Перейти до змісту

Захоплення ПриватБанка

paviva

Рекомендовані повідомлення

это чёрный пиар -интересно послушать версию налоговиков-мол пришли в банк обслуживаться(но бронежилеты и автоматы чисто не успели снять),а тут к нам ни с того ни с сего подбегают касиры с деньгами.Ну я понимаю-мы из налоговой, но чтоб столько давать.

Новость на сайте житомирской налоговой-группа житомирских налоговиков была захвачена главным отделением приватбанка в Луцке-покупайте железнодорожные авиабилети- плавайте поездами аерофлота....В общем вся страна театр абсурда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І після цього нехай в когось закрадуться сумніви в не політичності дій податкоівої

харош нить......

інакше це ніяк не назвеш..... подумаєш приїхала податкова, повиганялв всіх пропердітись в коридор.... забрала те що потрібно і поїхала далі!

по моєму вона весь час так робила... по твоєму вони повинні були попередить вас в пісмненній формі за місяць до приїзду чі як? :lol: :lol: :lol:

Я як побачів назву теми, подумав що реально якісь силові методи були по відношенню до Приват Банка.

Таке враження склалося що всьому Приват Банку по мозгам надавали!! :0001:

По-перше, я не нию, а висвітлював подію, щоб ти прочитав і задумувався над оточуючим.

По-друге, є цивілізовані методи. Запити на виїмку документів не рідкість. То що, кожного тижня так проводити цей процес?

По-третьє. Під словом "шкода" більшість розуміє фізичну шкоду, а про моральну забуває. Я не п"яний бомж чи обкурений малолетка і незлочинець, щоб до мене в кабінет заходили в масці і з автоматом у руках та виганяли. При цьому ніхто не представлявся хто він, а на всі питання відповідав "будемо проводити обшук". І чому це я маю коритись їхній протиправній дії? Повторюю, є цивілізовані методи. В новинах ясно написана відповідь податківців: - "які хочемо, такі й вибираємо методи". І ніхто відповідальності нести не буде. А давайте кожного разу так блокувати роботу філії.

Тут пишу для того, щоб висловити своє обурення методами дій правоохоронців. Щоб показати приклад для людей, що в подібних ситуаціях не потрібно мовчати, а висловлюватись доступними методами. Щоб інші бачили, що вони не одинокі в свавіллі влади. Тоді ми будемо суспільством, будемо гуртуватись і протидіяти свавіллю. А так займаючи позицію спостерігача, та ще й "жалкуючи" що не стріляли, чи що так банкірам і треба скоро перетворимся на кероване стадо. Так як народ Росії. Не важливо де і з ким трапилась подія, головне як вона розвивалась.

Мені все одно, які мотиви були. Мені за державу за народ обідно. Які дурні, така й держава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, я не нию, а висвітлював подію, щоб ти прочитав і задумувався над оточуючим.

По-друге, є цивілізовані методи. Запити на виїмку документів не рідкість. То що, кожного тижня так проводити цей процес?

По-третьє. Під словом "шкода" більшість розуміє фізичну шкоду, а про моральну забуває. Я не п"яний бомж чи обкурений малолетка і незлочинець, щоб до мене в кабінет заходили в масці і з автоматом у руках та виганяли. При цьому ніхто не представлявся хто він, а на всі питання відповідав "будемо проводити обшук". І чому це я маю коритись їхній протиправній дії? Повторюю, є цивілізовані методи. В новинах ясно написана відповідь податківців: - "які хочемо, такі й вибираємо методи". І ніхто відповідальності нести не буде. А давайте кожного разу так блокувати роботу філії.

Тут пишу для того, щоб висловити своє обурення методами дій правоохоронців. Щоб показати приклад для людей, що в подібних ситуаціях не потрібно мовчати, а висловлюватись доступними методами. Щоб інші бачили, що вони не одинокі в свавіллі влади. Тоді ми будемо суспільством, будемо гуртуватись і протидіяти свавіллю. А так займаючи позицію спостерігача, та ще й "жалкуючи" що не стріляли, чи що так банкірам і треба скоро перетворимся на кероване стадо. Так як народ Росії. Не важливо де і з ким трапилась подія, головне як вона розвивалась.

Мені все одно, які мотиви були. Мені за державу за народ обідно. Які дурні, така й держава.

Просто цікаво, чи було б стільки пафосу, якби ти не працював в Приватбанку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто цікаво, чи було б стільки пафосу, якби ти не працював в Приватбанку?

Як на мене - це не пафос, а емоції людини, яка безпосередньо пережила вищеописані події.

Я це все прочитала без зайвих емоцій, але коли подібне (далеко та віддалено) було в нас на фірмі - емоції також зашкалювали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не пробували судові виконавці просто прийти і витребувати документи?

