Перейти до змісту

Водительское Голосование

DarkMonk

154 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А это, чтобы подумать, возить ли его спереди, даже пристёгнутым.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa, да таких видео over 9000. смотрит ли их целевая группа - совершенно другой вопрос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаешь, даже если результативность этих клипов всего лишь какой-то несчастный 1 процент - это уже хорошо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби ще хоч декілька таких кліпів прокручувати раз в день замість реклами на мат-матівському екрані....Дивись - може б хто і ременя накинув, може когось би то і врятувало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Special for you http://www.youtube.com/watch?v=P-GZdyKzh1g

Блін не кидайте такого більше, тфу тфу тфу трираза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Практично ніколи не їжджу непристібнутий. Як вчився на курсах водіння, на першому виїзді, інструктор заставив пристібнутися і з того часу і то в голові відклалось. чотири роки не був за кермом, а потім купив машину. Тільки сів - зразу думка про ремінь. Відклалося таки. Рік вже їжджу і не уявляю себе непристібнутим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дитяче автокрісло можна купити і в Луцьку - на "бігмордах" епіцентровська реклама крісла (для якого віку?) Recaro за 1440 гривень. Або, наприклад, тут http://avtopapa.ua/ua/. Автор і власник сайту - прикольний чолов'яга! (не реклама, а суто враження)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В епіцентрі багато автокрісел. Не тільки рекаро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все правильно, безопасность превыше всего

Я підтримую, що безпека повинна бути превише всього.... Но коли в мене ремні не робочі то,що я можу зробити(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відремонтувати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відремонтувати ;)

Я б з радістю но оригінальні ремні з піро патроном коштують від 700-2500 грн(((( В залежності де саме купувати.... Але так як на даний момент велика порблема з грошима то відкладаю це на потім.... Для мене зараз головне проплатити за навчання в Університеті... Вибачте за ОФФТОП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б з радістю но оригінальні ремні з піро патроном коштують від 700-2500 грн(((( В залежності де саме купувати.... Але так як на даний момент велика порблема з грошима то відкладаю це на потім.... Для мене зараз головне проплатити за навчання в Університеті... Вибачте за ОФФТОП

... вибачай, але якщо ти місцевий і використовуєш машину лише для того, щоб в універ проїхатись...то ременів не буде..скільки ще там років? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... вибачай, але якщо ти місцевий і використовуєш машину лише для того, щоб в універ проїхатись...то ременів не буде..скільки ще там років? )

На літо зроблю бо їду за кордон на практику, а там за ремні юудуть штурмувати((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

В принципі "соціалка" задумана була про п'яних за кермом, але я, коли вперше побачив, то подумав про "користуйтесь пасками безпеки".

В Нижнем Новгороде решили бороться с нарушением Правил Дорожного Движения и вождением в нетрезвом состоянии методом шока.

На одной из улиц города появился биллборд с более чем необычным «экстендером», выглядящим как тело человека, пробившее фанеру конструкции.

Тело с рулем в руках, окруженное брызгами крови, свисало с обеих сторон биллборда и сопровождалось копилайном: «Здесь могло быть ваше тело».

По словам очевидцев, рассказавших AdMe.ru об этом биллборде, шокирующая социальная реклама провисела всего 4 дня.

P1230031_.jpg

P1230032_.jpg

P1230035_.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

От тут реально дитячі крісла б не завадили. А то діти постраждали через легковажну маму. І не десь, а тут, під боком у нас, в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...