Forever Autumn Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:17 Автор #76 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:17 Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.так колись було так само... ні моб. тел, ні інтернета...а народ тусіль! народ дєлаль!
Zerotul Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:32 #77 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:32 Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.так колись було так само... ні моб. тел, ні інтернета...а народ тусіль! народ дєлаль!Народ нэ думал как бы выжить...кайне штабилитет ,как говорят французы.Сейчас только и думают где урвать,где схалтурить,как попасть в депутаты.....
druid Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 11:24 #78 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 11:24 Народ нэ думал как бы выжить...кайне штабилитет ,как говорят французы.Сейчас только и думают где урвать,где схалтурить,как попасть в депутаты..... А у Львові всі в маслі і шоколаді плавають, а мистецтвом займаються від жиру і гроші немає куди подіти. Для мене найцікавіший луцький феномен в тому, що ті місця, які мали б давати найбільший імпульс культурного життя міста насправді не дають нічого. Маю на увазі: інститут мистецтв, кульок, 2-ге училище, культурологія (ВНУ) і купи різних спеціальностей, які мали б давати конкретних носіїв мистецтва. А я в громадському житті міста бачу пероеважно: фізиків, міжнародників і т.д. Поправте, якщо я не правий. А якщо правий, то треба шукати ниточки там. Бо я точно знаю, що наприклад Львівська академія мистецтв - це такий колосальний розсадник мистецьких кадрів.... всій країній вистачає.
Zerotul Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 12:13 #79 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 12:13 Легко рости умным в библиотеке.Там тебе и музеев куча,архитектура богаче,и вообще атмосфера какой то европейской культурной столицы.В общем трудно вырасти быдлом когда в доме справа библиотека,слева музей,а вниз по улице костел.ДА И Львов кагбэ почти всегда был эдакой столицей у нас на Западе.
Andrew_Best Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 19:56 #80 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 19:56 Не ну не всім містам бути культурними центрами. Де ж ти набереж тих замків і старовинних церков і споруд. Так історично склалось що Львів культурний центр, і все ж таки люди вже на підсвідомому рівні пітримують думку що в нас є культурний центр Львів ... бо якби кожен обл центр був культурним центром країни, то булоб не цікаво.
druid Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 07:42 #81 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 07:42 В двох останніх постах - відповідь на запитання і крапка в дискусії по темі топіку. Я смиваюсь.
kotykS Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:06 #82 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:06 В двох останніх постах - відповідь на запитання і крапка в дискусії по темі топіку. Я смиваюсь.в чому і я підтримую сей вчинок. луцьк має славну історію, але не має адекватного сучасного і, що найголовніше, не має майбутнього. принаймні, поки що...
Zerotul Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:51 #83 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:51 Каждый делает лишь ему доступные выводы.Дисиденты как всегда назвали всех "невігласами" и смылись кто куда-партизанить из по тишка,вместо того что бы вести активную роботу в данном направлении.
justice777 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 08:27 #84 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 08:27 Не зовсім в тему, але дуже близько:Битва за Волинь - між Львовом і Донецькомhttp://www.pravda.com.ua/columns/2010/11/17/5574853/
Otto Kreer Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 10:27 #85 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 10:27 Чи стане коли-небудь Луцьк таким як Львів ?Моя думка - не дай Боже !Я вчився три роки у Львові і п"ять в Одесі - "это две бооольшие разницы !"У нас свій шлях !
Andrew_Best Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 10:59 #86 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 10:59 Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памяток
Otto Kreer Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 11:22 #87 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 11:22 Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памятокМені здається Осінь абсолютно не це мала на увазі, а скоріше культурне життя Луцька.
