Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ЗІ а саме ліпше те, що гойдалка мене витримала)))))))))
Побачила картинку, згадала Солнишко...не дай Боже так вліпнути :D

Ти, напевно, просто Толікового поста не бачила :D Бо мені ця картинка відразу нагадала це

я постійно як не на качельках, то на гойдалках- і нічьо, витримують. а тобі до мене ще їсти і їсти. Правда, в дитячому містечку на Молоді случивзя конфуз: посадочний модуль не помістився в посадочне мєсто.

А в красуні на фото помістився - всерйоз і надовго :D
  • Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні в кінці робочого дня в магазині, приміряючи сережки, забула там же свої золоті. Через 10 хв. згадала і чомусь подумала найгірше - не так на продавця, як на інших відвідувачів - бо сережки лишилися біля дзеркала, що висіло далеко від прилавку продавця. На щастя, совісними виявилися і відвідувачка, яка їх знайшла і віддала продавчині, і сама продавець :smile-zachot:

Опубліковано

У мене була аналогічна ситуація, тільки я повернулась аж на другий день :D оскільки згубу помітила лише ввечері, коли описувала подрузі по телефону сережки, що міряла і за звичкою потягнулася до вуха. Виявляється продавець теж їх не відразу помітила, поки інша клієнтка не показала.

Опубліковано
Побачила картинку, згадала Солнишко..

от через таких, як тая СолнІшко, гойдалки у Луцьку і ламаються :D :D :D

з радостей (нарешті!):

вчора виявила в себе в хаті під дахом гніздечко, з якого лунає радісне

щебетання маленьких пташенят))))) сфотографувати на жаль, не вдається, місце не зручне.

Але скільки, люди, радості))))

Опубліковано

з радостей (нарешті!):

вчора виявила в себе в хаті під дахом гніздечко, з якого лунає радісне

щебетання маленьких пташенят))))) сфотографувати на жаль, не вдається, місце не зручне.

Але скільки, люди, радості))))

Мої орли вже скоро полетять, і ніякого посліду на підвіконні моніторі. :D

Заходьте в гості

Опубліковано

Донечка пройшла першу важливу сходинку в своєму житті - дитячий садочок. Вчора був випускний, багато думок та емоцій. Дітки безтурботно посміхаються, у матусь сльози в очах...

Нехай же підуть вірною стежкою, а в очах ще хоч на трошки лишиться дитяча безпосередність і щирість :g17:

post-6229-0-08005900-1306489173_thumb.jp post-6229-0-96549600-1306489183_thumb.jp post-6229-0-89676600-1306489192_thumb.jp

Опубліковано

Який же простий сьогодні передбачається день!

Робочий - в вихідний для більшості. Ніяких особливих подій і планів, а втім здається таки, що неділя все ж буде дивовижною! Дивовижною в своїй простоті і світлості....

В вихідні, як правило людей значно менше і вони,нуууу, знаєте - якісь більш доброзичливі і щирі! А ще ж оця така довершена простота вже майже літнього травня...

Дуже свіжого, але вже сонячного після дощу!

А ще сьогодні буде просто кава в просто чудовому літньому варіанті Кава-клубу...

І просто прогулянка вечірнім містом додому...

P.S. Сьогодні ВСЕ буде по-дивовижному просто!

P.P.S. І, сподіваюсь, не лише в мене...

Опубліковано

І ми відсвяткували випускний в садочку: з піснями, танцями, жартами, і словами вдячності від вихователів, які стали вже практично членами сім"ї, і з клоунами, і з 6-ти-кілограмовим тортом \смачнющим!!!\

Опубліковано

Який же простий сьогодні передбачається день!

Робочий - в вихідний для більшості. Ніяких особливих подій і планів, а втім здається таки, що неділя все ж буде дивовижною! Дивовижною в своїй простоті і світлості....

В вихідні, як правило людей значно менше і вони,нуууу, знаєте - якісь більш доброзичливі і щирі! А ще ж оця така довершена простота вже майже літнього травня...

Дуже свіжого, але вже сонячного після дощу!

А ще сьогодні буде просто кава в просто чудовому літньому варіанті Кава-клубу...

І просто прогулянка вечірнім містом додому...

P.S. Сьогодні ВСЕ буде по-дивовижному просто!

P.P.S. І, сподіваюсь, не лише в мене...

Ну ніхто не вміє так, як REDAKTOR, передати радість, з якою починається новий день! Я дуже часто вранці відчуваю щось схоже...:blush:

Опубліковано

Ну ніхто не вміє так, як REDAKTOR, передати радість, з якою починається новий день! Я дуже часто вранці відчуваю щось схоже...

не піднуджує? якби це писала жінка, то да, а так...

Опубліковано

Ну ніхто не вміє так, як REDAKTOR, передати радість, з якою починається новий день! Я дуже часто вранці відчуваю щось схоже...

"мужикі нє танцуют"?(с) :0123:

Опубліковано

а ми сьогодні катались на поїзді

post-1679-0-31083300-1306676855_thumb.jp

а так як у нас "обширниє связі" на "маленькій залізниці"

post-1679-0-19888800-1306676935_thumb.jp

то катались ми ось так

Опубліковано

Тебе піднуджує? Так не читай. Бережи здоров'я.

Опубліковано

Щиро дякую за добрі слова! :_02:

P.S. Уяви, SunSeth, сьогоднішній день був настільки світлим, що твої, як каже мій малий похресник "какульки" - виявились чи не єдиною в ньому ложкою дьогтю. Сподіваюсь, всім іншим цього дня ти дарував тільки позитивні емоції!

Опубліковано

Щиро дякую за добрі слова! :_02:

P.S. Уяви, SunSeth, сьогоднішній день був настільки світлим, що твої, як каже мій малий похресник "какульки" - виявились чи не єдиною в ньому ложкою дьогтю. Сподіваюсь, всім іншим цього дня ти дарував тільки позитивні емоції!

На контрасті яскравіше сприйняття :smile3:

Опубліковано

Сьогодні зробила невеличкий подвиг. Після величезної перерви почала знову бігати вранці. Довго з собою боролася, щоб примусити встати на кілька хвилин раніше. Почала з малого щоб не відбити бажання продовжувати. Не буду описувати як це було чудово, яке задоволення я отримала, бо це "трошки" не так: тяжко, невеличка задишка, але всерівно добре.

Опубліковано

Зламав пальця на нозі. Кагбе і не багато в тому радості :smile3:

... але в одну мить з'явилась купа часу для того щоб перечитати усе що планував, та і просто зупинитись і подумати... :0070:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...