lu4nik Опубліковано 30 Січня, 2007 в 18:56 #1 Опубліковано 30 Січня, 2007 в 18:56 Зараз усе частіше в нашому місті зустрічаються купки так званих "нєфорів" (особливо біля драми ). Але багато хто з них ніякого відношення до неформальних рухів не мають. Особливо це стосується молодих ( ака ще школярів ). (ІМХО косуху навіть гоп нацепити може...) Хто що і до чого, а також звідки все починалось... Плюс інфа про деякі групи. Ну читайте іншими словами. info.rar Викладаю в архіві тому що багато його там Викладав як було, нічого не змінював. На рахунок скінів з автором не згідний.
Гість @6PU}{@H Опубліковано 30 Січня, 2007 в 19:42 #2 Опубліковано 30 Січня, 2007 в 19:42 Не люблю емосів, готів і всяку цю нечість.........а нарахунок панків це не панкі панкі років вже десь з років 15 назад вимерли а цих що біля драми тусуються і називають себе панками це взагалі це малі недорозвинуті діти які навіть не розуміють хто ціпанки та їх ідеологію ! останім часом їх стало дуже багато а зараз пішла мода на "ЕМО" (їх треба стріляти) це повні му@дакі які пішли начебто від готів тільки вони всі кончені, мені задається що взагалі ті що тусуються біля брами вони ще не зрозуміли для чого вони живуть і хто вони, там я знаю є буквально декілька чюваків які нормальні........ одним словом ПАРК ГОРЬКОГО РУЛИТЬ ............!!!!!!!!!!!!!
lu4nik Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:43 Автор #3 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:43 Гнати готів в шию . Дивився якось їх фільм -"Cradle of fear". Цей брєд настільки брєдовий, шо навіть найбредятініша бредятіна відпочиває перед ним. Сам ніякого відношення до нєфорів не маю (див. хвотку) хіба 1 футболка з написом "Металіка" залишилась як данина молодості, та волосся сантиметрів на 15 довше від стандарту . По-моєму головне - це те що ти думаєш, а не те як ти виглядаєш і що говориш.
Гість @6PU}{@H Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:45 #4 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:45 Гнати готів в шию . Дивився якось їх фільм -"Cradle of fear". Цей брєд настільки брєдовий, шо навіть найбредятініша бредятіна відпочиває перед ним. Сам ніякого відношення до нєфорів не маю (див. хвотку) хіба 1 футболка з написом "Металіка" залишилась як данина молодості, та волосся сантиметрів на 15 довше від стандарту . По-моєму головне - це те що ти думаєш, а не те як ти виглядаєш і що говориш. Точно готи мудакі повні, але ти напевно ще не знайомий з емосами, ти як взнаєш що це за тварі то зрозумієш і ще більше будеш на них матюжитися..........
mix_forever Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:54 #5 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 15:54 Гнати готів в шию . Дивився якось їх фільм -"Cradle of fear". Цей брєд настільки брєдовий, шо навіть найбредятініша бредятіна відпочиває перед ним. Сам ніякого відношення до нєфорів не маю (див. хвотку) хіба 1 футболка з написом "Металіка" залишилась як данина молодості, та волосся сантиметрів на 15 довше від стандарту . По-моєму головне - це те що ти думаєш, а не те як ти виглядаєш і що говориш. А шо в твому розумінні стандарт??? ІМХО, зві, але кожен самостверджується так як може і хоче... Ну і шмотки носить так само... Чи ти пропонуєш всіх вишикувати в шеренгу і форматнуть під одну лінійку??? Готи - теж люди, такі самі як і всі інші... І ніхто з нас не має права їх засуджувати...
lu4nik Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 16:33 Автор #6 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 16:33 Іще один фільм згадав - " Ночь живых придурков". О там готи! Нікого форматувати не збираюсь. ( хай вінти форматують : dd if=/dev/zero of=/dev/null - тупо нагружає систему, якщо тицьнути ctrl-c, каже, скільки террабайт перекатало dd if=/dev/zero of=/dev/hda - вбиває хард . Методично забиває його нулями :) ) Норма - як для кого. На 15 см довше - значить таке, що кожен доколупується - мол іди підстрижись Будь-яку субкультуру накшталт готів не розумію, ну звичайно не мені їх судити, але я сказав що думав і від своєї думки не відмовляюсь.
