Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Шампанскоє по утрам пьют ілі арістократи ілі дєгєнєрати" © самі знаєте звідки

п.с. А чо не о 4 ранку?

А хто їх зрозуміє, тих "аристократів"...

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кілька днів тому за НАШОГО сприяння "Метро" підписало договір оренди для організації оптово-роздрібної торгівлі в одному з приміщень на заводі "ЕНКО" (вул.Рівненська, в"їзд має бути перед Пластмасовим заводом). Наразі вони домовились з однією будівельною фірмою про проведення реконструції під їхні корпоративні вимоги. З їхніх слів це займе від 5-ти тижнів до 2-х місяців. А як вийде - побачимо.

Нестиковочка,наскільки мені відомо Метро буде на місті Бума-вул.Електроапаратна.Ось і дорогу там поремонтували.

Відкриття вроді 15-го вересня.

100% ,( ми робили!) договір з "ЕНКО", реконструкція ("заточка" під "МЕТРО" йде повним ходом), в"їзд між Пластмасовим заводом і Електроапаратним...

Відкриття на 15 вересня заплановано.

Опубліковано

Так то супер 300 людей отримають роботу, а це як не крути ГУД :)

Взагалі то формат Метро-бази передбачає до 15 працівників!

Опубліковано

Так то супер 300 людей отримають роботу, а це як не крути ГУД :)

шо в тій комуналці буде робити такий табун людей???може 30,а не 300?

Опубліковано

"Як стало відомо All Retail з достовірних джерел, німецький рітейлер Metro Cash & Carry готує відкриття нового магазина в Західній Україні. У вересні поточного року відкриється нова «база Metro» в Луцьку.

Магазин буде розташований на перехресті вулиць Електроапаратна і Рівненська в орендованому рітейлером приміщенні. Площа магазина складе близько 2 тис. кв.м."

Прочитала в новинах від Нашого Краю :blink: Мають до цього якесь відношення? Навіщо сповіщати про конкурентів?... Ніпанятна.

Моє особисте ставлення до події - позитивне. Магазином більше, магазином менше... Значить є попит, не з бухти-барахти їм закортіло його тут відкрити. Є спеціально навчені люди, які значить і визначили, що це буде рентабельно. На кожен товар - свій купець. :)

Опубліковано

Кілька днів тому за НАШОГО сприяння "Метро" підписало договір оренди для організації оптово-роздрібної торгівлі в одному з приміщень на заводі "ЕНКО" (вул.Рівненська, в"їзд має бути перед Пластмасовим заводом). Наразі вони домовились з однією будівельною фірмою про проведення реконструції під їхні корпоративні вимоги. З їхніх слів це займе від 5-ти тижнів до 2-х місяців. А як вийде - побачимо.

Нестиковочка,наскільки мені відомо Метро буде на місті Бума-вул.Електроапаратна.Ось і дорогу там поремонтували.

Відкриття вроді 15-го вересня.

100% ,( ми робили!) договір з "ЕНКО", реконструкція ("заточка" під "МЕТРО" йде повним ходом), в"їзд між Пластмасовим заводом і Електроапаратним...

Відкриття на 15 вересня заплановано.

http://www.metro.ua/servlet/PB/menu/1179152_l40/index.html

Опубліковано

Сьогодні принесли картку клієнта, а разом з нею "Загальні умови покупки у системі оптових торгівельних центрів Метро".

Так ось цікавий п. 3 "З метою забезпечення безпеки Клієнтів та їх Представників, діти віком до 6 років до Магазинів Метро не допускаються".

Опубліковано

шо-то забагато пафоса, як для нашого маленького міста, де так багато магазинів. я ще там не був, а мене вже від нього верне. мабуть, довго не протяне...

Опубліковано

діти віком до 6 років до Магазинів Метро не допускаються

шо-то забагато пафоса, як для нашого маленького міста

Це ж не лише в Луцьку. Коли ми вперше їздили в Рівне в Метро - там було те ж саме.

Приїхали - і я з малюком сиділа в машині.

Як мені сказали: дитина може щось випадково зачепити на нижній полиці а це може потягнути за собою падіння на неї коробок з верхніх полок. Ось так.

Опубліковано

Так то супер 300 людей отримають роботу, а це як не крути ГУД

У новому магазині створено 19 робочих місць.
©

мегароботодавець...

Опубліковано

діти віком до 6 років до Магазинів Метро не допускаються

Це ж не лише в Луцьку. Коли ми вперше їздили в Рівне в Метро - там було те ж саме.

Зараз в Рівному з дітьми вхід без проблем. Не можна з візочками. Їздили кілька тижнів тому, однорічна малишня була з нами. І розмах то там побільше, ніж в Луцьку :blush:

Опубліковано

як так не можна з дитиною? :blink: пишите заяву на місці, що несете повну відповідальність за перебування дитини у магазині і заходите без проблем

Опубліковано

За то які шикарні вказівники порозвішували по Соборності! На шматку пластику А4 формату приблизно...

Опубліковано

Привіт

Завітав сьогодні в цю «Базу», жахнувся, ціни КОСМОМ, ДОРОГО, навколо також велика к-сть обурених людей.

Дуже полюбляю рибку і відразу пішов в рибний відділ, Скумбрія коштує 85грн!!!!!!!!!!!!!!!, я купував в ПАККО по 43.99грн.,

Сайра 75грн!!!!!!!!!, я ціни більше 50грн не зустрічав, а тут Метро допомогло.

Свіжоморожена риба відсутня, будь-які заморожені напівфабрикати відсутні.

Більше ногою ні-ні. Краще в ПАККО на Ковельський ходити буду

Опубліковано

це я знаю, а без документів?

а без документів, хіба що позичити в когось картку, дав би свою, але буду в Луцьку тільки в наступну суботу

Опубліковано

Без детей в магазин? Да пошли они в .опу с таким магазином. Если не пустят ихнее пригласительное порву прямо при них, это в лучшем случаем.

Опубліковано

Был тока что в МETRO, с детями можно тока бумажку подписываешь, что в случае чего они не приделах. Впечатления от магазина никакие, площадь маленькая, ассортимента товара нету, из мяса только колбаса.Эта магазин для предпринимателей кто с ПДВ работает.

P.S. Вечером тарицца продуктами поеду в СИЛЬПО.

Опубліковано

це я знаю, а без документів?

карточки видаються також юридичним особам

одна - директору

і максимально три - працівникам

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...