да хєр з ним.Щодо ЗП проектів, то реально переманювали, обіцяючи якісь "плюшки". А разом із ЗП проектом видавали і кредитки. При чому, в банку навіть умоляли їх активувати, "ми вам допоможемо! Пошлете смс-очку і все! і відсоточки найнижчі і т.д." Хтось брав, хтось ні.Я описав свою історію, і описав чим саме мені не сподобався сервіс і все решта.А на мене накинулися усі захисники ПБ, ніби вони всі там працюють, і отримують % до депозиту, якщо когось засруть, хто скаже криве слово проти!Хочу сказати, що я клієнт банку Аваль уже 15 чи 16 років. І виплати, які мені надходять щомісяця, за стільки років, НІРАЗУ не затрималися. Якщо мають прийти (умовно) 7-го числа, то прийдуть 7-го. Якщо 7-ме число неділя, то прийдуть 5-го в п'ятницю.Мама моя, пенсіонер. І має пенсійну картку від привата. В неї пенсія меє бути (умовно) 15-го числа. То за стільки років, не щомісяця вона вчасно отримує свою пенсію. Буває і 17-го, а буває і пізніше. Раніше - ніколи!Не потрібно розповідати про к-сть транзакцій і т.д. Це маячня, більш ніж впевнений, що потужностей і кількостей серверів на к-сть клієнтів повинно вистачати!Усім клієнта ПБ бажаю процвітання і успішних транзакцій!
andrik_w Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:27 #748 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:27 На рахунок карток (кредитних, зарплатних, для виплат і т.д.) - а в чому скажіть будь ласка їх мінус, за що люди їх не люблять? До цих пір я думав що вони полегшують розрахунки, покупки і т.д. Можливо я щось не знаю і вони (картки) передають якісь проблеми чи хвороби чи ще якийсь негатив? Чому картки це погано?Приват має найбільшу кількість клієнтів, карток, відділень, банкоматі і автоматів. Чому я не можу написати це саме речення стосовно якогось іншого банку? Може я заангажований? Але відношення до привата в мене таке як і в більшості людей - просто їх клієнт(кредитка, не з/п). Чому в мене ще є кредитки від Дельта і Альфа банків, але вони пиляться вдома і їх ліміт (не малий) мені не цікавий?Хто дасть мені відповідь на ці питання? Чи будемо далі писати дитячі відмовки "бо черга", "там фотографують" і т.д.
vaz75 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 12:53 #749 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 12:53 На рахунок карток (кредитних, зарплатних, для виплат і т.д.) - а в чому скажіть будь ласка їх мінус, за що люди їх не люблять?До цих пір я думав що вони полегшують розрахунки, покупки і т.д. Можливо я щось не знаю і вони (картки) передають якісь проблеми чи хвороби чи ще якийсь негатив? Чому картки це погано?Хто дасть мені відповідь на ці питання?Чи будемо далі писати дитячі відмовки "бо черга", "там фотографують" і т.д.Я дам на це питання відповідь:По-перше, карткою не розрахуєшся на ринку чи підприємцем(якщо в останнього немає ПОС-терміналу), а такі закупки на сьогодні основні в більшості населення, отже треба йти в банкомат (де зачасту є черга) робити маніпуляції, втрачати час.По-друге, з карткою більшість людей не може контролювати свої витрати. Пояснюю. Коли ти маєш 100 грн в кармані, то більше ніж на сотню ти не купиш. З карткою інакше, в осномному до картки автоматично прикручений певний кредитний ліміт, і як в анекдоті: "..і тут мене понесло.." В решті-решт виявляється що ти винен банку і вже з відсотками, а віддавати немає що.От чого люди не люблять картки, але років так через 100 звикнуть, може і про PayPass взнають.
seolutsk Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 12:53 #750 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 12:53 Zheny@Не захищаю ПБ, але затримка пенсії можлива через те, що гроші йдуть через міжбанк, тобто банк-платник, та банк-отримувач - різні. Але це може бути 1-2 дні максимум, якщо більше - то явно щось "мутять".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.