Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

народ, от може не в тему. але все-таки.

я не розумію, нащо міняти прошивку на роутері. що конкретно то дає по функціоналу? додаткові функції, швидшу роботу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розумію, нащо міняти прошивку на роутері. що конкретно то дає по функціоналу? додаткові функції, швидшу роботу?

Стабільності +/-, Функціонал +/-, швидкість роботи +/-. Інколи навіть не зрозуміло чого в тебе, порівняно з сусідом, на тій самій прошивці/провайдері мінус а в сусіда плюс.

Народ а хтось користується set-top box? Як саме тут його робота, часті фризи і рвання?

Просто телік дивлюсь заради новин, і купляти рекомендовану шайтан коробку для цифрового якось не хочеться, тим паче безкоштовно за 600грн.

Собі примітив logitech revue тим паче, якщо постаратись, за 500грн. Тай функціонал побільше буде, ніж у шайтан-коробки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі примітив logitech revue тим паче, якщо постаратись, за 500грн. Тай функціонал побільше буде, ніж у шайтан-коробки.

В: Работает ли у кого то IPTV?

О: Нет, чаще всего IPTV транслируется в формате MPEG2, чью поддержку

убрали в последнем апдейте.

(C)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстаті бачив set-top box якийсь на полці, поряд з маршутками в ейрбатц.

Яка модель set-top box зараз максимально сумісна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За підключку друга коли грошенята на рахунок мають впасти??? Пройшло десь вже 3 тижні, змін на рахунку на бачу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстаті бачив set-top box якийсь на полці, поряд з маршутками в ейрбатц.

Яка модель set-top box зараз максимально сумісна?

STB MAG250 http://airbites.net.ua/lutsk/pryvatnyj/poslugy/hardware/mag-250 настройок не потрібно... просто підключаєте IPTV приставку до роутера, вона закачає плейлист і все вуаля.... можна дивитися IPTV ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За підключку друга коли грошенята на рахунок мають впасти??? Пройшло десь вже 3 тижні, змін на рахунку на бачу...

Мені прийшли сразу після того як друг заплатив першу абонплату....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені після підключення гроші прийшли за півтора тижні. але прийшли. значить, і тобі мають прийти по ідеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене сьогодні закінчився акційний період 30 Мб/c і стало 20Мб/с. Так в контакті навіть музику послухати не можна - іде з ривками. Про відео 360-480р взагалі мовчу. На ютубі ситуація трохи краща але теж що в кеш загрузиться зразу і відтворюється. Запасу немає ніякого. Хоча spedtest показує чесно всі 20 Мбіт. Так це що нехватка тих 10 Мбіт так відчувається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене сьогодні закінчився акційний період 30 Мб/c і стало 20Мб/с. Так в контакті навіть музику послухати не можна - іде з ривками. Про відео 360-480р взагалі мовчу. На ютубі ситуація трохи краща але теж що в кеш загрузиться зразу і відтворюється. Запасу немає ніякого. Хоча spedtest показує чесно всі 20 Мбіт. Так це що нехватка тих 10 Мбіт так відчувається?

Ні, це просто в школьників канікули почались....=) І на дворі погана погода, як думаєш чим вони зараз займаються)) Попробував тільки що зайти через Київстар вконтакт, так само лагає... даже Айрбайтс показав себе краще в Ютубі...

Змінено користувачем R9 Fenomen
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_40: думав це в мене одного так
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В начале всё было хорошо, чем дальше, тем хуже, и это - не самый худший результат, буду менять прова.

Это мои 100/100

1859437957.png

Змінено користувачем Alexasha
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включаемо мозги! Ти тянеш з якогось одного сервака і якщо він перегружений чи ще якісь проблеми (щас доси розгулялися по нету) то ясен пень буде тормозити. Музика вконтакті і у мене на роботі на ДГ глючила... Постав торрента якогось спробуй стянути...побачиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви ставите вай фай модеми безкоштовно))?

де у Вас є безкоштовний вай фай?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була так сама проблема на прийом була низька швидкість

на віддачу висока

Проблема була в свічі

Где ты видишь высокую скорость на отдаче и какой свич? Проверялось при прямом подключении.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була так сама проблема на прийом була низька швидкість

на віддачу висока

Проблема була в свічі

Где ты видишь высокую скорость на отдаче и какой свич? Проверялось при прямом подключении.

Ого ,ты свич обошел ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого ,ты свич обошел ))

То уже не моё оборудование.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого ,ты свич обошел ))

То уже не моё оборудование.

так нужно звонить и решать проблему... у них хорошая тех. поддержка, думаю помогут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так нужно звонить и решать проблему... у них хорошая тех. поддержка, думаю помогут...

Я у них почти полтора года, неужели думаешь, что не знаю номер саппорта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у них почти полтора года, неужели думаешь, что не знаю номер саппорта?

Знать номер, мало....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знать номер, мало....

Были. Перед тем два раза кабель меняли. Больше 50 на 50 не выжали, но то был удачный момент, стабильности нет, вот о чём разговор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lord, спробуй сервери різні. В штати в австралію, росію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю на увазі, що львів і Київ трошки географічно в різних сторонах :) І зачасту на різні сервера в одній країні можуть бути різні швидкості.

Про карту згоден. Але, якщо "залип" порт - то поки в інший не втикнуть - не буде швидкості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий роутер TP-LINK TL-R460 не підійде для IPTV ?

.... не бачу підтримки мультикасту ....

мо цікаво буде, сьогодні перепрошив все гут...

з апартної версії 4 остання прошивка є підтримка "IGMP function."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TTL при пинге шлюза не великоват?

post-6736-0-48057500-1333128143_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...