Перейти до змісту

Собака vs Велосипедист

Superman

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

а пітарди ніхто не пробував кидати? і швидко і не важко возити з собою..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

А эффективность?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окуительная ефектівность, сабакі, люді, коні - всі врозсипную. Саветую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно, зачем нам питарды? я сегодня хорошо так, от души порычал на какую-то шавку, которая решила выслужиться перед хозяином и с гавканьем бежала за байком. окуел и хозяин и шавка :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я позавчора вночі.. їду по вул. Червоного Хреста... темно, як в ж..пі. )))

І тут чую звук, який важко з чимось сплутати... якщо хоч раз його чув. Це був звук кігтів об асфальт.. ні гавкання, ні гарчання... це було сприйнято втомленим мозком.., як прямий укол адреналіну в серце.. ))) Реакція була миттєва: вищу передачу на манетці і по педалях... і так 3-4 рази..)))) На круг Володимирська-Львіська я вже вилетів на швидкості 44 км/год..))) каденс був напевно в районі 150.. і то як мінімум. )))

Гналась мені на переріз здоровенна дворняга.. типу якийсь метис вівчарки. Не було коли мені її роздивлятися..))) Ось така історія.. думаю вкусила б падла.. якби не смився...)) Собака, по ходу, з двору... хозяйська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

А адреналін з серця в памперс не випав? :D

А якщо серйозно, реально страшно. Сьогодні зранку на Данила Галицького погналась за мною подібна велика тварюка. Якби за ногу схопила, могла б і на асфальт покласти... Теж став на педалі і розігнався більше 40 км.год. Стріляти їх треба нафіг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема більшості велосипедістів в тому, що вони не знають "повадок дікого зверя". Тобто мала практика спілкування з псінами.

Многа разів собаки гавкали і бігли за мною, сучка в дома, запах присутній. А мені пофіг на них, я відчуваю коли може вкусить(аби 10 раз за рік назбиралось).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема більшості велосипедістів в тому, що вони не знають "повадок дікого зверя". Тобто мала практика спілкування з псінами.

Многа разів собаки гавкали і бігли за мною, сучка в дома, запах присутній. А мені пофіг на них, я відчуваю коли може вкусить(аби 10 раз за рік назбиралось).

Собак действительно много. Петарды помогают))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обычный СО2 шаромет решает все проблемы.

И урона собаке почти никакого, если случайно в ушную раковину или в глаз не попасть (что почти нереально с точностями этих девайсов) и эффект потрясающий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли є можливість і бажання -- прискорююся і по тому...

Свої способи:

- акуратненько гальмую, розвертаюсь до собак передом і ГАВКАЮ. Собаки @%уєвають і драпають.

За декілька таких зустрічей розвинув "рико-гав" потрібної гучності і тональності :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довелось якось задушити вовкодава, лежав в обнімку з ним на землі з півгодини, поки мене люди від мертвого тєла не відтянули. Тоді я днів зо три не говорив і не хавав, стрес, кулє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце ж ти псіх :g05: Чого душив? Така шалена любов до собак шо аж переборщив з обнімашками? Чи просто любиш душити все шо душиться?

Хачю всю історію дракі са смєртєлльним ісходом!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

псіх не псіх.. не знаю, як би ти поступив. Діло було в Ладижині, їздив до троюродного брата. Мені було 13 чи 14 років, компанією йшли на діскач. Я відстав від них, на телефоні йшов клацав. І почув такий тупіточок ніжок, тидик-тидик.. а далі все було дуже швидко - воно біжало збоку з сусіднього двора, волкодавчик мохнатий з телятко. Короче я став на поготову, а коли тєло пригати почало рванув в бік троха і схватив за шияку, та так і впав з ним і душив. Брат з компаною вернувся, бо завтикали мене і почали шукати, де дівся. Єлє мене від собаки відірвали. Отака історія. Ворогу не побажаєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш, як воно, лежати і думати, вирветься скотина і перегризе мені горлянук, чи хватить ссили рук. Реально казали шо хватка мертва в мене була, єле розцепили руки

між іншим після цього собак ненавиджу, шо природньо. Але цуцика з місяць назад з під забору витяг (він там застряг) :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого. То вона на тебе бігла чи просто повз пробігала? Не знаю як там насправді було, але я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дядьку, легко казати

вовкодав не гризе, а за горло тяп - в нього тактика така, і він розгону давав на мене, явно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

малось на увазі - в моїй ситуації думати "кинеться-не кинеться" було б явною дурістю.. та я й не встиг тоді думати!

eNyk, але перед ким я виправдовуюсь? перед теоретиком-гуманістом? м-да, не варто. Дякуй, шо ти не був на моєму місці, гуманіст-теоретик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

ну ти нам свою історію розкажеш коли з тобою щось схоже станеться <_<

p.s. не дай боже, звичайно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

псіх не псіх.. не знаю, як би ти поступив. Діло було в Ладижині, їздив до троюродного брата. Мені було 13 чи 14 років, компанією йшли на діскач. Я відстав від них, на телефоні йшов клацав. І почув такий тупіточок ніжок, тидик-тидик.. а далі все було дуже швидко - воно біжало збоку з сусіднього двора, волкодавчик мохнатий з телятко. Короче я став на поготову, а коли тєло пригати почало рванув в бік троха і схватив за шияку, та так і впав з ним і душив. Брат з компаною вернувся, бо завтикали мене і почали шукати, де дівся. Єлє мене від собаки відірвали. Отака історія. Ворогу не побажаєш

g05.gif Да ну, прям уж волкодава душил? Так и скажи что дворнягу безродную)))))))))

вовкодав не гризе, а за горло тяп - в нього тактика така, і він розгону давав на мене, явно
Большего бреда еще я не слышала
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

ну ти нам свою історію розкажеш коли з тобою щось схоже станеться <_<

p.s. не дай боже, звичайно.

похожее с нами происходит каждый день) собаки мимо бегают

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Так хто виграв? :)

Як завжди - коти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

недавно випробував нову техніку від собак!!коли вони починають гавкати я зупиняюсь,Беру в рукі вєл!! починаю крутитися і напрамлятися в їхню сторону!! Це виглядає по дибільному але помагає.

Є ще 1 варіант плювати на них незнаю чого але якшо попасти на морду вони втікають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вожу з собою 1,5 м доброго тросу з вузликом на кінці.

Дехто зі знайомих фрірайдерів планує апгрейд з бейсбольної битки на пневмат.

По-іншому з ними не зя :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просьба к модераторам закрыть эту, исчерпавшую себя давно, тему. Тошнит, ...ля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...