Перейти до змісту

Спаринг-клан для гри в CS.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ми з друзями створили свій клан [Prodigy]. Граємо в клубі Vortex (хто не знає, то там де Аверс). Вже провели декілька матчів. Хочемо зіграти з непогами гравцями з інших клубів. Також пишіть інфу про якісь Луцькі чемпи. Тут на форумі прочитав про чемп в Рожищях.Сool! Respect організаторам, та хотілося б мати щось подібне в Луцьку. Хто зацікавлений пишіть.

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В луцьку на серваку фотакома вже було 2 чемпи.

Перший організувало МП "Шлях"

Другий Клан DZ.

Після цього вирішили що будемо проводити чемпи в дружніх клубах (Розетці респект :mdr: )

Пізніше думаєтся організувати третій чемп на серваку ЛМа, але покищо не факт.

Опубліковано

Можу сказати, що чемпи можна проводити щотижня на базі нашого клубу "roZETk@" в Рожищі і клубу "Neo"(вул. Лесі Українки, 11, м. Луцьк).

Активних гравців запрошуємо підтримати нашу ініціативу створити ігровий ресурс з постійним саппортом по іграшках, створенням нових ігрових серверів і т.д. Об'єднуймось однодумці! silia, думаю, не проти зі своєю командою.

Веб-дизайн сайту теж можемо переробити самостійно і наповнення є чималеньке. Потрібна лише активна підтримка інших користувачів ЛМ'у та керівництва "Фотакому". Всім респект і побажання росту! :mdr:

Опубліковано

Да я вже пробував замінити вигляд game.lutsk.ua :mdr: але перший блін вийшов комом і ніхто за нього не взявся.

Хто не бачив прошу на демо версію http://game.lutsk.ua/silia/

Опубліковано

Silia - На рахунок Вортекса - то це Ацтек-клуб з його машинами - пора зрозумыти шо пынг у 1.6 - дуже подгулявший - тому прийди у "НеО" і зрозумієш шо таке справжня гра у Контру з достойними суперниками!!!

Хай міняють компи або не позоряться!!!

Опубліковано
Виклик принято :) . За здалегідь кажіть час і ми постараємось зібрати команду.

:mdr:gallery_7_4_1129456635.gifgallery_7_4_1129456573.gif

<{POST_SNAPBACK}>

ОК. Зі своїми поговорю теж і сьогодні ввечері напишу.

Опубліковано

To Silia

Основна проблема полягає в тому, що ми постійно граємо в 1.5. Саме я не проти зіграти з вами в CS 1.6, але один наш гравець категорично проти - дуже впертий. Тому я пропоную так - один матч провести в Вортексі (1.5), другій в Нео (1.6). Все як в футболі, здається чесно. Якщо згідні, то з"ясуємо дату (думаю на вихідних), а якщо ні, то запропонуйте ваші умови. Головне, що ми зіграти дуже хочемо.

Опубліковано

Мені все одно де грати чи в 1.5 чи 1.6. Тільки якщо буде грати в 1.5 то потрібно буде провести декілька раундів для того, щоб привикнути! :)

Опубліковано

1,5 вже поховали давно і ніхто його не памятає.(Навіщо ви в нього тренуєтесь. У команди просто не буде майбутнього якщо не переходити швидко на нові версії)

1,6 наші грають і то з оглядки лише бо потрібно (їм кандішн подавай або сорс)

Нище за 1,6 точно ніхто грати не захоче(давно це було і вже не правда).

а на рахунок сутечок так я кажись вже маю план.

Пропоную 6го листопада організувати турнір на базі клубу "NEO"

Пять команд вже вроді є.

DZ, borg обіцяв нам виклик як ми їхали в рожище, он [Prodigy] за цей період потренуєтся в 1,6. "NEO" повинен виставити команду. + Будем надіятись приїде хочаб одна команда представників клубу "roZETk@"

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо є місце я граю за [DZ]

Якщо нема попробую зібрати

[baby]

Але вони вже старі і будуть грати для престижу.

Гловне знати час бійки.

Ще буде грати команда Континіум якщо робота не затримає :))

Опубліковано

Правильно роздумуэш Сілія - просто як і говорив у Вортексі 1.6 має напевно не малий фпс - тому і граєте у 1.5 - ліваковий цей кантер - всі так говорять тому пропоную прислухатись!!! з 10 пострілів 10 у голову - хіба так бува???(лише у 1.5) - тому так бісить(не лише мене)!!!

А ті хто вже бажає побігати - то ласкаво просимо в НеО - все буде закрито і комфортно!!! надіюсь!

Континіуму - привіт з НеО!

Опубліковано

Думаю, це початок того, про що говорили.

Якщо вдасться перший чемп, то не за горами будуть і наступні. Чекатимемо на відповідь на рахунок ігрових серверів і порталу.

Опубліковано
Якщо є місце я граю за [DZ]

Якщо нема попробую зібрати

[baby]

Але вони вже старі і будуть грати для престижу.

Гловне знати час бійки.

Ще буде грати команда Континіум якщо робота не затримає :))

Ще подумаєм.

DZ може прийти у складі 2х команд (можем і більше але хочем зібрати оптимальні склади.)

Опубліковано

To Silia

Ідея з чемпом класна. :) До речі, запропоную прийняти участь ще одному клану з Вортексу, нашим друзям - [sID 16]. :) З ними мабуть будем і тренуватися в 1.6. Ну що ж, тоді чекаєм 6го.

Опубліковано

Так хвиля котится і ширится.

Взнав що старікі піднімають свої кості і теж муштруются на чемп. Тобто ще 1 тім має бути (Правда в контру його учасники грали ой як давно)

2 КМД ласкаво просимо до лав DZ.

Також На чемпі має бути ще одна команда (альтернативне відхилення від DZ) [AB]

Опубліковано

Ех........

Кода я був моладой вот эт стелянки были а щА???

не помню кода мышу в руках держал

З,Ы постараюсь собрать команду АПОЛО и БУчерсов в одну

З,Ы мы ишо не совсем разучились мачить нообасов

З,Ы 1.6 -- не жоттттт

З,Ы 1.3 Фаревер!

Опубліковано

Одним словом пропоную наступне- кого зацыкавило - хай поставлять відмітку або хай регаються тутички: - будемо орієнтовно знати скіко місць - оберем дату закупим пива - і в бій!

В "НеО" 1.6 _-- _

"Apollo" стареньке думаю притягну, може ше одну команду із "старіків" ну і з клубу 2 команди виставлю!

Ітого: 4 команди з мого боку є!

Шо пропонуєте?

Опубліковано

Від DZ 2 тіма.

Зпочатку потрібна дата щоб всі знали чи получится (6го думаю буде оптимально, по перше неділя по друге є час потренуватись)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...