s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 11:48 #1 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 11:48 Продам інтер'єрні шкури тварин. Шкура овечки 290 грн.(1,2*,75 м.) різних кольорів та відтінків. Чудово підійде як накидка для улюбленого крісла, чи для дитячої колиски, можливий пошив коврика із кількох шкурок Шкури корови розміри від 3-5 м. кв ціна від 2400-2900 грн., та телят 1,5-2,3 м.кв. ціна 900-1600 грн. чудова альтернатива ковровому покриттю для вітальні чи спальні Шкури оленя 950 грн. косулі та кабана 750 грн. гарний елемент декору для вашого дизайну Також в наявності покривала із овчини, кролика, шиншили, лисиці, лами, чорнобурки. Шкури ведмедя, рисі, зебри ціна договірна Доставка, оплата при отриманні Сергій інтернет магазин "Шкуру тримай" 0961362013
s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:04 Автор #3 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:04 низачёт ШО за флуд
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:06 #4 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:06 так как кнопки "отказать" нет - написал пост
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:16 #5 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:16 ага, тваринок шкода . Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне.
s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:21 Автор #6 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:21 ага, тваринок шкода . Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне. ЧОГО шкода?? Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під виглядом м'са як то в нас прийнято робити. А штучні коврики в салонах не набагато дешевші , проте набагато шкідливіші
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:34 #7 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:34 ага, тваринок шкода . Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне. ЧОГО шкода?? Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під виглядом м'са як то в нас прийнято робити. А штучні коврики в салонах не набагато дешевші , проте набагато шкідливіші Прям кожен день в ресторан потрапляє м"ясо лисиць, чорнобурок, оленів, косуль, а тим більше рисі, шиншил чи зебр? Це ж такі нерідкісні тварини, як кури чи свині . Багато з них на грані вимирання, або скоро будуть там. І не тому, що людям немає чого їсти, а того, що дехто вважає, що то круто - мати замість коврика шкуру тварини Не набагато дешевші, але краще стелити штучні, ніж уявляти, що то недавно була жива тварина.
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:35 #8 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:35 Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під гнилое оправдание юзайте бамдуковые коврики - они рулят, или тёплый пол.....
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:39 #9 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:39 Шкури рисі. Ціна договірна..... Рисі ж дуже рідкісні в Україні, здається, навіть, що занесені в Червону книгу
vampirich Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:42 #10 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:42 чого ж це досі ще не знайшлося борців за справедливість, які б звинувачували продавця офісного паперу тут на форумі в знищенні лісів?чи продавців оргтехніки в забрудненні навколишнього середовища?анекдот в тему "цікаво, чому захисники тварин чіпляються до дамочок в хутрі, а байкерів в шікірі чомусь не чіпають?"з.і. борцям: передивіться весь свій гардероб. не повірю що там немає ні сантиметра хутра, а шкіра вся штучна
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:57 #11 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 12:57 Папір - річ, без якої не обійдешся, на жаль. А от без шкури деяких вказаних вище тварин цілком можна прожити.
vampirich Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 13:05 #12 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 13:05 ага.. і без трьох телевізорів можна прожити, і без купи меблів, і в душ не ходити щодня, і одяг один і той самий носити поки не зноситься, і без мобільників люди обходилися і багатьом пішки на роботу можна пройтися і.....продовжувати можна безкінечно, без чого люди могли б обійтися, і що приносить шкоду природі. але ж не обходяться. і це нормально сприймається. у мене часом складається враження що хтось дуже вдало маніпулює людською свідомістю в цьому плані."о, хутро це зло, ай-яй-яй"... і всі готові роздерти кожного хто в хутрі ходить, зовсім не помічаючи інших проблем які ЗНАЧНО більше завдають шкоди природі, але разом з тим ЗНАЧНО більше приносить доходу його власникам.
s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 13:13 Автор #13 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 13:13 ага, тваринок шкода . Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне. ЧОГО шкода?? Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під виглядом м'са як то в нас прийнято робити. А штучні коврики в салонах не набагато дешевші , проте набагато шкідливіші Прям кожен день в ресторан потрапляє м"ясо лисиць, чорнобурок, оленів, косуль, а тим більше рисі, шиншил чи зебр? Це ж такі нерідкісні тварини, як кури чи свині . Багато з них на грані вимирання, або скоро будуть там. І не тому, що людям немає чого їсти, а того, що дехто вважає, що то круто - мати замість коврика шкуру тварини Не набагато дешевші, але краще стелити штучні, ніж уявляти, що то недавно була жива тварина. Лисиць відстрылюють планово щоб запобігти критичному зростанню популяціїї а з ним і сказу, та і ферм де розводять лисиць і чорнобурок, шиншил теж немало. Кабани та олені на фермах в Європі то вже звична справа, і м'ясо їхнє в ресторани поставляють звідти Зебри то в більшості не натуральні то перекрашені телята За рись то я вам скажу адресу підіть висловіть протест там, як по морді не дадуть то може і вислухають, на рахунок медведя то до московитів, шкури доставляють з камчатки квиток коштує небагато, Росія країна "вільна" то там і пікетуйте.
