Перейти до змісту

Що трапилося сьогодні на мості по пр.Перемоги?

ar-s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні приблизно біля 14 години на мості по пр.Перемоги біля пішоходного переходу можна було побачити скупчення люду і декілька авто які стояли на переході,там же стояв якись бугай в захисній масці чорного кольору ,люди в цивільному і все це знімалося на камеру.Попередня версія -захват якогось чергового покидька.Хтось щось знає про пригоду? :blink:

post-6641-0-57056600-1288986928_thumb.jp

Опубліковано

я якраз проходив там десь в районі 15-00

пройшов біля одного з типів в чорній масці

бачив тільки як з машини (БМВ) вийняли сумку з ноутбуком (це все знімалось крупним планом на камеру), потім ще біля машини водили тіпа в наручниках....

трохи спішив, тому часу понаблюдати за дійством не було

Опубліковано

Сьогодні приблизно біля 14 години

отличная у тебя телефонная прослушка в машине. настоящий олдскул :smile3:

а правоохранительным органам респект - если они хотели привлечь внимание к событию, то получилось просто отлично. но если бы еще поставили даишников с двух сторон моста, то план по развороту через сплошную был бы перевыполнен на год вперед.

Опубліковано
отличная у тебя телефонная прослушка в машине. настоящий олдскул

nokia 6303i classic :D

Опубліковано
отличная у тебя телефонная прослушка в машине. настоящий олдскул

nokia 6303i classic :D

с крокодильчиками, мотком провода и трубкой от советского телефона? :smile3:

Опубліковано

Десь в мене також така була) як бюджетний варіант "сотового" підійде, але є один недолік можна ввжажати одностороннім.бо немає бузера, тай номер не завжди знаеш :smile3:

Опубліковано

ги-ги....а я й не помітив...думав-хвалиш телефон яким все знімалося... :g05: А та трубка не моя,але як підслуховуючий пристрій її теж можна приміняти. :D

Опубліковано

я якраз проходив там десь в районі 15-00

пройшов біля одного з типів в чорній масці

бачив тільки як з машини (БМВ) вийняли сумку з ноутбуком (це все знімалось крупним планом на камеру), потім ще біля машини водили тіпа в наручниках....

трохи спішив, тому часу понаблюдати за дійством не було

Не знаю, як задумувалась "операція", але робити це на переході...

А ще кажуть, ті хто бачив, що "маски" в кущах сиділи, чекали...

Верх професіоналзЪма!

Опубліковано

А як ще авто зупинити без жертв і швидко? Рух машини контролювали по рації (чи мобільному)в потрібний момент на перехід перед машиною вискакує*пішохід* авто пригальмовує і його затискають іншими машинами з обох боків :blink: І машини не побиті і жертв немає. :) Якщо чекали в кущах-значить маршрут був відомий заздалегідь і все сплановано наперед.

Опубліковано

Верх професіоналзЪма!

Треба було підійти до них і з напівбожевільним виразом обличчя спитати: "А шо ви тута робите, а-а-а?" :0022:

Опубліковано

Памятаю коли був менший щось подібне зробив) Заламали, приставивши автомат і сказали щоб більше не задавав дурних питань :D

Опубліковано

Памятаю коли був менший щось подібне зробив) Заламали, приставивши автомат і сказали щоб більше не задавав дурних питань :D

Добре, що по голові прикладом не дали..Чи під ребра. Їм це заввиграшки - із задоволенням)

Опубліковано

Верх професіоналзЪма!

Треба було підійти до них і з напівбожевільним виразом обличчя спитати: "А шо ви тута робите, а-а-а?" :0022:

или спросить "Вам бумажки не нада?" :smile3:

Опубліковано

З надійних джерел повідомили, що брали одного з працівників

міліції Іваничівського р-ну по факту торгівлі наркотиками...

Опубліковано

Брали двоих, но одного отпустили. А второй по уши в "шоколаде", сядет адназначна!

Опубліковано

Брали двоих, но одного отпустили. А второй по уши в "шоколаде", сядет адназначна!

Якщо одного відпустили, то не факт, що другий сяде. Знаю випадок, коли одного спеціально відпустили, щоб збирав бабло на викуп, також наркота, також Луцьк...

Опубліковано

Значить з кимось не поділився, вот і забрали все )

Там не річ у тому, що не поділився. З нього такий "наркоторговець"... Певно, новій владі потрібні вільні посади, бо нещодавно також за те саме "служба божа" забрала аналогічного начальника з Шацького і зі ще якогось району(казали, але вже забулася). У нас же всі "точки" з наркотиками у відкритому доступі, певно, кожен знає точку в своєму районі. І ніхто масок-шоу не влаштовує....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...