Zerotul Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 12:13 #88 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 12:13 Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памятокага -сейчас сгоним пару сотен таджиков строить нам памятники 300летней давности
Andrew_Best Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 17:12 #89 Опубліковано 17 Листопада, 2010 в 17:12 Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памятокМені здається Осінь абсолютно не це мала на увазі, а скоріше культурне життя Луцька.Львів має наприклад такий сайт http://kultura.lviv.ua/
lilechka Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 06:53 #90 Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 06:53 На мою думку Луцьк не стане таким же як і Львів. Кожне місто унікальне і неповторне. Так вже склалось, що Львів є кульрною столицею Західної України. Львів навіть може стати Європейською Столицею Культури у 2016 році тук І коли ти приїзджаєш до Львова, то гріх не відвідати один з культурних заходів. Обожнюю львівські кнайпи! Дуже вже мені подобається їх дизайн та затишна атмосфера: Арт-кав’ярня «Квартира 35», Гасова лямпа, Літературна кав'ярня "Кабінет", Відкритий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Лівий Берег", Найдорожча ресторація Галичини ("Масони") та інші. А що у Луцьку!? Так, є у нас "Оболонь" та "Майдан" та деякі інші варті уваги. Проте цього явно не достатньо. Набагато більше у Луцьку забігайлівок, де можна дешево і добре "побухать" Можливо я така везуча, але ще жодного разу не бачила, щоб з львівської кнайпи когось виносили чи виводили п"яного "в стельку", як це часто трапляється у нас. Люди ходять туди поспілкуватись, провести гарно час, а не "нажратись". Можливо це дише у центрі так, а в підворотнях відбувається приблизно те саме, що і в більшості луцьких барів... Сперечатись не буду, не знаю! Візьмемо інший бік розвитку Львова. У Львові багато ІТ-фірм і я наслухана про них. Так ось практично кожна з цих фірм дбає про своїх працівників і допомагає розвиватись (наявність тренажерних залів, які можна БЕЗКОШТОВНО відвідати, БЕЗКОШТОВНІ курси підвищення кваліфікації та іноземних мов + кожна фірма додає щось своє до цього списку). На жаль, не знаю, що відбувається на інших фірмах. А на рахунок транспорту у Львові - ви щасливчики, якщо вам не довелось як мінімум пів години простояти в заторі в години пік
talja Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:22 #91 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:22 А на рахунок транспорту у Львові - ви щасливчики, якщо вам не довелось як мінімум пів години простояти в заторі в години пік Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa
lilechka Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:26 #92 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:26 Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa Він, напевно, їздив в 5-6 ранку, коли всі ще сплять. Іншого пояснення я придумати не можу
talja Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:30 #93 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:30 Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa Він, напевно, їздив в 5-6 ранку, коли всі ще сплять. Іншого пояснення я придумати не можу Або засинав під час руху, і ті півгодини здавалися йому вдвічі або втричі коротшими))))
lilechka Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:34 #94 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 21:34 Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa Він, напевно, їздив в 5-6 ранку, коли всі ще сплять. Іншого пояснення я придумати не можу Або засинав під час руху, і ті півгодини здавалися йому вдвічі або втричі коротшими)))) Або...він дебіл (вибач Max за відвертість). Адекватні люди не заперечують фактів і не "городять" дурню
Bit Опубліковано 6 Травня, 2011 в 22:00 #95 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 22:00 відносно мистецького львова...в плані хіп-хоп музики, львів слабенький. місто гавняного репа і бездарних виконавців... такого ширпотреба як у львові, не випускають навіть у києві під продюсерством бебешка.буквально, пару нормальних гуртів... які з горем-пополам можна назвати пристойними, решта-мажорні обісранці, які свій творчий висер подають як свіже мясце.не хотів образити львів, але мої друзі звідти самі визнають, що у плані хіп-хоп музики, львів відстає навіть від луцька.не знаю, як там з хеві металом, квартирниками і рештою, просто уточнив стан речей в своєму жанрі музики.
SunSeth Опубліковано 6 Травня, 2011 в 22:35 #96 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 22:35 да, це просто біда.
Thorgalll Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:03 #97 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:03 Вы где живёте???Во Львове? нет в Луцке!Любите родину нашу - мать вашу!
difoto Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:05 #98 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:05 Або...він дебіл (вибач Max за відвертість).От бачите, Лілєчка, ви з нами недавно, а максіка розкусили зразу.
solnishko Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:08 #99 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:08 максіка розкусили зразуа потім довго відпльовувались)
kleinangel Опубліковано 13 Травня, 2011 в 07:44 #100 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 07:44 Луцьк та Львів важко порівнювати...та й мабуть не варто, Луцьк значно менший,особливо за кількістю населення та більш одомашнений.Я львів'янка прожила там 25 років, переїхавши в Луцьк(останній місяць)помітила наскільки тут все спокійно і розмірковано,найбільше кидається в очі те, що тут ніхто не перепрацьовує, якщо працюють до 17.30 то о 17.45 офіс пустий,спочатку це дивувало...а потім помітила що в Луцьку справжній бейбі-бум що сказати молодці!!! і тепер зрозуміло чому всі втікають з роботи, мабуть таки сім'я та духовні цінності переважили матеріальні, у Львові цього немає... працюючи з 9-18 доводилось з дому виходити в 7.00 і приходити в 20.00 добирання на/з роботу/и в Луцьку займає смішну кількість часу цей момент теж приємно вражає.Луцьк підходить сімейним людям з дітьми... тихо спокійно... Львів динамічний та швидкий завжди шум гам і натовпи туристів від яких ніде не сховатись.....це з часом дуже втомлює... тому Луцьку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.