Перейти до змісту

Луцьк чи Львів?

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.

так колись було так само... ні моб. тел, ні інтернета...а народ тусіль! народ дєлаль!

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.

так колись було так само... ні моб. тел, ні інтернета...а народ тусіль! народ дєлаль!

Народ нэ думал как бы выжить...кайне штабилитет ,как говорят французы.Сейчас только и думают где урвать,где схалтурить,как попасть в депутаты.....

Опубліковано

Народ нэ думал как бы выжить...кайне штабилитет ,как говорят французы.Сейчас только и думают где урвать,где схалтурить,как попасть в депутаты.....

А у Львові всі в маслі і шоколаді плавають, а мистецтвом займаються від жиру і гроші немає куди подіти. :blink:

Для мене найцікавіший луцький феномен в тому, що ті місця, які мали б давати найбільший імпульс культурного життя міста насправді не дають нічого. Маю на увазі: інститут мистецтв, кульок, 2-ге училище, культурологія (ВНУ) і купи різних спеціальностей, які мали б давати конкретних носіїв мистецтва. А я в громадському житті міста бачу пероеважно: фізиків, міжнародників і т.д.

Поправте, якщо я не правий.

А якщо правий, то треба шукати ниточки там. Бо я точно знаю, що наприклад Львівська академія мистецтв - це такий колосальний розсадник мистецьких кадрів.... всій країній вистачає.

Опубліковано

Легко рости умным в библиотеке.Там тебе и музеев куча,архитектура богаче,и вообще атмосфера какой то европейской культурной столицы.В общем трудно вырасти быдлом когда в доме справа библиотека,слева музей,а вниз по улице костел.ДА И Львов кагбэ почти всегда был эдакой столицей у нас на Западе.

Опубліковано

Не ну не всім містам бути культурними центрами. Де ж ти набереж тих замків і старовинних церков і споруд. Так історично склалось що Львів культурний центр, і все ж таки люди вже на підсвідомому рівні пітримують думку що в нас є культурний центр Львів ... бо якби кожен обл центр був культурним центром країни, то булоб не цікаво.

Опубліковано

В двох останніх постах - відповідь на запитання і крапка в дискусії по темі топіку.

Я смиваюсь.

в чому і я підтримую сей вчинок. луцьк має славну історію, але не має адекватного сучасного і, що найголовніше, не має майбутнього. принаймні, поки що...

Опубліковано

Каждый делает лишь ему доступные выводы.Дисиденты как всегда назвали всех "невігласами" и смылись кто куда-партизанить из по тишка,вместо того что бы вести активную роботу в данном направлении.

Опубліковано

Чи стане коли-небудь Луцьк таким як Львів ?

Моя думка - не дай Боже !

Я вчився три роки у Львові і п"ять в Одесі - "это две бооольшие разницы !"

У нас свій шлях !

Опубліковано

Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памяток

Мені здається Осінь абсолютно не це мала на увазі, а скоріше культурне життя Луцька.

Опубліковано

Під цим питанням мається на увазі чи стане таким культурно-цінним для України як Львівв плані історичних памяток

ага -сейчас сгоним пару сотен таджиков строить нам памятники 300летней давности

Опубліковано

Мені здається Осінь абсолютно не це мала на увазі, а скоріше культурне життя Луцька.

Львів має наприклад такий сайт http://kultura.lviv.ua/

• 5 місяців потому...
Опубліковано

На мою думку Луцьк не стане таким же як і Львів. Кожне місто унікальне і неповторне. Так вже склалось, що Львів є кульрною столицею Західної України. Львів навіть може стати Європейською Столицею Культури у 2016 році тук

І коли ти приїзджаєш до Львова, то гріх не відвідати один з культурних заходів. Обожнюю львівські кнайпи! Дуже вже мені подобається їх дизайн та затишна атмосфера: Арт-кав’ярня «Квартира 35», Гасова лямпа, Літературна кав'ярня "Кабінет", Відкритий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Лівий Берег", Найдорожча ресторація Галичини ("Масони") та інші. А що у Луцьку!? Так, є у нас "Оболонь" та "Майдан" та деякі інші варті уваги. Проте цього явно не достатньо. Набагато більше у Луцьку забігайлівок, де можна дешево і добре "побухать" :friday:

Можливо я така везуча, але ще жодного разу не бачила, щоб з львівської кнайпи когось виносили чи виводили п"яного "в стельку", як це часто трапляється у нас. Люди ходять туди поспілкуватись, провести гарно час, а не "нажратись". Можливо це дише у центрі так, а в підворотнях відбувається приблизно те саме, що і в більшості луцьких барів... Сперечатись не буду, не знаю!

