max Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 12:57 #51 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 12:57 max, про швидкість доїзду в темі про культуру, почав писати ти, а не talja. Тому ніяких аргументів на противагу твоєму оффтопу не буде. Це зрозуміло? Ти суперечиш самому собі. Чомусь на мій аргументований оффтоп аргументів в тебе нема, а неаргументований оффтоп плюсувати буду. А що таке плюс повідомлення? По суті людина говорить - я підтримую вищесказаний текст. Нестиковочка. На рахунок оффтопу, хто б казав... Твої два єдині повідомлення в цій темі які (з натяжкою) можна назвати не офтопом - і Про мови, і про те що в принципі всі і так знають (а хто не знає той вже не взнає ібо даун) Я плюсанув один пост, але я і не кричу про оффтоп. На рахунок віку - перехід на особистості знову підтверджує відсутність аргументів.
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:06 #52 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:06 max, про швидкість доїзду в темі про культуру, почав писати ти, а не talja. Тому ніяких аргументів на противагу твоєму оффтопу не буде. Це зрозуміло? Ти суперечиш самому собі. Чомусь на мій аргументований оффтоп аргументів в тебе нема, а неаргументований оффтоп плюсувати буду. А що таке плюс повідомлення? По суті людина говорить - я підтримую вищесказаний текст. Нестиковочка. max, ти неадекват. Ти ведеш себе так, ніби я з тобою дискутую на тему швидкості доїзду з точки А в точку Б, по містах Луцьк та Львів. Я тебе розчарую - це не так. А плюсанув, бо з власного досвіду більше згідний з talja чим з тобою. І ще раз повторю: кого я плюсую це моя справа і вона не обговорюється. Якщо відповідаєш на запитання, то зроби це з всіма питаннями, а до того часу я припиняю з тобою спілкування. П.С. Твої два єдині повідомлення в цій темі які (з натяжкою) можна назвати не офтопом - і Чукча точно не чітатєль
talja Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:25 #53 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:25 або ти щось наплутав В Львові впорядкований рух????Логічно, це нереально - коли по вузеньких вуличках і маршрутки їздять, і трамвайні колії прокладені. Все ясно, розмірковуємо "в теорії"... Я навів ясний та беззперечний приклад того, що набагато більша відстань (по КМ) у Львові просікається швидше ніж менша відстань у Луцьку. Притому це не по центру, а з центру на окраїну - тобто ситуації рівнозначні. Ніхто мені аргументовано не заперечиви, тільки пустий трьоп та балабольство... Forever Autumn, nickel, diezel, Yurik А слабо самим перевірити? Чи у Львові тільки туристами бували? Про центр не треба чесати, він не такий вже великий, і основний кілометраж не там. Три роки тому вказаний тобою маршрут я долала якраз за 25-30 хв., а не за 15 хв. Це було кілька разів і в різний час дня. Думаю, що всі люди, що підтримали моє повідомлення, були в Львові далеко не один раз. Так що, тут зрозуміло, хто розмірковує "в теорії", розводить пустий трьоп і балабольство
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:30 #54 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:30 Щоб вернути тему в русло, історія: Колись їхали на відпочинок, в центрі [Львова] необхідно було пересідати. На підніжжі пам'ятника Шевченку сиділо двоє дєфачок-нєформалок і бринькали щось на гітарі, перед ними лежав футляр від гітари і в ньому декілька копійок. У нас також була гітара і шикарний гітарист (Птіца з Дубенської, мо хто знає, не дасть збрехати). Ми присіли до них і почалася синхронізація репертуару. Поруч недешеві готелі-мотелі. Через надцять хвилин біля нас зібралося куча людей, в тому числі іноземці, знімали на фото- відеокамери, кидали гроші - наші і імпортні, але всі паперові. Пік нашої популярності припав на пісню "Наш барабан" (якась піонерська). Після неї футляр гітари виявився наполовину повним (чи пустим - кому як зручніше). І дєфачки ніяк не могли зрозуміти, чому ми не хочемо забирати ті гроші собі. Така вона львівська атмосфера. А в Луцьку я б так не ризикнув...
Zerotul Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:34 #55 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:34 MAx....я конечно во Львове был только 11 раз и не мне судить о маршрутках,но таки я и без очков вижу,вашу зеленую,пупыристую кожу,длинные ушки и большое желание нагадить....Таки иди кидайся головой в навоз - я вас не знаю. Мне неинтересно ходить с вами по одному Луцку.
