Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

натрапили на ось такий раритет

коли шашлик робимо :0155: ????

Бодя ти ж рідня, хіба про ТАКЕ питають?)) Береш м`ясо, приїздиш і робимо :_26:
  • Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мої вихідні виявились ще й святковими!!!

В суботу розписався мій другий брат. Маю вже дві невістки (чи братихи??? братовІ) і дві Ані.

В неділю моєму татові виповнилось 60 років.

Опубліковано

Моя лучшая подруга родила сегодня доченьку Нику Лорейн Огле!!!Если коротко, то она немало работала, живя в США, с Божьей помощью преодолевала много трудностей и как никто заслужила стать мамой и женой, для меня это огромная радость! А самое необъяснимое в этой радости, что ночью мне приснился сон, что Инна родила, а утром Фейсбук сообщил, что так и случилось в реальности, когда я спала))))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Перший день у статусі безробітної проспано достойно! :0151:

Впевнена, що зробила правильно, і ні секундочки не жалкую, тому що звільнилася добровільно! 7 років - великий термін!

Ни в чём нельзя быть уверенным твёрдо... Можно лишь найти в себе мужество и силы делать то, что вы считаете правильным. Может статься, что вы и ошибались, но по крайней мере вы сделали, что хотели, а это самое главное.

— Ирвинг Стоун, «Жажда жизни»

Опубліковано

В мене на подвір'ї (можливо, це масове явище, та я не в курсі) до Дня незалежності розцвіла вишня)

Завтра на іншій гілочці мають розпуститись ще три квіточки)))

plh54.jpg

wPN9.jpg

Опубліковано

Сегодня я официально устроилась на работу. Конечно, впереди адаптация, жизнь меняется кардинально, но человеку свойственно чувствовать себя увереннее, когда он трудоустроен и я не исключение.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Повела сына на стрижку, в итоге домой вернулись подстриженными и он и я))))При чем рискнула, стрижка получилась довольно таки дерзкой)))по моим меркам))).Муж еще, правда, не оценил, надеюсь не придется переносить пост из радостей в гадости)))))))))).

Опубліковано

Повела сына на стрижку, в итоге домой вернулись подстриженными и он и я))))При чем рискнула, стрижка получилась довольно таки дерзкой)))по моим меркам))).Муж еще, правда, не оценил, надеюсь не придется переносить пост из радостей в гадости)))))))))).

З нетерпінням чекаємо фото ;)

Опубліковано

З нетерпінням чекаємо фото ;)

Ах ты, lilechka, хитрюлька)))

Лука до post-2519-0-12028500-1411217193_thumb.jp, Лука после post-2519-0-81360300-1411216904_thumb.jp. Насчет меня, это,наверное,самая короткая стрижка за всю мою взрослую жизнь)))post-2519-0-80372100-1411216937_thumb.jppost-2519-0-53778400-1411216950_thumb.jp

Опубліковано

Лука после

як на мене це називається не "підстригли", а "причесали" ;)

Просто в семье шатенов мы очень трепетно относимся к его блондинистой шевелюре, позволяем парикмахерам состригать самую малость)))

Опубліковано

Чекаємо аналогічного фото від lilechka :)

А я стрижку не робила, отож, хвалитись зачіскою не буду :_05:

А по темі:

вихідний...проснулась коли захотіла, а не коли потрібно...сніданок у ліжко...тирнет...зараз засяду за читання файної книги

Для мене це один із варіантів ідеального ранку :)

Опубліковано

100%, Воскресение, завтрак, постель и инет!!!

Холєра, мені здалось що в одному слові помилка....

:_36:

Ну чому не можна плюсувати у флеймі? На цій сторінці куча повідомлень які так і просяться на плюс :)

Опубліковано

В мене не маленька, а велика радість, - двоюрідний брат повернувся з війни - живий і здоровий. Хоча погано спить ночами, але надіюсь, що це минеться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...