Перейти до змісту

"Задоволення" в приват

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

от нема чо по тих бл*дських інтернетах соватись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, я відписався на форумі, десь відкрив її писання, моя жінка побачила, сказала, шо я через рік після весілля шлюх заводжу, зібрала речі і до мами поїхала!!! Шо робити, млін?

радуйся.

п.с. Ото поперло чуваку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розводять... як кроликів, і в приватах, і з постами про ображених дружин... ІМХО. Тінейджерам скучно певно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, я відписався на форумі, десь відкрив її писання, моя жінка побачила, сказала, шо я через рік після весілля шлюх заводжу, зібрала речі і до мами поїхала!!! Шо робити, млін?

Для початку обов"язково показати ЦЮ тему, де видно, що вона багатьом писала, і не обов"язково чоловікам!

Якщо жінка розумна - зрозуміє, що це інтернет і тут навіть такі приколи бувають.

та фішка в тому, шо вона з інетом не дуже, максимум, контакт, а тут такі тексти!!!То фіг вже докажеш, хто писав і шо, і для кого!!!

Розводять... як кроликів, і в приватах, і з постами про ображених дружин... ІМХО. Тінейджерам скучно певно

я по твоєму схожий на тінейджера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я по твоєму схожий на тінейджера?

дуже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не люблю людей которые не разобравшись впадают в крайности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну вас, я ж по людські запитав. Спочатку прийдеться вибачатися перед дружиною,а потім доказувати шо, де і як і кому що приходило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та фішка в тому, шо вона з інетом не дуже, максимум, контакт, а тут такі тексти!!!То фіг вже докажеш, хто писав і шо, і для кого!!!

А ти позалицяйся до неї вконтактє з іншого аккаута - компромат на компромат, клин клином.

Slavco, не перетворюй драму на комедію   :D Дай Борді розділити горе.

P.S. А за що вибачатимешся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну вас, я ж по людські запитав. Спочатку прийдеться вибачатися перед дружиною,а потім доказувати шо, де і як і кому що приходило.

не спіши, подумай добряче, тижнів зо два, може сама припреться або ти перехочеш. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти позалицяйся до неї вконтактє з іншого аккаута - компромат на компромат, клин клином.

Slavco, не перетворюй драму на комедію   :D Дай Борді розділити горе.

я в контакті не сиджу, не подобається він мені))) А за шо в таких випадках просять вибачення? За то шо так сталося і тд, аби втішити жіночу гордість, не більше, реально то нема за що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за шо в таких випадках просять вибачення? За то шо так сталося і тд, аби втішити жіночу гордість, не більше, реально то нема за що.

В ТАКИХ випадках вчать дружину азам інтернету, бо і вибачатись дійсно немає за що. Звичайний форумний (нічого не значущий) трьоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, раз вибачатимешся, то є за що. Іноді взявши на понт можна таку правду-матку викрити ;)  Йдемо жіночою логікою: повідомлення не було витерте, та ще й відкрив, перечитував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, раз вибачатимешся, то є за що. Іноді взявши на понт можна таку правду-матку викрити ;)  Йдемо жіночою логікою: повідомлення не було витерте, та ще й відкрив, перечитував...

...взвешивал цену,искал где дешевле :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vadimaca, анука признавайся користувався послугами  lenafer- и  ;)  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так весь прикол в тому, шо мені такого повідомлення не приходило, читав цей форум і відкрив картинку з поста Maniko у новій вкладці, http://board.lutsk.ua/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=67212, закрив файрфокс без лівих мислєй і усьо. потім хотів дружині інфу по роботі знайти, сіли з нею вдвох, тут повідкривались усі вкладки і ба-бах - ефект наліцо. Вона зразу і псіханула, а ревнива страшно - наслідки зрозумілі.

То nikolas - маю молоду гарну дружину, тому над таким навіть не задумуюсь.

Виходить, всі хто читає цю тему, я вже не кажу, відписується, зацікавлені у даній послузі? Глибоко сумніваюсь. :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааааааа, а ми уже хотіли спитати "ну і как она?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...... потім хотів дружині інфу по роботі знайти, сіли з нею вдвох, тут повідкривались усі вкладки і ба-бах - ефект наліцо. Вона зразу і псіханула, а ревнива страшно - наслідки зрозумілі.

Так покажи дружині що така хрєнь відкривається навіть тоді, коли дивишся сайт, який тебе дійсно цікавить. Натискаєш ссилку, а відкривається дві сторінки: потрібна і цікава :D .

НАВЧИ ДРУЖИНУ КОРИСТУВАТИСЬ не лише "контактом" - на старість як знайде ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...... потім хотів дружині інфу по роботі знайти, сіли з нею вдвох, тут повідкривались усі вкладки і ба-бах - ефект наліцо. Вона зразу і псіханула, а ревнива страшно - наслідки зрозумілі.

Так покажи дружині що така хрєнь відкривається навіть тоді, коли дивишся сайт, який тебе дійсно цікавить. Натискаєш ссилку, а відкривається дві сторінки: потрібна і цікава :D .

НАВЧИ ДРУЖИНУ КОРИСТУВАТИСЬ не лише "контактом" - на старість як знайде ^_^

не хоче, каже шо їй вистачає контакту і сайту МВС України, а якшо шось так треба, то мене просить :)

дааааааа, а ми уже хотіли спитати "ну і как она?"

тут маса зацікавлених - от в них і перепитай, або сам вийди на зв"язок і спробуй :D заодно поділишся враженнями з бордівцями, тоді все стане на свої місця :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не люблю людей которые не разобравшись впадают в крайности.

Це ще не крайність, от коли вона війде в образ Отелло...

Вона зразу і псіханула, а ревнива страшно - наслідки зрозумілі.

Тоді тим більше, вибачатимешся - почуватимешся винним, підсилюватимеш ревнощі.  Дай охолонути і їй.

P.S. 

сайту МВС України
  :blink:

Таки ти попав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам вийди на зв"язок і спробуй :D

наше дело сторона, сиди на солнышке грейся. а мраморная она, не мраморная...(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сайту МВС України
  :blink:

Таки ти попав!

ну та, мати дружину - працівника міліції, та ще й слідчу, то троха є. Як би хотів шось десь, так всеодно на чисту воду виведе :mdr::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, то у вас дома рольові ігри: уніформа, наручнінчкі, дубіночкі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, то у вас дома рольові ігри: уніформа, наручнінчкі, дубіночкі...

:glare: та ні, не захоплюємось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну та, мати дружину - працівника міліції, та ще й слідчу, то троха є. Як би хотів шось десь, так всеодно на чисту воду виведе :mdr::D

... то он, чого так хвилюєшся)))... Якби не цей факт вже б давно моментом скористався: піва-водка-спокусливі леді))

ПС: Якщо чесно, мені ота ревність більше схожа на тупість. Прошу вибачення за образу. Але, через якийсь меседж, збирати речі....:ohmy:, що ж буде далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...