Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Dream, в данном контексте это можно перевести, к примеру, как "работа (на дядю) делает тебя просто мясом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Хтось везе в Київ?

Вчора на Північному, ходили дві жіночки збирали кошти для тих хто їде на Київ і заодно шукали бажаючих поїхати. Повідомили, що в цей понеділок буде страйк і всі ринки не працюють. Також сказали, що бажаючим їхати, будуть даватися гроші на руки і добиратися треба буде своїм ходом, бо нерейсові пасажирські автобуси і буси чи то не випускають з Луцька чи то не впускають у Київ, тому треба добиратися рейсовим транспортом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене наприклад не дуже лякає сам перехід з спрощеної на загальну систему оподаткування але крім усього іншого вони ж получили реальну владу докулупатися до будь-кого і позбавити можливості працювати. Замість того щоб ходити і контролювати підриємців, спрощенців, дивитись що вони роблять кому то їм легше просто за ніщо нагнути і "поіметь".

Народ, якщо хто думає що їх це обійде, або хто ще мріє про свій бізнес ПОВИННІ БАСТУВАТИ!!!! Повірте, навіть якщо ми переживем Яника і нинішню ВР то якщо навіть прийде до влади Юлія Володимирівна - ВОНА НІКОЛИ НЕ ПОВЕРНЕ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ. ЄДИНА ПЕРЕВАГА ЯКОЇ (системи) ЦЕ НЕМОЖЛИВІСТЬ ДОКОЛУПКИ!!! Народ не зволікайте цим правом і відстоюйте можливість існування власного бізнесу.

Сьогодні докулупаються до підприємців, завтра навідь перевести з картки на картку, зробити поповнення чужої, змусить платити прибутковий і пенсійний, або ПДВ.

Так наприклад я проти того що Підприємець платив просто напросто 200 грн., я думаю він повинен платити і пенсійний, разом з тим робити звіт в пенсійний, але НЕ БІЛЬШЕ ТОГО!!!!!!!

ТОКЩО ТРЕБА ВСТАВАТИ І ЇХАТИ!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене наприклад не дуже лякає сам перехід з спрощеної на загальну систему оподаткування але крім усього іншого вони ж получили реальну владу докулупатися до будь-кого і позбавити можливості працювати. Замість того щоб ходити і контролювати підриємців, спрощенців, дивитись що вони роблять кому то їм легше просто за ніщо нагнути і "поіметь".

Народ, якщо хто думає що їх це обійде, або хто ще мріє про свій бізнес ПОВИННІ БАСТУВАТИ!!!! Повірте, навіть якщо ми переживем Яника і нинішню ВР то якщо навіть прийде до влади Юлія Володимирівна - ВОНА НІКОЛИ НЕ ПОВЕРНЕ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ. ЄДИНА ПЕРЕВАГА ЯКОЇ (системи) ЦЕ НЕМОЖЛИВІСТЬ ДОКОЛУПКИ!!! Народ не зволікайте цим правом і відстоюйте можливість існування власного бізнесу.

Сьогодні докулупаються до підприємців, завтра навідь перевести з картки на картку, зробити поповнення чужої, змусить платити прибутковий і пенсійний, або ПДВ.

Так наприклад я проти того що Підприємець платив просто напросто 200 грн., я думаю він повинен платити і пенсійний, разом з тим робити звіт в пенсійний, але НЕ БІЛЬШЕ ТОГО!!!!!!!

ТОКЩО ТРЕБА ВСТАВАТИ І ЇХАТИ!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомили, що в цей понеділок буде страйк і всі ринки не працюють.

а тіпа вони в понеділок працювали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем"

Суть в тому,що цей закон торкнеться майже кожного з нас. І хто думає "хай там їдуть, а я на це просто подивлюся" той дуже помиляється. Кожна людина цінна в цій справі і може виконати велику роль. Давайте не будемо байдужими!  Хто має можливість то  треба їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так наприклад я проти того що  Підприємець платив просто напросто 200 грн., я думаю він повинен платити і пенсійний, разом з тим робити звіт в пенсійний, але НЕ БІЛЬШЕ ТОГО!!!!!!!