Yurik Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:54 #56 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 13:54 maх, ти доказуєш як дитина. З тобою нема про що говорити і доказувати.
max Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:44 #57 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:44 Три роки томуКлючове слово. І про шо тут говорити?Ви хоча б знаєте що зараз дороги на околицях повністю переклали?На Любінській фактично 6 поліс, асфальт більш-менш, майже як в Польші (не блідий)я долала якраз за 25-30 хв., а не за 15 хвТак що, тут зрозуміло, хто розмірковує "в теорії", розводить пустий трьоп і балабольствоНавіть 25-30 хв = часу від центру до КРЗ, при незрівнянно меншому кілометражу. Сама себе перехитрила...ти доказуєш як дитина. З тобою нема про що говорити і доказуватиІ ти звичайно, спеціально залишив цей пост, щоб довести свою "дорослість"? ))В цій темі зібрались тупі невігласи.
Zerotul Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:50 #58 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:50 школоло набирает аггро для чарджа....давай восхлынь яростью на нас...тогда бан избавит и тебя от нас и нас от тебя-взаимовыгодно-не так ли
max Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:53 #59 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:53 Ця тема підтверждення того, що будь яка, навіть найдостеменіша правдива істина виказана "маргінальною" особистітю ніколи не знайде підтримки серед тупорилих народних мас, звиклих орієнтуватись на "автарітетоф".
druid Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:32 #60 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:32 Ця тема підтверждення того, що будь яка, навіть найдостеменіша правдива істина виказана "маргінальною" особистітю ніколи не знайде підтримки серед тупорилих народних мас, звиклих орієнтуватись на "автарітетоф".Якби ти хоча б:- дослідив транспортну систему Львова- проаналізував коефіцієнт транспортного навантаження окремих магістралей; - визначив середню відстань проїзду одного мешканця на одному маршруті; - проаналізував динаміку пасажиропотоків в різні години дня; - здійснив генералізацію картографічних матеріалів за основними та другорядними маршрутами; - і порівняв це все з аналогічними показниками у місті Луцьку….тоді твої аргументи звучали б переконливо.А так, вибачай, змушений тебе розчарувати: з другої автостанції, що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин. При цьому майже завжди в сидячому положенні.
Zerotul Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:48 #61 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:48 2druid-а зачем?Когда можно поорать,назвать всех придурками и получить удовольствие-тролль питаетсо
max Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:55 #62 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:55 що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин 1) Відстань дуже незначна 2) 107 маршрут не типовий для міста Але навіть при такій швидкості це все рівно повільніше ніж 31 маршрутка Львову (ЛНУ-Любінська)
Zerotul Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:01 #63 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:01 що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин 1) Відстань дуже незначна 2) 107 маршрут не типовий для міста Але навіть при такій швидкості це все рівно повільніше ніж 31 маршрутка Львову (ЛНУ-Любінська) Докажи.
max Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:05 #64 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:05 Що тоді доказати? Відео зняти з секундоміром в Луцьку і Львові? Так ти скажеш що монтаж )) Якщо хтось не зрозумів, я в цій темі ні разу не хотів довести що Львів швидке місто. Але те що, як то кажуть, його "удєльная" швидкість на 1 КМ більша ніж в Луцьку - це для мене однозначно. Заділо просто, що невігласи в цьому питанні, такі як талія, яка навіть 3 роки не була у Львові (а там за цей час багато змінилось, про нове покриття доріг вже писав), просто так, розчерком "пера", перекреслила мій досвід, а маса повірила їй лиш на основі того що у панянки талія більше плюсиків і її чарівне личико більше подобається тутешнім обивателям
Forever Autumn Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:21 Автор #65 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:21 Максік, хочеш потрусити пісюном перед кимось -- біжи-но в іншу тему. Тут мова ПРО КУЛЬТУРУ МІСТ. Про людей, про те, як розвивалося місто, і що стало першопричиною різного менталітету, про виставки, музеї, театри, двіжі.А не про маршрутки, до яких ти якогось х*ра вчепився. Нема про що поп..триндіти -- вали в БІЗАРР: там ти їх своїм натяком на інтелект задушиш точно.Вибач, просто дістало читати твоє оффтопне оце вякання у своїй темі
Tolik_lt Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:28 #66 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:28 заглянув був незадовго після відкриття теми і оце нині. враження:пагаварім а культурє: маршрутка №31 єздіт бистрєє
talja Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:46 #67 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:46 Заділо просто, що невігласи в цьому питанні, такі як талія, яка навіть 3 роки не була у Львові (а там за цей час багато змінилось, про нове покриття доріг вже писав), просто так, розчерком "пера", перекреслила мій досвід, а маса повірила їй лиш на основі того що у панянки талія більше плюсиків і її чарівне личико більше подобається тутешнім обивателям У Львові я була місяць тому, а три роки було про вказаний тобою маршрут. Навчися читати уважно і слухати людей, а не обзивати їх, плюючись слиною. Твій досвід??? В тебе, я так зрозуміла, є лише досвід в обливанні брудом людей на форумі. Щоб тобою спілкуватися треба мати залізні нерви. Тепер стає зрозуміло, чого тебе постійно банили. Хамидло ти найсправжнісіньке, і такий статус тобі більше пасуватиме, аніж Ді.
