Перейти до змісту

Луцьк чи Львів?

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
max, про швидкість доїзду в темі про культуру, почав писати ти, а не talja. Тому ніяких аргументів на противагу твоєму оффтопу не буде. Це зрозуміло?

Ти суперечиш самому собі. Чомусь на мій аргументований оффтоп аргументів в тебе нема, а неаргументований оффтоп плюсувати буду. А що таке плюс повідомлення? По суті людина говорить - я підтримую вищесказаний текст. Нестиковочка.

На рахунок оффтопу, хто б казав...

Твої два єдині повідомлення в цій темі які (з натяжкою) можна назвати не офтопом - і

Про мови, і про те що в принципі всі і так знають (а хто не знає той вже не взнає ібо даун)

Я плюсанув один пост, але я і не кричу про оффтоп.

На рахунок віку - перехід на особистості знову підтверджує відсутність аргументів.

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
max, про швидкість доїзду в темі про культуру, почав писати ти, а не talja. Тому ніяких аргументів на противагу твоєму оффтопу не буде. Це зрозуміло?

Ти суперечиш самому собі. Чомусь на мій аргументований оффтоп аргументів в тебе нема, а неаргументований оффтоп плюсувати буду. А що таке плюс повідомлення? По суті людина говорить - я підтримую вищесказаний текст. Нестиковочка.

max, ти неадекват. Ти ведеш себе так, ніби я з тобою дискутую на тему швидкості доїзду з точки А в точку Б, по містах Луцьк та Львів. Я тебе розчарую - це не так.

А плюсанув, бо з власного досвіду більше згідний з talja чим з тобою. І ще раз повторю: кого я плюсую це моя справа і вона не обговорюється.

Якщо відповідаєш на запитання, то зроби це з всіма питаннями, а до того часу я припиняю з тобою спілкування.

П.С.

Твої два єдині повідомлення в цій темі які (з натяжкою) можна назвати не офтопом - і

Чукча точно не чітатєль

Опубліковано
або ти щось наплутав
В Львові впорядкований рух????Логічно, це нереально - коли по вузеньких вуличках і маршрутки їздять, і трамвайні колії прокладені.

Все ясно, розмірковуємо "в теорії"...

Я навів ясний та беззперечний приклад того, що набагато більша відстань (по КМ) у Львові просікається швидше ніж менша відстань у Луцьку.

Притому це не по центру, а з центру на окраїну - тобто ситуації рівнозначні. Ніхто мені аргументовано не заперечиви, тільки пустий трьоп та балабольство...

Forever Autumn, nickel, diezel, Yurik

А слабо самим перевірити?

Чи у Львові тільки туристами бували?

Про центр не треба чесати, він не такий вже великий, і основний кілометраж не там.

Три роки тому вказаний тобою маршрут я долала якраз за 25-30 хв., а не за 15 хв. Це було кілька разів і в різний час дня.

Думаю, що всі люди, що підтримали моє повідомлення, були в Львові далеко не один раз. Так що, тут зрозуміло, хто розмірковує "в теорії", розводить пустий трьоп і балабольство :)

Опубліковано

Щоб вернути тему в русло, історія:

Колись їхали на відпочинок, в центрі [Львова] необхідно було пересідати. На підніжжі пам'ятника Шевченку сиділо двоє дєфачок-нєформалок і бринькали щось на гітарі, перед ними лежав футляр від гітари і в ньому декілька копійок. У нас також була гітара і шикарний гітарист (Птіца з Дубенської, мо хто знає, не дасть збрехати). Ми присіли до них і почалася синхронізація репертуару. Поруч недешеві готелі-мотелі. Через надцять хвилин біля нас зібралося куча людей, в тому числі іноземці, знімали на фото- відеокамери, кидали гроші - наші і імпортні, але всі паперові. Пік нашої популярності припав на пісню "Наш барабан" (якась піонерська). Після неї футляр гітари виявився наполовину повним (чи пустим - кому як зручніше). І дєфачки ніяк не могли зрозуміти, чому ми не хочемо забирати ті гроші собі. :D Така вона львівська атмосфера. А в Луцьку я б так не ризикнув... :blush:

Опубліковано

MAx....я конечно во Львове был только 11 раз и не мне судить о маршрутках,но таки я и без очков вижу,вашу зеленую,пупыристую кожу,длинные ушки и большое желание нагадить....Таки иди кидайся головой в навоз - я вас не знаю. Мне неинтересно ходить с вами по одному Луцку.

