Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

card_patriot.jpg

ПриватБанк випустив нові безкоштовні картки «Слава Україні!»

ПриватБанк розпочав випуск унікальних карток із патріотичним дизайном для всіх, хто любить Україну. Як повідомили в банку, картку «Слава Україні!» можна отримати безкоштовно в будь-якому відділенні ПриватБанку.

«Наші найпопулярніші картки «Універсальна» тепер мають патріотичний дизайн, і ми впевнені, що ці картки сподобаються мільйонам наших клієнтів, які люблять Україну, – зазначає Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Ми сподіваємося, що оформлення такої картки стане своєрідним флешмобом на підтримку незалежності та територіальної цілісності нашої країни»..

Оформити картку з патріотичним дизайном може будь-який громадянин України. Також клієнти, у яких вже є картка «Універсальна» або «Універсальна Gold», можуть поміняти їх на картки з патріотичним дизайном зі збереженням усіх умов і тарифів.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хтось вже отримував картку Привату з патріотичним дизайном?

Як це доцільно, в умовах війни грати на патріотичних почуттях співвітчизників.

Можна подумати, що хтось поведеться на патріотичний дизайн картки, та все кине і побіжить стати клієнтом приматбанку..

Опубліковано

Такі теж нічо:

dyMns.jpg

rtoL.jpg

Як це доцільно, в умовах війни грати на патріотичних почуттях співвітчизників. Можна подумати, що хтось поведеться на патріотичний дизайн картки, та все кине і побіжить стати клієнтом приматбанку.

Дмитрий Дубилет

23 год · Відредаговане ·

Недавно мы начали выпускать карточки “Слава Украине”, а вчера мы опубликовали нашу новую рекламу: https://www.youtube.com/watch?v=zybCVWVs4tc. Абсолютное большинство отзывов – самые позитивные, но есть и настороженные, мол, возможно, для банка это слишком.

Я попробую описать, что заставило банк, который всегда подчеркнуто соблюдал нейтралитет в подобных вопросах, изменить своим "швейцарским" принципам.

Жизнь ПриватБанка резко изменилась 2-го марта 2014 года. Вернее, как и у всей страны, она изменилась раньше, в результате Евромайдана, но именно в этот день наш акционер, Игорь Коломойский, занял должность губернатора. Ну, а на случай, если кто-то даже после этого рассчитывал отсидеться в нейтральных водах, уже 3-го марта в Интернете появилось известное видео, на котором Игорь Валерьевич дал свою оценку состоянию здоровья президента России.

В этот момент мы, топ-менеджеры банка, поняли, что те гражданские позиции, которые каждый из нас горячо разделяет, больше не нужно стыдливо прятать за обтекаемыми пресс-релизами. В условиях внешней военной агрессии мы бросили все силы и средства на то, чтобы внести свою лепту в защиту страны.

Конечно, такая позиция – это скорее эмоциональное решение, чем трезвый бизнес-расчет. Но давайте на него посмотрим с точки зрения бизнеса, ведь успешный бизнес ПриватБанка – это прежде всего ответственность перед миллионами клиентов, которые доверяют нам свои деньги.

Правы те, кто скажут, что из-за этой позиции мы теряем клиентов, разделяющих пророссийские взгляды. Но, по нашей оценке, мы их и так уже давно потеряли. Российская пропаганда посвящает нашему акционеру целые передачи в прайм-тайм, да и террористам был нужен повод для захвата наших денежных хранилищ и инкассаторских машин.

Но зато мы, топ-менеджеры банка, получили уникальную возможность общаться с нашими клиентами так же, как мы общаемся на персональном уровне. В обезличенном бренде ПриватБанка обозначился характер конкретных личностей, его руководителей.

Возьмем пример Ричарда Бренсона. Наверняка, некоторых смущают выходки этого миллиардера. Мол, негоже пожилому мужчине красить губы и носить лосины, это не серьезно для авиаиндустрии. Но ведь компанию Virgin именно за то и любят, что ее бренд является отражением характера ее основателя. Кому-то этот характер не нравится, но те, кому нравится, уже ни за что не променяют Virgin на British Airways.

То же и с нами. Мы иногда приветствуем друг друга возгласом "Слава Украине", помогаем армии и раненным, пытаемся избегать общения с оболваненными путинской пропагандой. Бренд банка всего лишь отразил наше мировоззрение.

В целом, я согласен с теми, кто считает яркое выражение патриотизма чем-то неуместным и даже пафосным. Но это справедливо для мирного времени, а не тогда, когда ты оплакиваешь смерть очередного коллеги или знакомого на фронте.

И когда наступит мир, и заживут военные раны, патриотические ноты в наших коммуникациях, конечно, уменьшатся. На наших картах снова станет больше клубники, наша служба мониторинга перестанет заниматься круглые сутки отменой комиссией для волонтеров, а менеджеры банка перестанут, наконец, обсуждать особенности пошива бронежилетов или стоимость Целокса, а снова смогут сконцентрироваться на банковских технологиях и качестве обслуживания клиентов.

