Перейти до змісту

Водительское Голосование

DarkMonk

154 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаешь, даже если результативность этих клипов всего лишь какой-то несчастный 1 процент - это уже хорошо.

Опубліковано

Якби ще хоч декілька таких кліпів прокручувати раз в день замість реклами на мат-матівському екрані....Дивись - може б хто і ременя накинув, може когось би то і врятувало...

Опубліковано

Практично ніколи не їжджу непристібнутий. Як вчився на курсах водіння, на першому виїзді, інструктор заставив пристібнутися і з того часу і то в голові відклалось. чотири роки не був за кермом, а потім купив машину. Тільки сів - зразу думка про ремінь. Відклалося таки. Рік вже їжджу і не уявляю себе непристібнутим.

Опубліковано

А дитяче автокрісло можна купити і в Луцьку - на "бігмордах" епіцентровська реклама крісла (для якого віку?) Recaro за 1440 гривень. Або, наприклад, тут http://avtopapa.ua/ua/. Автор і власник сайту - прикольний чолов'яга! (не реклама, а суто враження)

Опубліковано

все правильно, безопасность превыше всего

Я підтримую, що безпека повинна бути превише всього.... Но коли в мене ремні не робочі то,що я можу зробити(((((

Опубліковано

Відремонтувати ;)

Я б з радістю но оригінальні ремні з піро патроном коштують від 700-2500 грн(((( В залежності де саме купувати.... Але так як на даний момент велика порблема з грошима то відкладаю це на потім.... Для мене зараз головне проплатити за навчання в Університеті... Вибачте за ОФФТОП

Опубліковано

Я б з радістю но оригінальні ремні з піро патроном коштують від 700-2500 грн(((( В залежності де саме купувати.... Але так як на даний момент велика порблема з грошима то відкладаю це на потім.... Для мене зараз головне проплатити за навчання в Університеті... Вибачте за ОФФТОП

... вибачай, але якщо ти місцевий і використовуєш машину лише для того, щоб в універ проїхатись...то ременів не буде..скільки ще там років? )

Опубліковано

... вибачай, але якщо ти місцевий і використовуєш машину лише для того, щоб в універ проїхатись...то ременів не буде..скільки ще там років? )

На літо зроблю бо їду за кордон на практику, а там за ремні юудуть штурмувати((((

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

В принципі "соціалка" задумана була про п'яних за кермом, але я, коли вперше побачив, то подумав про "користуйтесь пасками безпеки".

В Нижнем Новгороде решили бороться с нарушением Правил Дорожного Движения и вождением в нетрезвом состоянии методом шока.

На одной из улиц города появился биллборд с более чем необычным «экстендером», выглядящим как тело человека, пробившее фанеру конструкции.

Тело с рулем в руках, окруженное брызгами крови, свисало с обеих сторон биллборда и сопровождалось копилайном: «Здесь могло быть ваше тело».

По словам очевидцев, рассказавших AdMe.ru об этом биллборде, шокирующая социальная реклама провисела всего 4 дня.

P1230031_.jpg

P1230032_.jpg

P1230035_.jpg

• 3 тижня потому...
Опубліковано

От тут реально дитячі крісла б не завадили. А то діти постраждали через легковажну маму. І не десь, а тут, під боком у нас, в Луцьку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...