Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є певні затримки із зарахуванням по акції Приведи друга.

Можливо по фейсбуку теж саме.

поддерживаю, 2 месяца жду начисления бонусных средств, звонил им, писал, раньше через аську или скайп им напомнишь и сразу пополнят, а то говорят - милости просим лично на главный офис.

Опубліковано

поддерживаю, 2 месяца жду начисления бонусных средств, звонил им, писал, раньше через аську или скайп им напомнишь и сразу пополнят, а то говорят - милости просим лично на главный офис.

Також недоліком є те, що для тимчасого відключення послуги потрібно їхати на офіс.

Але це політика компанії, місцеві тут не причом.

Опубліковано

А я зайшов в особистий кабінет на aibites.net.ua, а там пише, що для мого тар.плану (в мене LC-M 60 грн - 20 Мб.с) iptv не буде поки я не зміню свій тар.план на один із запропонованих S M L XL. Так що виходить я тепер пролітаю. Чим далі в ліс - тим гірший стає цей провайдер.

В мене такий же тарифний план. Телік працює.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

З вчорашнього вечора не працював нет, полагодили тільки нещодавно. Щось на магістралі, бо 100 мбіт по кабелю приходило. Це вже 2-й раз за останні пару тижнів таке, буде продовжуватись - буду шукати альтернативу.

Опубліковано

бо 100 мбіт по кабелю приходило

jackie-chan-meme.jpg

буду шукати альтернативу.

Ну шукати довго не доведеться.. Київстар, Датагруп та Укртелеком от і всі альтернативи :)

Опубліковано

бо 100 мбіт по кабелю приходило

буду шукати альтернативу.

Ну шукати довго не доведеться.. Київстар, Датагруп та Укртелеком от і всі альтернативи :)

Щось на магістралі, бо 100 мбіт по кабелю приходило.

чим ти не задоволений? 100 мбіт? Мало? ілі как?

Добре, скажу по-іншому: мережева карточка бачила роутер, який справно тримав мережу 100 мбіт, але жоден пакет "назовні" не проходив. Повторюю для зони MD - "нічо не відкриваєцця" :)

Так зрозуміло, жартуни? :)

Опубліковано

А чому інтер не працює? Я вже рік на Airbites, а інтер десь місяців два побув і загув.

інтер в HD транслюється. якщо комп слабий не потяне.

Опубліковано

інтер в HD транслюється. якщо комп слабий не потяне.

Проблема не в кінцевих ресурсах.

Nickelodeon теж в HD, але показує.

Опубліковано

на якому боці соборності ?

Женька, ото виманюєш в мене мої дорогоцінні пости! Як тобі не стидно :)Я живу в сотах на соборності. Скоріше всього в мене проблема з роутером. Я вчора трохи намучився з ним. Купив нового tp-link tl-wr741nd і, скоріш за все, у нього проблеми з прошивкою (принанні так пишуть в інтернеті саме про цю лінійку роутерів).Так що, в контексті цієї теми, я майбуть піддам сумніву перебої роботи інтернет провайдера AIRBITES саме в районі - гостинця - ТАМ-ТАМа

Опубліковано

Непарна соборності і моя сторона. Нічого "глобального" помічено не було. Я свій 941ND теж перепрошивав. Як не як з моменту випуску роутера глюки виправили і в прошивку втулили. Прошити варто.

• +1 1
Опубліковано

на якому боці соборності ?

Женька, ото виманюєш в мене мої дорогоцінні пости! Як тобі не стидно :)Я живу в сотах на соборності. Скоріше всього в мене проблема з роутером. Я вчора трохи намучився з ним. Купив нового tp-link tl-wr741nd і, скоріш за все, у нього проблеми з прошивкою (принанні так пишуть в інтернеті саме про цю лінійку роутерів).Так що, в контексті цієї теми, я майбуть піддам сумніву перебої роботи інтернет провайдера AIRBITES саме в районі - гостинця - ТАМ-ТАМа

100% в роутері, останні партії даної моделі дуже глючні пішли.. попробуй в налаштуваннях лан в DHCP прописати DNS аірбайтовські, щоб він давав по DHCP не 192.168.0(1).1 а 188.230.89.9 наприклад.. повинно допомогти)))

• +1 1
Опубліковано

шота я не поняв...

Ір компа 192.168.1.2 - ip роутера (oj, dsy ,fxbd rjvg) - 192.168.1.1.

Ір роутера для звязку із сервером провайдера -188.230.117.10 - роутер його отримує по DHCP від провайдера. І цей же роутер робить звязку 192,168,1,1-188,230,117,10 якраз і робить ось цей РОУТ. Маршрут.

Яка буде ір в компа і роутера для їхньої звязки - в принципі не так і важливо. Головне додатково прописати DNS провайдера в налаштуваннях мережевої карти. А побачити його можна в налаштуваннях роутера.

Опубліковано

саме це він і сказав

в мене на початку роботи з АБ не "хотів" підключатись інет в моїй мережі, якщо від АБ роутер отримував IP-адресу DNS по DHCР, прописавши статичні статичні IP-адресу DNS в роутері все працювало як часіки

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...