Перейти до змісту

З днем ріелтора

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

АТ "Волинське агентство нерухомості" вітає усіх колег з професійним святом - днем ріелтора!

Бажаємо Вам гарного настрою, наснаги в роботі, здоров'я і благополуччя Вам та Вашим родинам!

91ccb4d841a1c014209b447d84d341cc.gif

Опубліковано

Вітаю. Бажаю вам побільше успішних продаж, і щоб клієнти залишались завжди задоволені вашою працею.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Знов таки, ВІТАЄМО усіх!

9 жовтня 2000 наказом № 24 Міністерства праці та соціальної політики України до Довідника кваліфікаційних характеристик була внесена професія «Агент з нерухомості». Країна визнала необхідність існування такої професії, як рієлтор.

З тих пір за традицією працівники ринку нерухомості відзначають цього дня своє професійне свято.

1219863185_image00012.jpg

Бажамо усіляких гараздів та можливості усім стати нашими клієнтами, для покращення своїх житлових умов!

(..і гарної музики Вам)

• 1 рік потому...
  • 11 місяців потому...
Опубліковано

c_2222_wdr01c.jpg

"Волинське агентство нерухомості" вітає колег, партнерів, клієнтів та потенційних клієнтів ;) з Днем ріелтора!

Зичимо добробуту та всього найкращого!

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Мої вітаннячка - побільше щедрих клієнтів, терпіння в праці, успіхів

Опубліковано

Риелторы, вы и есть та самая "недвижимость". Особенно после предоплаты.

Предлагаю переименовать свой скромный празник в День паразитов и нахлебников.

Опубліковано

Риелторы, вы и есть та самая "недвижимость". Особенно после предоплаты.

Предлагаю переименовать свой скромный празник в День паразитов и нахлебников.

Не хочу нікого образити, але за день до цього був День юриста і таких речей не писали чомусь...

ЗІ. Передоплату ми не беремо (якщо Вас десь "розвели", то не екстраполюйте то на всіх).

ЗІІ. Кажучи "нахлібники" Ви що маєте на увазі? Ми в нікого нічого не просимо, окрім оплати за наші НАДАНІ послуги. Немає послуг - немає оплати, якщо інакше - див. попередній абзац.

Дякую за привітання ;)

• 1 рік потому...
Опубліковано

c_2222_wdr01c.jpg

Вітаю з днем рієлтора, бажаю успіху в діяльності, хороших та вдячних клієнтів, терпіння та міцного здоровя.

А за комент вище скажу - просто в нас не всі люди вміють цінувати працю інших, особливо ринок послуг .

Може це від бідності чи від скупості  - думаю ситуація в кожного своя. Варто цінувати працю інших людей.

Опубліковано
On 13.10.2014 at 17:27, Volyniaka сказано:

Передоплату ми не беремо

ВИ, швидше вийняток, можливо. І то не факт.

Була на борді тема про ріелторів. І на скільки мені особисто довелося із ними стикатися - то таких більшість. Головне - це збрити бабло. Решта - пофіг.

Опубліковано
18 годин тому, Zheny@ сказано:

... Головне - це збрити бабло. Решта - пофіг....

Зрештою, як і всюди ;)

Я ніколи не казав, що ми благодійна організація (коли кажуть,що "Вам це безкоштовно" - брешуть!!!), але й гроші за "воздух" ми не беремо.

Нами був підготовлений і багатьма (але не всіми) агентствами підписаний документ, де зокрема, сказано:

"Не використовувати некомпетентність (необізнаність) своїх клієнтів у питанні кон'юнктури цін на ринку нерухомості та незнання ними встановлених законами чи іншими нормативними актами порядку та процедури підготовки та здійснення правочинів з нерухомим майном."

Опубліковано
22 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Зрештою, як і всюди ;)

Ти ж сам вище казав, не розписуватися за всіх ;)

Не завжди бабло головне!  Бувають випадки, коли людям просто робиш Добро. Безоплатно.

Якщо чесно, то я цієї "професії" не розумію. Взагалі.  НЕ в образу тобі буде сказано, але у більшості цих продавал - подвійна вигода.

Збрили касу з продавця за "послуги" і з покупця за "послуги".  І одному "буцім-то знайшли клієнта, і іншому". На фіналі, просто звели 2-х людей.

І на бабло попали - обоє. ТІльки не ріелтор.

З рештою, звичайне оголошення в газеті, дало б однаковий результат для обох учасників угоди. Без додатковго попандосу на лаве!

Вони б зустрілися напряму! 

Єдиний випадок - коли людині категорично не вистачає часу на пошуки продавця / покупця.

за часів СРСР люди знаходили житло по всій необ'ятній. І мінялися і продавали і купували і т.д. І не було ніяких ріелторів.