Скорее бы… Слава Украине!

(с)

Опубліковано

Не розумію сарказму і нападки в сторону Приватбанку. Вони безкоштовно обмінюють існуючі картки на нові з патріотичним дизайном.

вони ще й натягують народ на кредити :(

а патріотичний дизайн - то тренд і безкоштовна реклама :(

Опубліковано

Як це доцільно, в умовах війни грати на патріотичних почуттях співвітчизників. Можна подумати, що хтось поведеться на патріотичний дизайн картки, та все кине і побіжить стати клієнтом приматбанку..

+ хоча б за те, що вловили тренд, Аваль чи Ощад чомусь навіть не дьоргались у схожому напрямі.

Як би не було, дармова карта, можна навіть не юзавши поставити на довгу память у вітрину стінки "Волинь"

Опубліковано

вони ще й натягують народ на кредити

ага і купують пальне для армії по завищеним цінам.

ipua, ти також працівник банку, як і SunSeth ?

Він, спокійно до сарказму віднісся, а от ти чомусь жовчем плюєшся!

Опубліковано

хоча б за те, що вловили тренд

дешеві ігри на почуттях людей.. ЦЕ як мінімум низько.

Чомусь раніше ніхто з національною символікою не заморочувався. А тепер чомусь раптом згадали! Хто заважав це зробити 5-7-10 років тому??

Ото ж бо!

Опубліковано

А скільки ви нових фільмів чи мультиків бачили українських за часи незалежності по телебаченню? Кліпів багато бачите українських? Недавно вмикаю М2, а там якась бл..ь співає "я куплю вєсь падєзд, чтоб атганять ат тєбя нєвєст". Це виховання безмозглих дебілів цими москальськими серіалами і такими пєснямі. Напевно фільми з нормальним українським дубляжем теж можна перерахувати на пальцях двох рук. Якби держава щось думала про патріотичне виховання, то не було б такої ситуації в Лугандоні.

Опубліковано

Чомусь раніше ніхто з національною символікою не заморочувався. А тепер чомусь раптом згадали! Хто заважав це зробити 5-7-10 років тому?? Ото ж бо!

Пам'ятаєте, я робив футболки "Українською - так!" ? В ті часи, років 4 тому, я активно працював над дизайнерськими рішеннями у стилі Петриківського розпису, а мій однокласник - у Одесі працював у ПБ, займався випуском карток. Так от я його колись запитав "Я тут футболки хочу робити з Петриківськім розписом - бачив-чув, що це таке?" На що він мені відповів: "Я вже на нього дивитись не можу, за останній рік через мої руки пройшло біля 100 000 карток ПБ з тим розписом!!"

Так що ОТОЖ БО!

Опубліковано

практично всі фільми в прокаті дублюються українською, але тема не про те

чого ви до банку доіпалися то ?

люди робять свою роботу і варто відмітити що робять добре

це як МакДональдс - всі знають що шкідливо, але ідуть і жруть

і при цьому кажуть що продавець - гавно... і всеодно ідуть і жруть

так і з приватом :)

а те що він завжди в тренді - ну так це тому що маркетологів добре кормить

P.S.: патріотизм в Україні - це якась така дивна форма понтів, на якій лише лінивий не заробляє зараз... повторюсь, але то не від високого рівня інтелекту в населення. Українці звикли чимось мірятись: городом, хатиною, автомобілем, освітою, зарплатою, роботою, жінкою... а зараз от патріотизмом. Пройде... і почнемо колись жити для себе - не заздрячи і не рисуючись

Опубліковано

haters gonna hate

МОжете мінусувати і далі, мені якось монопенісупльно.

Але все одно дешевий піар залишиться дешевим піаром.

Опубліковано

нє, Zheny@, не працівник я банку, більш як 3 місяці.

Часом не Толік_Лт твоє місце зайняв? Судячи з того, як він активно мене мінусує :)

Опубліковано

Хтось вже отримував картку Привату з патріотичним дизайном?

Як це доцільно, в умовах війни грати на патріотичних почуттях співвітчизників.

Можна подумати, що хтось поведеться на патріотичний дизайн картки, та все кине і побіжить стати клієнтом приматбанку..

Якби міг мінуснути - мінуснув би. Чи нажав би кнопку "не підтримав" якби така була. А пока так.

Не підтримую.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Будьте уважні при валютних безготівкових розрахунках по картах Приватбанку чи покупках в Інтернеті за валюту - розрахунок відбувається зовсім по іншому курсу:

eZA8Y.jpg

Неважко порахувати, що курс купівлі валюти банком (коли Ви здаєте безготівкову валюту, візьмемо для прикладу долар США), курс залишається таким самим, як і за готівку 1/0,0775=12,90 грн., але вже при продажі валюти курс різко змінюється 1/0,0688=14,53 грн.

