Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропав вчора інет десь біля 10 вечора і досі немає. Фізичне зєднання є, але навіть айпишку не роздає.

Передзвонив в техпідтримку десь біля 11-ї. Перевірили, сказали що моя заявка вже четверта, пообіцяли прислати майстра після обіду. Орієнтовно в сім вечора інет з'явився :)

3200980817.png

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Спаскудився нинче Airbites - протягнули лінк від свіча навіть на "вітою парою", а 4-жильним кабелем.

Печалько.

Це також "вита пара". правда іншої категорії. Інший тип. Власне навіщо витрачати дорожчий кабель, якщо 100 мбіт максимум. Для такої швидкості, власне, 4 жилки і тра.

Це для Гігабіта усі 8 треба.

Опубліковано

Я так зрозумів, що з iptv знову проблеми...

Та ні політ нормальний, скоро допилю (всі канали з мультикасту + радіо + телепрограма) одну програмку основану на vlc, знайшов на форумі аб, викладу сюди)

Опубліковано

Zheny@,

та знаю я те все.

Але ще рік тому тягнули нормальним 8-жильним кабелем. Хай недорогим, але 8-жильним.

київстар тягне теж 8 жильним, а толку, всеодно он валюється :yesmaster:

4 жильний кращої якості, та й я недумаю що ти маєш гігабітне обладннаня, а якщо і маєш то тарифних планів поки здається немає :_07:

• +1 1
Опубліковано

Там по-моєму настройки IP треба поміняти. Якшо не вийде - скину скріншоти ( в мене такий самий).

Опубліковано (змінено)

Був би вдячний. Власне, я поміняв налаштування WAN згідно даних профіля АБ, айпі, мак і т.д., і все. Перепрошив роутер на новіший софт. Вродь нет є, але на планшеті при скачуванні торента швидкість нестабільна, то 2-3 МБ, то 50-60 байт. Тариф XXL. Логічно, що я щось роблю не так. Скинь, пліз скріни налаштувань!

Змінено користувачем wowal129
Опубліковано

Ну тут думаю може бути й не в роутері справа. В мене й на компі часто швидкість нестабільна в торентах. Ти спробуй скачати з гугл маркета якийсь великий файл і глянь чи стабільно качає.

Опубліковано

Так, тут точно не в інеті чи роутері проблема, а якраз таки в планшеті як девайсі ! Він просто не справляється з багатоканальним одночасним записом даних, тому і починає підторможувати. Це те саме якщо ви поставите запис на флешку одночасно 200 фоток по 2 мб кожна. Вони будуть писатись втричі довше ніж якщо поставите записувати один фільм на 400 мб. А планшет це по суті та ж сама флешка :) В мене на планшеті також швидкість з торентів "плаває" дуже сильно. А от якщо поставити на просту закачку один цілий файл, тоді все стабільно.

Опубліковано

З інтернетом сьогодні повна Ж. Деякі сайти грузяться нормально, деякі хвилинами і з третього разу. Це тільки в мене так?

Опубліковано

З інтернетом сьогодні повна Ж. Деякі сайти грузяться нормально, деякі хвилинами і з третього разу. Це тільки в мене так?

Не тільки у вас. Також у мене і в всіх знайомих. Ще була інформація від друзів що з київстаром те ж саме. Цікаво що ж сталось.

Опубліковано

Не тільки у вас. Також у мене і в всіх знайомих. Ще була інформація від друзів що з київстаром те ж саме. Цікаво що ж сталось.

З київстаром все нормально ...

З київстаром все нормально ...

Опубліковано (змінено)

З інтернетом сьогодні повна Ж

Певно замерзає, бо тупить страшно :0167:

тількі що ще раз подзвонив повідомили що ці проблеми по всій Україні а проблема нібито в транспортній мережі

Видно десь добре обладнання або оптоволокно підмерзає бо борду тугенько грузить(((

Хоча торенту вроді пофіг грузить як паровоз)

Змінено користувачем Voronin10
  • -1 1
Опубліковано

З вечора п'ятниці лежить Інет. Знову згорів порт (як повідомили на Саппорті)... 3 робочі дні чекати...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...