Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А в нас раз в тиждень відрядження в Павлівку. Чуть не б"ються за те щоб виграти путівку туди :).

Тим, хто програв, видавайте "утєшитєльний приз" - путівку на риббазу. ;)

павлівське пиво по 4.40 грн./0,5л - воно існує! Взяв три півторачки! З п'ятницею всіх!

де це? і свіже? :)
  • Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2Дрім, це в Павлівці, ресторан '' Духм'яна піч'', біля завода. Бутилкі давали свої.

Пс. Тра, напевно, темку створити типу 'привезу Павлівське з Павлівки'.

Опубліковано

Про "закодовані шухлядки" нашого мозку.

Свідомо, років 10 основною темою моїх зацікавлень були мистецтво та реклама. Точно знаю, що, якби ви розбудили мене о 3 ночі, я могла б чітко пояснити в чому різниця між Моне і Мане, та чому на великих площинах краще застосовувати литий бнер, а не звичайний....

І тут недавно зловила себе на думці, що почала знатись на ще недавно чужих для мене інтересах: автівках і моді))))) Я не "забиваю" в гуглі "модні тенденції 2014" і не ходжу на автошоу)))), проте чітко знаю хто такий Карл Лагерфельд та навіщо Шанель вшивала ланцюги в свої твідові костюми. Знаю в чому різниця між бензиновим двигуном і дизельним, та чому економніша машина з двигуном 1.0 і шустріша з об"ємом 1.6...

Отакі метаморфози свідомості))))

Опубліковано

Сьогодні сам того не бажаючи "потролив" п'яного сантехніка.

Працював на об'єкті, заходить вусань, пішов десь в дальні кімнати, вертається і починає щось розказувати що "батарея тече, то я приніс більшу банку, а то чіпати кран боюсь" і тд і тп... Слухати немає бажання, щось йому піддакую і разом з тим йду від нього. Він мені в спину починає: "як приємно коли чистою українською говорять.... Бо ми українці!.." І тут мене саме собою прориває на "ТАКІ ДА!"

Шкода я його очей не бачив, але він так і пішов такідакаючи )))

Опубліковано

Замерзла як "ежик в тумане" зранку на зупинці, прийшла додому і гріюсь з чашкою гарячого чорного чаю з ваніллю...

6069_55114-300x300f.jpg

Опубліковано

Masik, да лаааадно)))) якшо твоїм яблучним з корицею, то легко))

ЗІ: як здоров"я до речі? а то ми збираємось всім сімейством на тістечка \сьогодні або завтра - ще не знаю\

SunSeth, так же ж перевод прадукта))))

Опубліковано

Зручний диванчик, затишна кафешка, пахучий чай і смачнюче морозиво - в житті так багато маленьких радостей...... Дякую, Макс! Було дуже добре, як і завжди :) Приємно було зустріти бордівчан :)

Опубліковано

Сьогодні, після довгої перерви, записався в фітнес клуб!

Ще зо два повідомлення на таку тему і я також відновлю фізвправи, бо стане соромно, що хтось може, а я закинула... :blush:
Соромно мені тоді якось не стало)))

АЛЕ з 23 жовтня цього року ходжу на фітнес. Не пропустила ще жодного заняття)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...