Опубліковано
Три роки тому

Ключове слово. І про шо тут говорити?

Ви хоча б знаєте що зараз дороги на околицях повністю переклали?

На Любінській фактично 6 поліс, асфальт більш-менш, майже як в Польші (не блідий)

я долала якраз за 25-30 хв., а не за 15 хв
Так що, тут зрозуміло, хто розмірковує "в теорії", розводить пустий трьоп і балабольство

Навіть 25-30 хв = часу від центру до КРЗ, при незрівнянно меншому кілометражу.

Сама себе перехитрила...

ти доказуєш як дитина. З тобою нема про що говорити і доказувати

І ти звичайно, спеціально залишив цей пост, щоб довести свою "дорослість"? ))

В цій темі зібрались тупі невігласи.

Опубліковано

школоло набирает аггро для чарджа....давай восхлынь яростью на нас...тогда бан избавит и тебя от нас и нас от тебя-взаимовыгодно-не так ли

Опубліковано

Ця тема підтверждення того, що будь яка, навіть найдостеменіша правдива істина виказана "маргінальною" особистітю ніколи не знайде підтримки серед тупорилих народних мас, звиклих орієнтуватись на "автарітетоф".

Опубліковано

Ця тема підтверждення того, що будь яка, навіть найдостеменіша правдива істина виказана "маргінальною" особистітю ніколи не знайде підтримки серед тупорилих народних мас, звиклих орієнтуватись на "автарітетоф".

Якби ти хоча б:

- дослідив транспортну систему Львова

- проаналізував коефіцієнт транспортного навантаження окремих магістралей;

- визначив середню відстань проїзду одного мешканця на одному маршруті;

- проаналізував динаміку пасажиропотоків в різні години дня;

- здійснив генералізацію картографічних матеріалів за основними та другорядними маршрутами;

- і порівняв це все з аналогічними показниками у місті Луцьку….

тоді твої аргументи звучали б переконливо.

А так, вибачай, змушений тебе розчарувати: з другої автостанції, що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин. При цьому майже завжди в сидячому положенні.

Опубліковано
що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин

1) Відстань дуже незначна

2) 107 маршрут не типовий для міста

Але навіть при такій швидкості це все рівно повільніше ніж 31 маршрутка Львову (ЛНУ-Любінська) ;)

Опубліковано
що на вул. Львівській 107-м рейсом я добираюсь до 17-го стовпа по вулиці Набережній за 10-12 хвилин

1) Відстань дуже незначна

2) 107 маршрут не типовий для міста

Але навіть при такій швидкості це все рівно повільніше ніж 31 маршрутка Львову (ЛНУ-Любінська) ;)

Докажи.

Опубліковано

Що тоді доказати? Відео зняти з секундоміром в Луцьку і Львові? Так ти скажеш що монтаж ))

Якщо хтось не зрозумів, я в цій темі ні разу не хотів довести що Львів швидке місто.

Але те що, як то кажуть, його "удєльная" швидкість на 1 КМ більша ніж в Луцьку - це для мене однозначно.

Заділо просто, що невігласи в цьому питанні, такі як талія, яка навіть 3 роки не була у Львові (а там за цей час багато змінилось, про нове покриття доріг вже писав), просто так, розчерком "пера", перекреслила мій досвід, а маса повірила їй лиш на основі того що у панянки талія більше плюсиків і її чарівне личико більше подобається тутешнім обивателям :D

Опубліковано

Максік, хочеш потрусити пісюном перед кимось -- біжи-но в іншу тему.

Тут мова ПРО КУЛЬТУРУ МІСТ. Про людей, про те, як розвивалося місто, і що стало першопричиною різного менталітету, про виставки, музеї, театри, двіжі.

А не про маршрутки, до яких ти якогось х*ра вчепився.

Нема про що поп..триндіти -- вали в БІЗАРР: там ти їх своїм натяком на інтелект задушиш точно.

Вибач, просто дістало читати твоє оффтопне оце вякання у своїй темі

Опубліковано

Заділо просто, що невігласи в цьому питанні, такі як талія, яка навіть 3 роки не була у Львові (а там за цей час багато змінилось, про нове покриття доріг вже писав), просто так, розчерком "пера", перекреслила мій досвід, а маса повірила їй лиш на основі того що у панянки талія більше плюсиків і її чарівне личико більше подобається тутешнім обивателям :D

У Львові я була місяць тому, а три роки було про вказаний тобою маршрут. Навчися читати уважно і слухати людей, а не обзивати їх, плюючись слиною. Твій досвід??? В тебе, я так зрозуміла, є лише досвід в обливанні брудом людей на форумі.

