Перейти до змісту

Продається земельна ділянка під забудову

sobol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається земельна ділянка під житлову забудову від 10 соток до 50 соток. Участок знаходиться 100 метрів від старого та нового русла Стиру.

За селікатним заводом на відстані 400 метрів. Рядом знаходиться луг, ділянка не підтоплюється.

Ціна 1 сотки - 1000 у.о.

Писати в лічку або 0504381036 Микола.

Опубліковано

за сотку, для дачі, в кульчині, 1000ює? :sq_ye:

Для тіх хто на "бронепоезде" - ділянка по державному акту для індивідуального житлового будівництва, тобто для будинку. ане для дачі.

Опубліковано

Продається земельна ділянка під житлову забудову від 10 соток до 50 соток. Участок знаходиться 100 метрів від старого та нового русла Стиру.

За селікатним заводом на відстані 400 метрів. Рядом знаходиться луг, ділянка не підтоплюється.

Ціна 1 сотки - 1000 у.о.

Писати в лічку або 0504381036 Микола.

Любую конфигурацию земельного участка можно нарисовать.

На том массиве уже построен дом. Розбиты улицы и устанавливают столбы под електричество.

Цена прежняя.

Опубліковано

Продається земельна ділянка під забудову с.Кульчин, Ківерцівського р-ну. 7 км.від центру Луцька.

Раніше жив в Кульчині. То Відстань від ЦУМА до Кульчинської церкви рівно 10 км., а до вашого участка не менше 12 км. можете переміряти.

Опубліковано

Мені цікаво звідки у вас те ціноутворення?..... У мене знайомий купив вКульчині ділянку 12 соток (для будівництва) за 15 тис. грн. А у вас 12 соток зі знижкою 88320 грн. :ok:

Опубліковано

Мені цікаво звідки у вас те ціноутворення?..... У мене знайомий купив вКульчині ділянку 12 соток (для будівництва) за 15 тис. грн. А у вас 12 соток зі знижкою 88320 грн. :ok:

Твій знайомий міг купити ділянку через сільраду, внісши офіційно гроші в касу, ціна десь такою й буде (якщо, звісно, вдасться це зробити, хоча преценденти існують).

А Х-тось міг купити ділянку на пікові цін на нерухомість по кіло$ за сотку, от тепер продає зі знижкою по 950.

Опубліковано

Твій знайомий міг купити ділянку через сільраду, внісши офіційно гроші в касу, ціна десь такою й буде (якщо, звісно, вдасться це зробити, хоча преценденти існують).

А Х-тось міг купити ділянку на пікові цін на нерухомість по кіло$ за сотку, от тепер продає зі знижкою по 950.

Ну то треба підлаштовуватись під ринок, враховувати сьогоднішні реалії. Бо виходить як в анекдоті: - Мужик, за скільки півня продаєш? - Мільйон. - А що так дорого? - Гроші терміново треба.

• 3 тижня потому...
  • 10 місяців потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано · Приховав MANJAK11, 20 Листопада, 2013 в 18:14 - Без причини
Приховав MANJAK11, 20 Листопада, 2013 в 18:14 - Без причини

Продаються приватизовані земельні ділянки в с. Лаврів. Тел. 050 - 269 - 78 -25 Микола

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...