Перейти до змісту

Шкури тварин

s3rg1o

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам інтер'єрні шкури тварин.

Шкура овечки 290 грн.(1,2*,75 м.) різних кольорів та відтінків. Чудово підійде як накидка для улюбленого крісла, чи для дитячої колиски, можливий пошив коврика із кількох шкурок

Шкури корови розміри від 3-5 м. кв ціна від 2400-2900 грн., та телят 1,5-2,3 м.кв. ціна 900-1600 грн. чудова альтернатива ковровому покриттю для вітальні чи спальні

Шкури оленя 950 грн. косулі та кабана 750 грн. гарний елемент декору для вашого дизайну

Також в наявності покривала із овчини, кролика, шиншили, лисиці, лами, чорнобурки.

Шкури ведмедя, рисі, зебри ціна договірна

Доставка, оплата при отриманні

Сергій інтернет магазин "Шкуру тримай"

0961362013

post-9754-1286883788,08_thumb.jpg post-9754-1286883798,62_thumb.jpg post-9754-1286883804,16_thumb.jpg post-9754-1286883810,49_thumb.jpg post-9754-1286883916_thumb.jpg post-9754-1286883815,82_thumb.jpg post-9754-1286883845,54_thumb.jpg post-9754-1286883840,1_thumb.jpg post-9754-1286883831,58_thumb.jpg post-9754-1286883902,89_thumb.jpg post-9754-1286883823,5_thumb.jpg post-9754-1286883948,85_thumb.jpg post-9754-1286883922,8_thumb.jpg post-9754-1286883934,75_thumb.jpg post-9754-1286884086,76_thumb.jpg

post-9754-1286883862,73_thumb.jpg

post-9754-1286883894,25_thumb.jpg

Опубліковано

ага, тваринок шкода :(.

Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне.

Опубліковано

Не в образу автору теми, думаю, що небагато людей зможуть собі дозволити таке задоволення і оберуть щось штучне.

ЧОГО шкода??

Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під виглядом м'са як то в нас прийнято робити.

А штучні коврики в салонах не набагато дешевші , проте набагато шкідливіші

Опубліковано

ЧОГО шкода??

Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під виглядом м'са як то в нас прийнято робити.

Прям кожен день в ресторан потрапляє м"ясо лисиць, чорнобурок, оленів, косуль, а тим більше рисі, шиншил чи зебр? Це ж такі нерідкісні тварини, як кури чи свині :). Багато з них на грані вимирання, або скоро будуть там. І не тому, що людям немає чого їсти, а того, що дехто вважає, що то круто - мати замість коврика шкуру тварини :(

Не набагато дешевші, але краще стелити штучні, ніж уявляти, що то недавно була жива тварина.

Опубліковано

Чи ти маєш на увазі шо після того як м'ясо здали в ресторан шкода що шкури не викинули, чи шкода шо ті шкури не засолили і не додали в фарш під

гнилое оправдание :(

юзайте бамдуковые коврики - они рулят,

или тёплый пол.....

Опубліковано

Шкури рисі. Ціна договірна.....

Рисі ж дуже рідкісні в Україні, здається, навіть, що занесені в Червону книгу :(

Опубліковано

чого ж це досі ще не знайшлося борців за справедливість, які б звинувачували продавця офісного паперу тут на форумі в знищенні лісів?

чи продавців оргтехніки в забрудненні навколишнього середовища?

анекдот в тему "цікаво, чому захисники тварин чіпляються до дамочок в хутрі, а байкерів в шікірі чомусь не чіпають?"

з.і. борцям: передивіться весь свій гардероб. не повірю що там немає ні сантиметра хутра, а шкіра вся штучна

Опубліковано

Папір - річ, без якої не обійдешся, на жаль. А от без шкури деяких вказаних вище тварин цілком можна прожити.

Опубліковано

ага.. і без трьох телевізорів можна прожити, і без купи меблів, і в душ не ходити щодня, і одяг один і той самий носити поки не зноситься, і без мобільників люди обходилися і багатьом пішки на роботу можна пройтися і.....

продовжувати можна безкінечно, без чого люди могли б обійтися, і що приносить шкоду природі. але ж не обходяться. і це нормально сприймається.

у мене часом складається враження що хтось дуже вдало маніпулює людською свідомістю в цьому плані.

"о, хутро це зло, ай-яй-яй"... і всі готові роздерти кожного хто в хутрі ходить, зовсім не помічаючи інших проблем які ЗНАЧНО більше завдають шкоди природі, але разом з тим ЗНАЧНО більше приносить доходу його власникам.

Опубліковано

ЧОГО шкода??