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:17 #14 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:17 Папір - річ, без якої не обійдешся, на жаль. А от без шкури деяких вказаних вище тварин цілком можна прожити.точно,офисную бумагу тоже можно использовать 2 раза по назначению, или даже больше, а потом не в мусорник , а в макулатуру2s3rg1o а "Лисиць відстрылюють" чтобы повеселится, так и зубров и других зверей... для этого и егерские хозяйства и заказники
MrVes Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:28 #15 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:28 низачёт Вірно! От я всіма кнопками клави підтримую Zevs_Isver-а та інших, хто виказав своє обурення. От тільки незадача ... дублянка, шкіряне взуття та хутрова шапка мене жорстко палять. А ваші?
4iter Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:40 #16 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 14:40 мене нічого не палить, бо в генах людини закладено мисливську природу. я буду їсти м'ясо, і вдягати шкіру. а ви, "захисники природи" ідіть познімайте з байкерів іх косухи, а не патякайте тут на форумі як вам "птічку жалко". Ляпнути і насрати в каментах кожен може, а щось путнє зробити - зась. Ніби той Сергій тут головний браконьєр. Шо за люди......
s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:14 Автор #17 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:14 От і я про те ж саме, я можу вам сказати адресу людини яка на тих шкурах мільйони заробляє підіть туди висловлюйте своє "фе" зробіть щось більше а ніж просто флуд в неті, ну заробите дубінкою по пиці, може і сіллю в задницю отримаєте, якщо собаки не настигнуть ваші сідниці швидше, зате зможете відстояти свої ідеали
talja Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:17 #18 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:17 Та при чому тут те, хто їсть м"ясо. Майже всі їдять м"ясо. Вегетаріанство окрема тема. Багато рідкісних тварин знищуються не для їх використання в якості їжі, а просто так, для забави, щоб потім хвалитися друзям про свої подвиги. То нічого, що цей вид на межі вимирання . Не треба бути такими категоричними. Я теж нормально сприймаю шкіряні вироби з телячої і свинячої шкіри. Їй вбивають для м"яса, а шкури - то вже дійсно побічний продукт. Просто майже всі, вказані тут тварини, не вживаються для їжі, принаймі звичайними людьми, а не якимись товстосумами. 4iter, я щось не помітила, що хтось назвав автора теми браконьєром, тим більше ляпнув і насрав, як ти виразився. Всі розуміють, що це бізнес. Просто декому він не подобається. Свобода слова, в нас все-таки. Хто хоче, займається таким бізнесом, кому це не подобається просто як явище (без особистостей) висловлюється. Так що не треба тут посилати знімати щось з байкерів. Щось путнє зробити? Що можна зробити, скажи наприклад в цьому конкретному випадку. Якщо є попит на ті шкури, то буде і пропозиція, на жаль
s3rg1o Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:22 Автор #19 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:22 З тих тварин яких не розводять на фермах тут лише косуля, рись, ведмідь ( хоча ні того ні того я ще не продавав) Всіх решту вирощують на фермах
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:24 #20 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:24 Зебри то в більшості не натуральні то перекрашені телятахм, смахивает на обман копупателя
MrVes Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:29 #21 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:29 мене нічого не палить, бо в генах людини закладено мисливську природу. я буду їсти м'ясо, і вдягати шкіру. а ви, "захисники природи" ідіть познімайте з байкерів іх косухи, а не патякайте тут на форумі як вам "птічку жалко". Ляпнути і насрати в каментах кожен може, а щось путнє зробити - зась. Ніби той Сергій тут головний браконьєр. Шо за люди...... Ще б окрім мисливської природи в генах заклали почуття гумору і розуміння сарказму - геть був би ідеал
Shkoder Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:53 #22 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 15:53 флуд и тема закрыта.защитники шкурок - топайте защищать природу в другом местетопикстартер получает наказание за флуд - ты ж формально ни в чем не виноват, чего в драку полез?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.