Перейти до змісту

Червоненко - настоящий Дід Мороз!

krava

Рекомендовані повідомлення

:smile-zachot:

Тільки з треку, що в Дачному.

Там сьогодні в обід ралійники Луцька показували майстер-клас майстрам автоспоорту (Червоненку, Салюкам: старшому і молодшому)...

Але кульмінацією всього цього дійства став "круг поваги" автовоза по треку!!!!!!!!!!!

:smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото буде?

конечно! навіть відео!

Слідкуйте за анонсами телеканелу "1+1"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інтрига?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євген Альфредович тримав в інтризі аж до 2:00. Ми за годину там малеха змерзли. Ось тепер і ви почекайте!

05.11 дивіться "Без мандата" на 1+1 ;)

:0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я там був, наблюдав, фоткав, офігівав:) Але шо було не скажу - все розкаже телебачення ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сначала была интрига...

board.lutsk.ua-1287151871-U24.jpg

потом Червоненко начал говорить. Наругал папу и похвалил сына-гонщика. Сказал, что он выиграл в лоторею жизни, что это его шанс и он берет его к себе в команду, а то, что под покрывалом -теперь принадлежит ему!

board.lutsk.ua-1287151908-U24.jpg

И тут началось!!!

board.lutsk.ua-1287152076-U24.jpg

Я не знаю, как себя чувствовал пацан, какими словами описать его эмоции, потому что все "посторонние" просто (я не побоюсь этого слова) охуели!!!

board.lutsk.ua-1287152140-U24.jpg

Вот это имеет более 300 лошадей!!!

board.lutsk.ua-1287152467-U24.jpg

Слева - папа, который теперь работает на Деда Мороза, на фуре, потом Салюк-старший - последний раллийный чемпион СССР, мама героя, Червоненко, и справа - наш герой, будущий чемпион Европы(а на этой тачке хоть сейчас выезжай даже на такие гонки)

board.lutsk.ua-1287153308-U24.jpg

board.lutsk.ua-1287153120-U24.jpg

чемпионская тачка, выигравшая просто дофигища всего, тюнингованная по самое нехочу в английском ателье. (для интересующихся - стоит она - пять нулей, а перед ними - толи два, то ли три... неважно)

От такой вот Дед Мороз. А вообще - офигенный мужик(не политика)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти Крава нехароший )), до 05,11 ще ой скільки, давай парочку фоток :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов Di і розкрив всі карти :D

post-256-1287154347,1_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов Di і розкрив всі карти :D

post-256-1287154347,1_thumb.jpg

от таке дійство ви сьогодні проФтикали!

:P

тепер ждіть 05/11/10 і трепетно включайте 1+1, шоб хоча з екранов теліків побачити гірку чоловічу сльозу Євгена Альфредовича та і не тіки.

Скажу чесно, сам просльозився!

:0123:

ПіСі:

Ничего не даётся совсем просто так,

Даже малый шажок, даже самый пустяк.

И ничто не случится ни зря, ни назло

Эта фраза никчёмна, тебе повезло.

Белые дороги, белые дороги

Исходили мои ноги все белые дороги.

Белые дороги, белые дороги

Истоптали мои ноги все белые дороги.

Исходили мои ноги все белые дороги.

Истоптали мои ноги все белые дороги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ни фотки, ни видео не создадут эффекта присутствия, когда машина, рыча и скользя, проносится мимо в трёх метрах от тебя ;)

Эх! Жалею, что мы раньше не зашли в середину круга, когда ещё "бешенный лансер" мастер-классы раздавал :D

Кстати, чего он заглох-то? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ни фотки, ни видео не создадут эффекта присутствия, когда машина, рыча и скользя, проносится мимо в трёх метрах от тебя ;)

Эх! Жалею, что мы раньше не зашли в середину круга, когда ещё "бешенный лансер" мастер-классы раздавал :D

Кстати, чего он заглох-то? :)

со слов Червоненка: Вчера токо они поменяли тормозные колодки, и не перепрошили комп. Выдало ошибку тормозной системы и машина перешла в аварийный режим работы. Надо просто перепрошить комп. Механика не пострадала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Червренко вже в телевізорі на каналі Україна в Савіка в програмі Шюстерлафе. Молодець. активний. але все це пусте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Не забуваєм - сьогодні у 20.00 на телеканалі 1+1 "Без мандату"

З.І. Запишіть хто, хочеться подивитись, а можливості не буде :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio, ну шо - був Червоненко? :) Чи все таки 05-того чекати? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтикав :blush: Ждем 5 листопада :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И я жду. Съемочная группа 1+1 по синьке провтыкала кассеты с записью ралли и видимо, много другого, увидим, как они выкрутятся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ога, навіть так, тоді з більшим нетерпінням чекаю передачі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз провтикали - нехай до нас на борду звертаються, ми їм матеріальчіку підкинем :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто знаю і батька (Леонід Крищук)...З ним кілька років працювали майже разом - він на СТО а я на розборці. І не раз він мене виручав розумною порадою...Особливо коли я в Жужику колупався)) і сина, Ярослава. Хлопчина попри свій досить невисокий ріст вправно і, не побоюсь цього слова, майстерно керує всим, що має 4 колеса. При мені виграв на спір "коротку" гонку на Глушець на Гольф-2 проти БМВ Е39 з 2.8 двигуном на автоматі. Виграш 3(!) корпуси))))).

Взагалі дякую Червоненку...Трохи важко було дивитися, як батько із сином ліплять з усього, що можна знайти спортивний автомобіль...Битий-перебитий Гольф з дволітровим двигуном...Який і розбирався Н-ну кількість раз, і клинив, і стукав...І кулаки обривало - всьо там було. Але навіть примудрялися брати призові місця, особливо син (який їздить краще за батька) Катастрофічна нестача фінансів убиває все - тим більша шана батькові з сином, які всіма доступними способоми розвивали автоспорт на Волині. Тепер, сподіваюся, автоспорт отримає потужний поштовх для розвитку. А приклад Ярослава, дай Бог, хоча б когось витягне з алкоголю, гулянок, наркоти і іших "розваг" сучасного суспільства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що закінчилась передача по плюсах. Червоненку респект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разом з ним показували того дибіла... тьоща в мене казала - "Ну й придурошний!!!"

Підкажіть прізвище...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di, Ляшко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разом з ним показували того дибіла... тьоща в мене казала - "Ну й придурошний!!!"

Підкажіть прізвище...

Климчук там був :rolleyes: говорив про спорт, курив на робочому місці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...