Прям кожен день в ресторан потрапляє м"ясо лисиць, чорнобурок, оленів, косуль, а тим більше рисі, шиншил чи зебр? Це ж такі нерідкісні тварини, як кури чи свині :). Багато з них на грані вимирання, або скоро будуть там. І не тому, що людям немає чого їсти, а того, що дехто вважає, що то круто - мати замість коврика шкуру тварини :(

Не набагато дешевші, але краще стелити штучні, ніж уявляти, що то недавно була жива тварина.

Лисиць відстрылюють планово щоб запобігти критичному зростанню популяціїї а з ним і сказу, та і ферм де розводять лисиць і чорнобурок, шиншил теж немало.

Кабани та олені на фермах в Європі то вже звична справа, і м'ясо їхнє в ресторани поставляють звідти

Зебри то в більшості не натуральні то перекрашені телята

За рись то я вам скажу адресу підіть висловіть протест там, як по морді не дадуть то може і вислухають, на рахунок медведя то до московитів, шкури доставляють з камчатки квиток коштує небагато, Росія країна "вільна" то там і пікетуйте.

Опубліковано

Папір - річ, без якої не обійдешся, на жаль. А от без шкури деяких вказаних вище тварин цілком можна прожити.

точно,

офисную бумагу тоже можно использовать 2 раза по назначению, или даже больше, а потом не в мусорник , а в макулатуру

2s3rg1o а "Лисиць відстрылюють" чтобы повеселится, так и зубров и других зверей... для этого и егерские хозяйства и заказники

Опубліковано

низачёт :(

Вірно!

От я всіма кнопками клави підтримую Zevs_Isver-а та інших, хто виказав своє обурення.

От тільки незадача ... дублянка, шкіряне взуття та хутрова шапка мене жорстко палять. А ваші?

Опубліковано

мене нічого не палить, бо в генах людини закладено мисливську природу. я буду їсти м'ясо, і вдягати шкіру. а ви, "захисники природи" ідіть познімайте з байкерів іх косухи, а не патякайте тут на форумі як вам "птічку жалко". Ляпнути і насрати в каментах кожен може, а щось путнє зробити - зась. Ніби той Сергій тут головний браконьєр. Шо за люди......

Опубліковано

От і я про те ж саме, я можу вам сказати адресу людини яка на тих шкурах мільйони заробляє підіть туди висловлюйте своє "фе" зробіть щось більше а ніж просто флуд в неті, ну заробите дубінкою по пиці, може і сіллю в задницю отримаєте, якщо собаки не настигнуть ваші сідниці швидше, зате зможете відстояти свої ідеали

Опубліковано

Та при чому тут те, хто їсть м"ясо. Майже всі їдять м"ясо. Вегетаріанство окрема тема.

Багато рідкісних тварин знищуються не для їх використання в якості їжі, а просто так, для забави, щоб потім хвалитися друзям про свої подвиги. То нічого, що цей вид на межі вимирання :(.

Не треба бути такими категоричними. Я теж нормально сприймаю шкіряні вироби з телячої і свинячої шкіри. Їй вбивають для м"яса, а шкури - то вже дійсно побічний продукт.

Просто майже всі, вказані тут тварини, не вживаються для їжі, принаймі звичайними людьми, а не якимись товстосумами.

4iter, я щось не помітила, що хтось назвав автора теми браконьєром, тим більше ляпнув і насрав, як ти виразився. Всі розуміють, що це бізнес. Просто декому він не подобається. Свобода слова, в нас все-таки. Хто хоче, займається таким бізнесом, кому це не подобається просто як явище (без особистостей) висловлюється. Так що не треба тут посилати знімати щось з байкерів.

Щось путнє зробити? Що можна зробити, скажи наприклад в цьому конкретному випадку. Якщо є попит на ті шкури, то буде і пропозиція, на жаль :(

Опубліковано

З тих тварин яких не розводять на фермах тут лише косуля, рись, ведмідь ( хоча ні того ні того я ще не продавав)

Всіх решту вирощують на фермах

Опубліковано

мене нічого не палить, бо в генах людини закладено мисливську природу. я буду їсти м'ясо, і вдягати шкіру. а ви, "захисники природи" ідіть познімайте з байкерів іх косухи, а не патякайте тут на форумі як вам "птічку жалко". Ляпнути і насрати в каментах кожен може, а щось путнє зробити - зась. Ніби той Сергій тут головний браконьєр. Шо за люди......

Ще б окрім мисливської природи в генах заклали почуття гумору і розуміння сарказму - геть був би ідеал :D

Опубліковано

флуд и тема закрыта.

защитники шкурок - топайте защищать природу в другом месте

топикстартер получает наказание за флуд - ты ж формально ни в чем не виноват, чего в драку полез?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...