solnishko Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:09 #68 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:09 про виставки, музеї, театри, двіжі а він про двіжі і балакає))) основний двіж у Львові - двіж по прямим і кривим за допомогою транспортного засобу типу "маршрутка" сцуко, транспартная ібіцца
kotykS Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:38 #69 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:38 хто там модератор теми? Пропоную видалити останні 26 повідомлень за винятком двох-трьох, які стосуються теми.
Andrew_Best Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:59 #70 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 17:59 На мою думку шо там шо тут навантаження доріг, тупа інфраструктура дорожніх розміток і вообще з транпортом однаково дуже погано!Давайте все ж таки, щоб таке позитивне у Львові запозичити нам.
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:36 #71 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:36 Хамидло ти найсправжнісіньке, і такий статус тобі більше пасуватиме, аніж Ді.Я , вибачте, не один рік заробляв це звання, і перекреслювати його отак задарма - не дозволю!max - ти хуйло!
Andrew_Best Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 21:08 #72 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 21:08 Хамидло ти найсправжнісіньке, і такий статус тобі більше пасуватиме, аніж Ді. Я , вибачте, не один рік заробляв це звання, і перекреслювати його отак задарма - не дозволю! max - ти хуйло! і все-таки лучани форева
druid Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 07:37 #73 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 07:37 Спробую повернутись до теми. Довго думав і зробив висновок, що в Луцьку відсутнє середовище, яке могло б формувати культурно-мистецький клімат міста. Середовище - це: - люди (обовязково лідери/активісти); - місце (галерея, площа, кафе, гараж тощо); - засоби комунікації (як-то борда, ОБС тощо). Ну і очевидно, що це середовище має бути не просто відкритим для інших (чужих), а навпаки - сприятливим і прихильним до нових облич. Якось ми з Ді мали коротеньку дискусію на подібну тему на прикладі велосипедної асоціації. Не стільки важливо чим займається ооганізація, важливо те, на кого спрямована її діяльність: чи на задоволення власних/інших інтересів (політика, бізнес, галочка в чиновницькій роботі, бажання потусити тощо), чи на зовнішнє середовище (на лучан, молодь, сімї), його розвиток, прогрес і т.д.. Якби в Луцьку було хоча б 3 альтернативних мистецьких середовища, які володіли б набором вищеописаних харакетристик - вважаю що можна було б говорити про якийсь рух, лобіювання інтересів, відстояння прав і т.д. Це дуже коротко.... сперечайтесь зі мною, бо позиція моя ще не сформована стосовно цього питання, тому буду радий почути ще щось
kudrom Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:17 #74 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:17 заглянув був незадовго після відкриття теми і оце нині. враження: пагаварім а культурє: маршрутка №31 єздіт бистрєє ааа, поржал, пасіба, Толєг, ти вмієш підняти настрій )) блін, чуваки, посміхніться ) таке відчуття, що всі забули просту тезу, що єдиний гарний і правильний метод поведінки з неадекватом - "ігнор", що було мною чудово реалізовано в "Політиці" щодо одного кадра ви чьо настрій собі псуєте, кому ви доказуєте? це все одно, що сперечатися з бабульками біля під’їзду про макроекономічні показники їздить маршрутка швидше, помаліше, навіть якщо ваша правда, вам не пох? ми ж про культурне життя говоримо! "Вот тут у нас культура, и здесь культура, и вот еще культура" (Масяня). http://www.mult.ru/p...ts/mult_29.html
Zerotul Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:41 #75 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:41 Просто пока маршрутка во Львове едет,человек успевает прочитать 2 книжки,прослушать 3 оперы,написать курсак и поговорить о висшей философии сознания с водителем.У нас же не успеваешь прочитать страницу как надо выходить.Вот так вот-водители поголовно виноваты в низком айкью нашего населения.А макс во львовских маршрутках,наверное,спал и 2 раза туда сюда ездил.го дальше...активистов у нас хватает(хотя их мало не бывает)-даже в самом пассивном обществе найдутся белые вороны которым хочется большего.Место-маловато ,но кто ищет тот найдет...Цой же с кочегарки начинал..Вот чего ,чего а коммуникации нам не хватает-наше местное телевидение больше похоже на радио с картинкой или сельское тв.Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.