Щоб тобою спілкуватися треба мати залізні нерви. Тепер стає зрозуміло, чого тебе постійно банили.

Хамидло ти найсправжнісіньке, і такий статус тобі більше пасуватиме, аніж Ді.

Опубліковано
про виставки, музеї, театри, двіжі

а він про двіжі і балакає))) основний двіж у Львові - двіж по прямим і кривим за допомогою транспортного засобу типу "маршрутка" :0123::D сцуко, транспартная ібіцца :lol:

Опубліковано

На мою думку шо там шо тут навантаження доріг, тупа інфраструктура дорожніх розміток і вообще з транпортом однаково дуже погано!

Давайте все ж таки, щоб таке позитивне у Львові запозичити нам.

Опубліковано

Я , вибачте, не один рік заробляв це звання, і перекреслювати його отак задарма - не дозволю!

max - ти хуйло!

Опубліковано

Я , вибачте, не один рік заробляв це звання, і перекреслювати його отак задарма - не дозволю!

max - ти хуйло!

:0123: і все-таки лучани форева

Опубліковано

Спробую повернутись до теми.

Довго думав і зробив висновок, що в Луцьку відсутнє середовище, яке могло б формувати культурно-мистецький клімат міста. Середовище - це:

- люди (обовязково лідери/активісти);

- місце (галерея, площа, кафе, гараж тощо);

- засоби комунікації (як-то борда, ОБС тощо).

Ну і очевидно, що це середовище має бути не просто відкритим для інших (чужих), а навпаки - сприятливим і прихильним до нових облич.

Якось ми з Ді мали коротеньку дискусію на подібну тему на прикладі велосипедної асоціації. Не стільки важливо чим займається ооганізація, важливо те, на кого спрямована її діяльність: чи на задоволення власних/інших інтересів (політика, бізнес, галочка в чиновницькій роботі, бажання потусити тощо), чи на зовнішнє середовище (на лучан, молодь, сімї), його розвиток, прогрес і т.д..

Якби в Луцьку було хоча б 3 альтернативних мистецьких середовища, які володіли б набором вищеописаних харакетристик - вважаю що можна було б говорити про якийсь рух, лобіювання інтересів, відстояння прав і т.д.

Це дуже коротко....

сперечайтесь зі мною, бо позиція моя ще не сформована стосовно цього питання, тому буду радий почути ще щось :)

Опубліковано

заглянув був незадовго після відкриття теми і оце нині. враження:

пагаварім а культурє: маршрутка №31 єздіт бистрєє

ааа, поржал, пасіба, Толєг, ти вмієш підняти настрій :)))

блін, чуваки, посміхніться :))

таке відчуття, що всі забули просту тезу, що єдиний гарний і правильний метод поведінки з неадекватом - "ігнор", що було мною чудово реалізовано в "Політиці" щодо одного кадра :) ви чьо настрій собі псуєте, кому ви доказуєте? це все одно, що сперечатися з бабульками біля під’їзду про макроекономічні показники :) їздить маршрутка швидше, помаліше, навіть якщо ваша правда, вам не пох? ми ж про культурне життя говоримо!

"Вот тут у нас культура, и здесь культура, и вот еще культура" (Масяня).

http://www.mult.ru/p...ts/mult_29.html

Опубліковано

Просто пока маршрутка во Львове едет,человек успевает прочитать 2 книжки,прослушать 3 оперы,написать курсак и поговорить о висшей философии сознания с водителем.У нас же не успеваешь прочитать страницу как надо выходить.Вот так вот-водители поголовно виноваты в низком айкью нашего населения.А макс во львовских маршрутках,наверное,спал и 2 раза туда сюда ездил.

го дальше...активистов у нас хватает(хотя их мало не бывает)-даже в самом пассивном обществе найдутся белые вороны которым хочется большего.

Место-маловато ,но кто ищет тот найдет...Цой же с кочегарки начинал..

Вот чего ,чего а коммуникации нам не хватает-наше местное телевидение больше похоже на радио с картинкой или сельское тв.

Радио у нас слушают только бабушки и их собачки.На борде с 8к зареганных активны буквально пару сотен.Остальные форумы Луцка больше похожи на кружки по интересам.Вот и приходится из уст в уста-а это как показывает практика -неэффективно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...