Опубліковано

Була схемка заробітку на приваті, коли люди з картками в Польщу їхали, а звідти вже з валютою повертались, ох і заробили вони, шкода що канал накрили, а то мо і сам згоцав би пару раз тако...

Опубліковано

Була схемка заробітку на приваті, коли люди з картками в Польщу їхали, а звідти вже з валютою повертались, ох і заробили вони, шкода що канал накрили, а то мо і сам згоцав би пару раз тако...

Не розумію чому заробляли тільки на Приваті?

Опубліковано

Будьте уважні при валютних безготівкових розрахунках по картах Приватбанку чи покупках в Інтернеті за валюту - розрахунок відбувається зовсім по іншому курсу:

eZA8Y.jpg

Неважко порахувати, що курс купівлі валюти банком (коли Ви здаєте безготівкову валюту, візьмемо для прикладу долар США), курс залишається таким самим, як і за готівку 1/0,0775=12,90 грн., але вже при продажі валюти курс різко змінюється 1/0,0688=14,53 грн.

Інфа 100%?

Хто не давно купував щось закордоном через Пайпал можете це підтвердити?

Хочу купити смартфона в Китаї, і хочу дізнатись за яким курсом пуде покупка.

Опубліковано

Інфа 100%.

І зараз перекинути на пейпал не дає. Принаймі з моїх карточок.

МОжна платити напряму по крусу на сьогодні 13,99 грн/дол

Опубліковано

Дмитрий Дубилет

6 год. · Відредаговане ·

Когда-то мне довелось пообщаться с бывшим маркетинг-директором American Airlines. Он рассказывал о том, как непросто работать в авиакомпании. Аэропорт потерял багаж – пассажир тебя проклинает. Самолет опоздал из-за непогоды – пассажир тебя проклинает. Цены на нефть повысили стоимость билетов – пассажир тебя проклинает…

Будучи сотрудником ПриватБанка, я его очень хорошо понимаю особенно сейчас.

Недавно нам пришлось повысить курсы конвертации гривны в валюту по карточным операциям. Такого количества проклятий и оскорблений в свой адрес лично и в адрес банка я не получал давно (хотя, если честно, проклятия в адрес ПриватБанка я тоже воспринимаю, как личные).

Почему мы были вынуждены поднять курсы? Дело в том, что мы не можем продавать клиентам валюту по курсу ниже, чем платим за нее сами. Согласитесь, было бы странно, если бы магазин продавал хлеб по 5 грн, если сам он платит за него 7 грн? (ритейлеры меня могут поправить, что иногда хлеб продают себе в убыток, но это не тот случай).

Многих клиентов сбило с толку то, что у нас всегда был одинаковый курс в отделениях и на карточках. К сожалению, по независящим от нас причинам, эти курсы "разъехались". Мы, кстати, были, пожалуй, единственным банком в стране, у которого эти курсы совпадали, никакой дополнительной комиссии за конвертацию мы не брали, а сам курс всегда указывали в SMS (другие банки часто спекулируют на том, что декларируют один курс, но затем на него накручивают конвертационную комиссию).

Клиенты также сердятся на то, что мы повысили курс, предварительно не предупредив их. Изменения на сайт мы внесли действительно с задержкой, за что я прошу у клиентов прощения (хотя в СМС курсы мы изменили сразу). Правда, я получил много упреков, почему мы не разослали заранее всем СМСки о том, что курс повышается… К сожалению, с этим упреком я не могу согласиться, так как 10 миллионов таких СМС могли бы реально спровоцировать панику в стране (в то время, как для 97% клиентов эта СМС была бы не актуальной).

Свою толику в путаницу внесло и то, что мы пытались объяснить клиентам, что курсы повышаются в соответствии с правилами международных платежных систем. Сейчас я понимаю, что это было глупостью, так как некоторые клиенты решили, что мы ссылаемся на курсы Visa/MasterCard, которые они публикуют на своих сайтах. На самом деле эти курсы носят декларативный характер и обычно направлены именно на то, чтобы банки сверх этих курсов наворачивали комиссии. Никто валюту по таким курсам банкам, к сожалению, не продает.

В общем, я осознаю, что нам следовало лучше проработать коммуникации с клиентами по поводу этого резкого повышения. Но в следующий раз, когда наткнетесь на гневный пост о ПриватБанке, помните, что где-то там, в ночи, ворочается в своей постели и не может заснуть сотрудник ПриватБанка, который искренне пытается строить самые честные и прозрачные отношения со своими клиентами.

p.s. Изначально я писал, что валюту мы покупаем на межбанке. Я ошибся, под карточные операции купить валюту на межбанке сейчас тоже не получается.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...