Yagun Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 23:31 #7 Опубліковано 1 Лютого, 2007 в 23:31 А я Завжди путав Гопів і Готів - одне те саме!!! Тільки ті чорні(я про готів), а інші в КЕПКАХ і СПАРТІВНИХ штанах! ЗІ: Хоча деяким готкам дуже навіть і нічого в чорних тонах дивиться... Тьфу сплюну! а то тему в Еротоманію перенесуть! І ващє! ПАНКІ рулять! ЗІІ: Доречі це моє соте повідомлення!
D@ve Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:36 #8 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 07:36 Не люблю емосів, готів і всяку цю нечість.........а нарахунок панків це не панкі панкі років вже десь з років 15 назад вимерли а цих що біля драми тусуються і називають себе панками це взагалі це малі недорозвинуті діти які навіть не розуміють хто ціпанки та їх ідеологію ! останім часом їх стало дуже багато а зараз пішла мода на "ЕМО" (їх треба стріляти) це повні му@дакі які пішли начебто від готів тільки вони всі кончені, мені задається що взагалі ті що тусуються біля брами вони ще не зрозуміли для чого вони живуть і хто вони, там я знаю є буквально декілька чюваків які нормальні........одним словом ПАРК ГОРЬКОГО РУЛИТЬ ............!!!!!!!!!!!!! to @6PU}{@H Постарайся ставити розділові знаки. Дуже важко читати. Щодо теми: якщо хочете побачити 100%-но готичний фільм, подивіться "Ворон". Тільки першу чатину.
Гість @6PU}{@H Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 08:28 #9 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 08:28 Не люблю емосів, готів і всяку цю нечість.........а нарахунок панків це не панкі панкі років вже десь з років 15 назад вимерли а цих що біля драми тусуються і називають себе панками це взагалі це малі недорозвинуті діти які навіть не розуміють хто ціпанки та їх ідеологію ! останім часом їх стало дуже багато а зараз пішла мода на "ЕМО" (їх треба стріляти) це повні му@дакі які пішли начебто від готів тільки вони всі кончені, мені задається що взагалі ті що тусуються біля брами вони ще не зрозуміли для чого вони живуть і хто вони, там я знаю є буквально декілька чюваків які нормальні........ одним словом ПАРК ГОРЬКОГО РУЛИТЬ ............!!!!!!!!!!!!! to @6PU}{@H Постарайся ставити розділові знаки. Дуже важко читати. Щодо теми: якщо хочете побачити 100%-но готичний фільм, подивіться "Ворон". Тільки першу чатину. Не люблю розділові знаки ставити в форумах, але прийдеться..........
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 08:44 #10 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 08:44 счас сюда заглянет [quark] и фсе атветят за бОзар! :D
Zeuss Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 10:36 #11 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 10:36 Не знаю в тему ли но прикольно:Сидят на скамеечке два гопника, пьют пиво, жуют семечки. Первый: - Вчера на дискотеке подхожу к одному васе и говорю: "Вася, ты откуда?", а он мне: "Не твоё дело!". Я думаю рамсы попутал, парниша, говорю: "Нунифига себе! Пошли выйдем." Вышли, я ему там таких навешал, что он там уже неделю лежит. Второй: - Да, не люблю пацанов, что за базар не отвечают. Помнишь три дня назад я одному на улице 3 зуба за 40 копеек выбил? - Ну-ну. - Вчера заявляется он и его три дружка. И говорит: "Ну ты попал!". Яговорю: "Вася, ты уверен?". Он: "Отвечаю!". Ну я ему по хллюбилу, все остальные сразу разбежались. А я взял ещё у него всю мелочь из карманов вытрусил. - Гы-гы. Мимо них проходит чувак. - Эй, макдаки, сигарета есть? - Не курим, молодой человек.