От як Приватбанк виконує рішення судів: http://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/4c9b184ccc2f3/

Якщо коротко - то незважаючи на наявність судового рішення, банк тупо його не виконує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було б, якби це трапилось у будь-якій організації де я працював. Це трапилось зі мною, тому і висловлюю. І Приват тут ні до чого. Може скластись думка, що я агітую за Романюка, ні, мені він не імпонує як мер. Мером я хотів би бачити людину схожу до Клімчука. Я не знайомий з його попереднім губернаторством, але зараз він мені симпатизує. Чоловік не лізе за словом в карман, може любого поставити на місце. Хоч і піариться, але піар проводиться на фоні зробленої роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі-то не про політику говорив (автору). Бачив як працює ОМОН, Беркут та інші. Так от можу впевнено заявити: за народ і за дєржаву тоді думається в останню чергу, про чию попу переживаєш в першу чергу, думаю не треба говорити. А вас просто вивели з кабінетів, хай і були вони з автоматами, ну і що? Памперс поміняєш і назад до роботи. Емоції в них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мером я хотів би бачити людину схожу до Клімчука. Я не знайомий з його попереднім губернаторством, але зараз він мені симпатизує. Чоловік не лізе за словом в карман, може любого поставити на місце. Хоч і піариться, але піар проводиться на фоні зробленої роботи.

Ось тут наші смаки співпадають !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі-то не про політику говорив (автору). Бачив як працює ОМОН, Беркут та інші. Так от можу впевнено заявити: за народ і за дєржаву тоді думається в останню чергу, про чию попу переживаєш в першу чергу, думаю не треба говорити. А вас просто вивели з кабінетів, хай і були вони з автоматами, ну і що? Памперс поміняєш і назад до роботи. Емоції в них.

Ви не зрозуміли моєї позиції. Ясне діло, що в таких випадках думається лише про свій зад. Але в мене корона не впала, якби намагання провести обшук було виправдане засобами. Вони думали що потрібні документи в мене під ПК лежать, чи в касира під грошима заховані? Це ідіотізм. навіщо намагатись провести загальний шмон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден!

Не тільки в Приват ходять і всіх так чморять. Помоєму це постійна практика і інші просто звикли що так працює податкова і держава.

А за те що і до "народного" банку докотилось, так це ж добре - це ж вони теж серед смертних :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене - це не пафос, а емоції людини, яка безпосередньо пережила вищеописані події.

Я це все прочитала без зайвих емоцій, але коли подібне (далеко та віддалено) було в нас на фірмі - емоції також зашкалювали...

Пані Оксано, топікстартер пише про правовий аспект питання і порушення законодавства і його громадських прав. Правда я не помітив ніякої інформації про його спробу згадати за його права, хоча й не пише, що його виганяли копняками. Загалом якщо без емоцій, то з його слів бачиться наступна хронологія: сиджу собі в офісі, а тут заходить дядько в масці з автоматом і тут я наклав ...

Дозволю собі повернутись вже до вищезгаданого Континіуму - там було розроблено і впроваджено безліч інструкцій у випадку появи подібний гостей з різних інстанцій і вони досить успішно працюють і до цього часу (поки що працюють). Якщо банк, в діяльності якого мали місце факти порушення (посилання того ж Ярчика) ігнорує логічні вимоги безпеки, то це наштовхує на думку, що всього-навсього він вище усіляких там дурнуватих законів. З іншого боку предпосилки, що подібне може мати місце були не тільки для всіх представників бізнесу, а й зокрема для структури Приват в цілому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не зрозуміли моєї позиції. Ясне діло, що в таких випадках думається лише про свій зад. Але в мене корона не впала, якби намагання провести обшук було виправдане засобами. Вони думали що потрібні документи в мене під ПК лежать, чи в касира під грошима заховані? Це ідіотізм. навіщо намагатись провести загальний шмон?

потрібні їм документи можуть лежати не під ПК, а в ПК, ти як іт-шник, не можеш цього не знати. При нинішній компутеризації, під час таких перевірок, в першу чергу треба нейтралізовувати сисадміна, а не директора. Тоді набагато більше можна буде виявити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас на контрорі в Києві подібне дійство тричі відбувалось: і перше що вони кожен раз робили це вилучення системних блоків!!! (бухгалтеріїї та сервака)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони ж не рослідували справу діяльності Привата, щоб вилучати його ПК. Їм потрібна інформація щодо руху по рахунках іншої фірми. Факт намагання проводити шмон є безглуздим.

Тим більше, що вилучення серверів і ПК їм би нічого не дало, ніяка інформація на місцях не дублюється. Все централізовано.

Певно, все ж таки, справа є резонасною, раз готується звернення до президента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно, все ж таки, справа є резонасною, раз готується звернення до президента.

Пропоную колективно засудити дії житомирськиї налоговиків !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як пропонуєте це зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

был у отделения ПБ на ГПЗ, охранник нервно покуривал на улице и подозрительно оглядывался...

спросите зачем был у отделения ПБ?... правильно изымал из банкомата остатки ЗП... чтоб вражинам не досталась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як пропонуєте це зробити?

Для початку пропоную кожному небайдужому нажати кнопочку "Підтримав" у повідомленні тьфу, тьфу, тьфу - № 66!

"А уж опосля..." (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спросите зачем был у отделения ПБ?... правильно изымал из банкомата остатки ЗП... чтоб вражинам не досталась

Ти клієнт ПБ? :blink: В банкомата скло не тріскає від твоєї ненависті, коли ти гроші знімаєш? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мером я хотів би бачити людину схожу до Клімчука. Я не знайомий з його попереднім губернаторством, але зараз він мені симпатизує. Чоловік не лізе за словом в карман, може любого поставити на місце. Хоч і піариться, але піар проводиться на фоні зробленої роботи.

Суцільне хамство... Мабуть на дипломатичній службі навчився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...