Візьмемо інший бік розвитку Львова. У Львові багато ІТ-фірм і я наслухана про них. Так ось практично кожна з цих фірм дбає про своїх працівників і допомагає розвиватись (наявність тренажерних залів, які можна БЕЗКОШТОВНО відвідати, БЕЗКОШТОВНІ курси підвищення кваліфікації та іноземних мов + кожна фірма додає щось своє до цього списку). На жаль, не знаю, що відбувається на інших фірмах.

А на рахунок транспорту у Львові - ви щасливчики, якщо вам не довелось як мінімум пів години простояти в заторі в години пік

Опубліковано

А на рахунок транспорту у Львові - ви щасливчики, якщо вам не довелось як мінімум пів години простояти в заторі в години пік

Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa ^_^

Опубліковано

Кожен раз, їдучи у львівській маршрутці протягом 40-а хвилин, на одній нозі і з важким пакетом, "незлим, тихим словом" згадую maxa ^_^

Він, напевно, їздив в 5-6 ранку, коли всі ще сплять. Іншого пояснення я придумати не можу

Опубліковано

Він, напевно, їздив в 5-6 ранку, коли всі ще сплять. Іншого пояснення я придумати не можу

Або засинав під час руху, і ті півгодини здавалися йому вдвічі або втричі коротшими))))

Опубліковано

Або засинав під час руху, і ті півгодини здавалися йому вдвічі або втричі коротшими))))

Або...він дебіл (вибач Max за відвертість). Адекватні люди не заперечують фактів і не "городять" дурню

Опубліковано

відносно мистецького львова...

в плані хіп-хоп музики, львів слабенький. місто гавняного репа і бездарних виконавців... такого ширпотреба як у львові, не випускають навіть у києві під продюсерством бебешка.

буквально, пару нормальних гуртів... які з горем-пополам можна назвати пристойними, решта-мажорні обісранці, які свій творчий висер подають як свіже мясце.

не хотів образити львів, але мої друзі звідти самі визнають, що у плані хіп-хоп музики, львів відстає навіть від луцька.

не знаю, як там з хеві металом, квартирниками і рештою, просто уточнив стан речей в своєму жанрі музики.

Опубліковано

Або...він дебіл (вибач Max за відвертість).

От бачите, Лілєчка, ви з нами недавно, а максіка розкусили зразу.

Опубліковано

Луцьк та Львів важко порівнювати...та й мабуть не варто, Луцьк значно менший,особливо за кількістю населення та більш одомашнений.Я львів'янка прожила там 25 років, переїхавши в Луцьк(останній місяць)помітила наскільки тут все спокійно і розмірковано,найбільше кидається в очі те, що тут ніхто не перепрацьовує, якщо працюють до 17.30 то о 17.45 офіс пустий,спочатку це дивувало...а потім помітила що в Луцьку справжній бейбі-бум :ok: що сказати молодці!!! і тепер зрозуміло чому всі втікають з роботи, мабуть таки сім'я та духовні цінності переважили матеріальні, у Львові цього немає... працюючи з 9-18 доводилось з дому виходити в 7.00 і приходити в 20.00 добирання на/з роботу/и в Луцьку займає смішну кількість часу :smile-zachot: цей момент теж приємно вражає.Луцьк підходить сімейним людям з дітьми... тихо спокійно... Львів динамічний та швидкий завжди шум гам і натовпи туристів :unsure: від яких ніде не сховатись.....це з часом дуже втомлює... тому Луцьку :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...