Опубліковано

А ще в СРСР не було сексу теж,

Ну і безробіття, наркоманії, бідних і багатих і ще багато, багато  чого не було.

А заздрісники були.

Опубліковано
20 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну і безробіття, наркоманії, бідних і багатих і ще багато, багато  чого не було.

А заздрісники були.

*ля, як в муку! чесно.

Я не заздрю, якщо ти про це. Люди за нерухомість вбивають одне одного. І якщо ріелтор десь лоханеться із кимось, то його можуть і "наказати" за це.

Опубліковано
19 минут назад, Nokian сказал:

А заздрісники були.

а потім з"явилисися ті хто дав людям секс, так?

Опубліковано

а в якому навчальному закладі навчають цій професії?

Я коли бачу в цікавому оголошенні напис "бізнес" чи "анество" то у мене настрій пропадає.Одна справа коли людина звертається до ріелтора по допомогу, а інша-це луцькі агентства нерухомості....купа неіснуючих оголошень і 10 телефонних номерів одного ріелтора і купа всяких казок. Не ускладнюйте простим людям життя. 

Зі святом вас...успіхів, процвітання, мудрості та людяності вам у вашій не легкій роботі.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Якщо чесно, то я цієї "професії" не розумію. Взагалі.  НЕ в образу тобі буде сказано, але у більшості цих продавал - подвійна вигода.

З рештою, звичайне оголошення в газеті, дало б однаковий результат для обох учасників угоди. Без додатковго попандосу на лаве!

Вони б зустрілися напряму!

Женя, це професія посередника, який має знати де шукати тих хто продає і тих хто купує. Причому в залежності від того на кого він працює, він має або продати по максимально можливій ціні, або купити по мінімально можливій. Точно теж саме роблять і всі, хто щось купує та продає, але не є виробником цієї продукції: валютчики, базарники, та ін., та майже вся сфера послуг.

Прикро, що професія у нас молода, але вже настільки загажена аферистами та непрофесіоналами що тавро лягло на всіх хто має відношення до неї... як ти не старайся її відбілити.

Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

... Якщо чесно, то я цієї "професії" не розумію. Взагалі.  ...

"Зліпивши" першу угоду з ланцюжком в 2-, 3- квартири, зрозумієш ;)

ЗІ. Усім, хто вважає ріелторів за паразитів,  рекомендую глянути, хоча б,  на адвокатів: тупо за заяву в суд 500 гривасів. (Ну і хто тут паразит?) )))

Опубліковано
2 годин тому, Volyniaka сказано:

ЗІ. Усім, хто вважає ріелторів за паразитів,  рекомендую глянути, хоча б,  на адвокатів: тупо за заяву в суд 500 гривасів. (Ну і хто тут паразит?) )))

Пардоне муа, щоб стати адвокатом, потрібно вчитися в універі 5 років, стажуватися кілька років, далі атестуватися на отримання статусу адвоката, і лише тоді (якщо вдало здасиш іспит), можна отримати довгоомріяну "корочку". Це купа витрачених грошей, часу та нервів. А де навчають професії "ріелтор" і наскільки високий поріг входження у цю професію?

Опубліковано
27 минут назад, Serpent сказал:

Пардоне муа, щоб стати адвокатом, потрібно вчитися в універі 5 років, стажуватися кілька років, далі атестуватися на отримання статусу адвоката, і лише тоді (якщо вдало здасиш іспит), можна отримати довгоомріяну "корочку". Це купа витрачених грошей, часу та нервів. А де навчають професії "ріелтор" і наскільки високий поріг входження у цю професію?

То ми платимо їм за корочку чи за справи? Бо щось жоден адвокат не хоче братися за справу, з оплатою після перемоги в суді і тільки після перемоги. Бо з чого я заплачу, якщо суд програв.

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

То ми платимо їм за корочку чи за справи?

Фактично - повертаємо витрачені за довгі роки навчання кошти. Хоча з іншої сторони, я, до прикладу, і не лише я, не складу грамотний позов до суду. Щоби із розумними фразами і правильними визначеннями. Ну  і, мабуть, не всі адвокати беруть гроші наперед.

Для мене ріелтор, таксист, продавець книжок по офісам - не професії. Звісно, коли 2-3-4 квартири продаси, і отримаєш свої 500 - 1000 у.о. за кожну, то звісно! Можна і професією назвати.  Адже прибуток приносить!

Таксист, мав би бути водій (професія) а далі уже сфера послуг, а не видурювання бабла на рівному місці, і "вигнали з роботи за п'янку - піду таксувати".

ні екзаменів ніхто не здає ні на знання ПДР, міста, з рештою, хоча і несуть відповідальність за житття пасажирів, в теорії, а по факту, мабуть, перший втіче, не дай Бог щось.  Продавці книжок - окрема тема і не тут її мусолити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...