Чому я із своєї заробітної плати повинен віддавати щомісяця 500 гривень (це без нарахувань), а підприємець (тобто людина яка  вирішила, що вона може робити бізнес) платить тільки фіксованих 200? Тому що він малий бізнес? В мене теж є малий бізнес - я продаю свої здібності роботодавцю за певні гроші. Чому звичайний працівник повинен платити податків більше чим приватний підприємець?

Це раз.

А от підвищення повноважень і можливостей податкової - ФТОПКУ. Будете йти на штурм Банкової - покличете (маю пару бовтунів) 

Це два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тіпа вони в понеділок працювали

а тіпа в нас тільки два ринки Варшавка і Старий. І кожен понеділок вони от нєфіг дєлать вони збираються на Київському майдані, під стінами облради, а частина їде в Київ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому я із своєї заробітної плати повинен віддавати щомісяця 500 гривень (це без нарахувань), а підприємець (тобто людина яка  вирішила, що вона може робити бізнес) платить тільки фіксованих 200? Тому що він малий бізнес? В мене теж є малий бізнес - я продаю свої здібності роботодавцю за певні гроші. Чому звичайний працівник повинен платити податків більше чим приватний підприємець?

Це раз.

Тому шо ти щомісяця отримуєш зарплату, а підприємець - ні. Підприємець на свій страх і ризик займається підприємництвом, і якщо щось пішло не так, і грошей він не заробив, а то ще й влетів на копієчку, то податки він все одно платить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

RudEAk, ти ж вроді юрист, а таку пургу несеш!

Я - підприємець, заробив за місяць 5000 грн. , віддав тобі - працівнику, 1000, ще 500 за тебе - державі, ще 3000 - мої відрахування , лишилось 500. Чому я маю заробляти мнше, ніж ти, якщо я роблю все, а ти просто працюєш на мене?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще добре, якщо заробив 5к, і є з чого віддавати :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він не юрист, він економіст :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він не юрист, він економіст :)

От такі економісти і складають зараз Податковий кодекс <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я - підприємець, заробив за місяць 5000 грн. , віддав тобі - працівнику, 1000, ще 500 за тебе - державі, ще 3000 - мої відрахування , лишилось 500. Чому я маю заробляти мнше, ніж ти, якщо я роблю все, а ти просто працюєш на мене?

Значить фіговий ти підприємець :)

5000 грн. не заробіток для підприємця (і нінада розказувати які всі нещасні). З тих грошей що ти в прикладі заплатив мені - 1000 грн, я мушу віддати державі 16% податку на прибуток і 2% пенсійного, +соцзахист, безробіття і т.д.. Приблизно найманий робітник отримує 83 відсотки нарахованої зарплати, що ніяк не співвідноситься з 200 грн. єдиного податку для людини яка займається бізнесом. 

едіт: Блін відмінити єдиний нада. Просто МАКСИМАЛЬНО спростити механізм розрахунку податку на загальній системі. Залишити, тіпа єдиний, для бабульок які сємочками торгують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому шо ти щомісяця отримуєш зарплату, а підприємець - ні. Підприємець на свій страх і ризик займається підприємництвом, і якщо щось пішло не так, і грошей він не заробив, а то ще й влетів на копієчку, то податки він все одно платить.

Людина яка зайнялась бізнесом (навіть мінімальним) розуміє, що вона це робить на свій страх і ризик. Податки - є одним з важелів ризикового впливу. Не врахував - пролетів. Я не говорю про міні-бізнеси бабульок, яких ця держава не може забезпечити нормальним пенсійним забезпеченням. Я говорю про підприємців які, частенько, роблять 200% накрутки на купи-продай і не створюють ніякого додаткового продукту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина яка зайнялась бізнесом (навіть мінімальним) розуміє, що вона це робить на свій страх і ризик. Податки - є одним з важелів ризикового впливу. Не врахував - пролетів. Я не говорю про міні-бізнеси бабульок, яких ця держава не може забезпечити нормальним пенсійним забезпеченням. Я говорю про підприємців які, частенько, роблять 200% накрутки на купи-продай і не створюють ніякого додаткового продукту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel я ще так, зовсім випадково, підприємець, який перейшов з Єдиного на звичайну систему опопдаткування. І це абсолютно не погіршило мої доходи.