Гість @6PU}{@H Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 20:31 #12 Опубліковано 2 Лютого, 2007 в 20:31 счас сюда заглянет [quark] и фсе атветят за бОзар! Куда сюда ?????? там немає не якого лінка
difoto Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 07:43 #13 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 07:43 счас сюда заглянет [quark] и фсе атветят за бОзар! :) Куда сюда ?????? там немає не якого лінка ВЫДЫХАЙ, БАБЬОР!!!
lu4nik Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 07:50 Автор #14 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 07:50 Ги, хто хоче попробувати себе в ролі гопа - ігруха супер gopnik.exe.rar екшн-файтінг з елементами рпг і велетеньським ігровим світом. Повна свобода дій. Можливість покращувати свого персонажа. Діалоги відсутні в силу реалістичності ( ну які діалогі з гопом... про класичну музику, літературу? ) Плюс можливість вибрати з 4 класві персонажа. Кожен клас має свої переваги... Графіка як і звук відсутні... ну кароч рульна ірграшка
ursa Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 08:43 #15 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 08:43 2Yagun Поробуй объяснить мнее, чем это панки рулят? И кто вообще в твоём понимании панки? Те придурки, что обдолбавшись травой или нафигачившись пива выбривают ирокез, прутся на какой-нить концерт, бегают там под сценой, прыгают, а на следующий день сбривают всё нафиг и становятся похожими на призывников? Какой смысл в панке сегодня? Он уже давно не актуален. А все новоявленные панки типа Green Day, Bad Religion, The Offspring - это всего-лишь поп-музыка, причём далеко не высшего качества. И с каждым новым альбомом уходят всё дальше и дальше от первоисточников. Неважно куда - или в поп, или в метал, но всё дальше... На примере The Offspring - первый одноимённный альбом создаёт впечатление "сырого", вполне в духе панка, а уже следующие - довольно хорошо сделанная музыка, щедро разбавленная стандартными поп-ходами. Да что там говорить, если даже The Exploited (монстры в своё время) с классического альбома Punk's Not Dead постепенно утяжелялись и дошли до какого-то то ли трэша, то ли спид-харкора в The Massacre и Beat The Bastards. Звук стал мощный, красивый - но ведь это ни фига не панк! Панк сам себя съедает изнутри. Мне кажется, есть всего два пути: 1. Отупеть (в музыкальном развитии), зациклиться на 3-4 аккордах и однотипных мелодиях, однотипных текстах. Классический пример - тот же (или та же) Гр.Об. Да, сначала было интересно, но когда из года в год повторяются те же мелодии, те же соло, да и слова зачастую практически не меняются - скучно. 2. Перерасти период панкования и уйти в другую музыкальную нишу. Т.е приобрести некий опыт владения инструментами и развиваться. Одевать рваньё, втыкать в уши булавки, орать по ночам, блевать посреди улицы, расписывать краской стены - это всё детство. И надолго оставаться в нём во-первых опасно, а во-вторых - просто глупо. А если сильно хочется выделяться из толпы - можно и нужно выбрать другой путь. Punk is Dead, как это ни печально. Окончательно и бесповоротно.
lu4nik Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 11:19 Автор #16 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 11:19 Як це не прикро, але панки realy already dead . Цікавий був рух. Багато хороших ідей. Але панк дійсно вже неактуальний. Але як би там не було Грін Дей я поважаю за їх останній (ніби останній, давно не слідкував) альбом Амерікан Ідіот. От КіШ кричать що вони панки, але то такі панки, як я розробник ядра лінукса. Так само і всі інші. Панки не рулять, вони рулили. Мені подобається їх світогляд.
imp13 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 18:49 #17 Опубліковано 3 Лютого, 2007 в 18:49 ну дик, панк (пяні ірокези) і неопанк (мєлкашня під драмом влітку) це "Две бальшиє разніци". Сам я взагалі думер (по-doom-ати люблю). причому тільки ті хто мене знає знають що я люблю слухати. здибаєш мене на вулиці - кампутерщик кампутерщиком.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.