І я економіст (кажуть не поганий). Вмію якісно користуватись кулькулятором і рахувати гроші, а не махати прапором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel я ще так, зовсім випадково, підприємець, який перейшов з Єдиного на звичайну систему опопдаткування. І це абсолютно не погіршило мої доходи.

І я економіст (кажуть не поганий). Вмію якісно користуватись кулькулятором і рахувати гроші, а не махати прапором

тим не менше це не заважає тобі нести пургу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"пурга" є просто констатацією фактів, і не більше.

Хоча, яка різниця, всі все одно залишаться при своїх думках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

RudEAk, дійсно, не гони. Податки завжди мали чотири фунцкції: регулюючу, стимулюючу, розподільну і фіскальну.

А от те що наші податки підпадають під поняття "підприємницький ризик" то такі да. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і? Я не про теоретичні проблеми фіскальної політики кажу. А про практичний перекос в розмірі податків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підприємці висунули ультиматум Януковичу

Якщо президент Віктор Янукович у понеділок до 18:00 не ветує Податкової кодекс, підприємці почнуть процедуру референдуму з дострокового припинення повноважень президента.

Про це повідомив в інтерв'ю журналістам представник організаційного страйкового комітету Олександр Данилюк.

Також Данилюк підкреслив, що стосовно Верховної Ради нинішнього скликання це питання вже вирішене.

"Вони (народні депутати) не виконали наші ультимативні вимоги, тому в понеділок о 19:00 на Банковій буде збір ініціативної групи з дострокового припинення повноважень Верховної Ради", - сказав він.

Крім того, представник оргкомітету зазначив, що підприємці звертаються до громадян України із закликом 22 листопада з 9 ранку вийти на Майдан Незалежності і підтримати ті акції протесту, які вже кілька тижнів тривають по всій країні.

"Ми повинні чітко усвідомлювати, що якщо акції захлинуться, інших акцій не буде. Сьогодні це питання не тільки соціально-економічних прав, це питання громадянських прав і свобод в цілому, нашої державності і всього, що є цінним для нас", - сказав Данилюк.

"Ми також просимо діаспору підтримати нас акціями солідарності в усіх країнах світу. Ми звертаємося до правозахисників всіх країн. Ми звертаємося до небайдужих громадян братської нам Росії, де, як ми знаємо, багато хто любить Україну і переживає за неї", - зазначив він.

"Ми просимо їх, починаючи з 9 ранку, проводити пікетування посольств України у своїх країнах з тим, щоб показати, що ми не залишилися один на один з тим беззаконням і свавіллям, в якому ми знаходимося", - підкреслив представник підприємців.

Відповідаючи на питання, чи планують підприємці встановити на Майдані Незалежності в Києві наметове містечко, Данилюк зазначив, що підприємці не спираються на якусь партійну структуру і це питання залежить від позиції ініціативних груп.

"Якщо будуть люди, налаштовані на те, щоб залишитися, вони залишаться (на Майдані)", - додав він.

http://www.pravda.com.ua/news/2010/11/20/5589873/

цікаво, що це дасть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arbeit Macht Fleisch.

))))))))))))))) UDT (unter den Tisch)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай уточнимо два питання:

зі своєї зарплатні платиш ти, чи підприємець за тебе?

Я до тих 200 грн. тільки в пенсійний заплатив 320 грн. (а це вже більше 500 грн.) - всі інші "внески" вже опустимо.

Далі могла б бути купа тез про підприємців і найманих робітників... але давай спочатку: ти підприємець, чи працівник? Тільки без зайвих фрустрацій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить фіговий ти підприємець :)

5000 грн. не заробіток для підприємця (і нінада розказувати які всі нещасні).

Я думаю Di говорив про свої лише постійні витрати. Для того, щоб бізнес спрацював в нуль при постійних витратах в 5000грн/міс (оренда, податки, з/п), потрібен оборот 10000грн/місяц. А економіст, я так думаю, без проблем врахує сюди - змінні витрати та кількість робочих днів. Ось і виходить - що здається заробив, а вийшов на нуль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...