Перейти до змісту

Гарно написано.

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Взяв с форума "Форум мережі СвітLan"

http://www.svitlan.lutsk.ua/forum/announcement.php?f=4

А ми блін тут демократію розвели.

--------------------------------------------------------------------------------

Внимательно читаем и вникаем!

Для пользователей СвитLan и всех остальных пользователей!

1. Форум создавался не для того, что бы обливать помоями все сервисы Визора. Это вам не служба тех.поддержки. При выявлении случаев словесного поноса - баня на 2 дня + удаление темы (поста) без предупреждений!

2. Если какой - либо сервис не работает - есть такой аппаратик, если кто не знает называется ТЕЛЕФОН.

3. 767444 - помогут, расскажут, объяснят!

4. Предьявы типа "а мну обидили, а у мну забрали репутацию, а ваши сотрудники шалят" должны быть обращены только к АДМИНИСТРАЦИИ ФОРУМА, а не к директору Пал Палычу. За неоднократные звонки и попытки повлиять на Администрацию форума с помощью родственных связей и кумовства наказываются ПЕРМАНЕНТНОЙ баней БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!!!

5. Попытки повлиять на администрацию с помощью личных встреч и угроз будут пресекаться в соответствии с действующим законодательством...

Для всех пользователей

1. Внимательно читаем справку и правила форума. Не знание правил не освобождает от отвественности!

2. При нарушении даных правил и при тупом обращении со справкой баня на 2 дня!

3. Администрация форума (Модераторы и т.д.) тоже люди, и у них есть семьи и дети, и это не значит, что они обязаны отвечать на каждое ваше сообщение! Задайте ваш вопрос в соответствующей ветке и вам ответят!

P.S. Еще раз! Не знание правил не освобождает от ответственности!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дык нехватка нормальных кадров (админов, модератор), вот и берут кого попало - результат налицо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аля тоталитаризм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тіпа:

Юзер: Адміни вибачте, але я не можу відправити почту.

Адмін: Это вам не служба тех.поддержки! RTFM!. Бан 2 дні. kill topic.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАШІ АДМІНИ - САМІ ГУМАННІ АДМІНИ В СВІТІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створив тему тиц

Цікаво за скільки часу цей дитячий садок (що складається з адмінів і модерів) мене забанить?

Ваші ставки панове!!!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Події розгортаються по запланованій програмі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Шас тебе забанять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шас тебе забанять :)

Це для менебуде страшна втрата! :D

Ну і тебе напевно за компанію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все тема в смітнику. Дивно чого не забанили?

Може по ІР подивились що я за клієнт.

Я очікував бану так на недільки 2-ві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:angry: вже добрались до чужих форумів :P
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна подумать.... Якщо пошукать то і на борді можна знайти ше не таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Можна .

В моменти коли адмінів доводять до білого накалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс, твоя тема на нашому форумі опинилася там де їй і місце!!!

Так як ти казав, СВОБОДА СЛОВА... Ваш форум, на мою думку, недалеко від нас відстав і можна повноцінно назвати вас "дитячим садком"!!! Просто мене зачепили образи в нашу і в тому числі МОЮ сторону! І ніхто на твій ІР не дивився, бо правила для всіх одинакові! Диверсант...:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я наприклад на дитячий садок не обіжаюсь.

Тому що так і є. :lol:

Яслі блін :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги-ги. Я надіюсь війни між форумами не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А як же оплата послуг світлани в офісі і в банку, тобто з ПДВ і без, ще не обговорювали?

Бо на їх форумі повідомлення дивним чином зникають. щось приховують :friday:

Це що, ухиляння від сплати податків? це ж кримінал,,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд... ІМХО, є 2 форуми... Є люди, які сидять на одному і сидять на іншому... Ну і є такі як я, які сидять там і там, бо їх то пре... Нах лізти кудись і провокувати??? Ну не подобається мені гірчиця, то я її не їм... А тут... Мені не нравітсо і ви гавно... Для тебе там гавно, для них тут... Яслі, то не форум, то деякі користувачі ніяк не можуть вирости і граються в тіко їм одним відомі забавки... Моя порада як Зевсу, так і Удаву вгамуйтесь обоє і не лізьте в чужий монастир зі своїм уставом... Кожен вибирає те, шо йому по душі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така фігня, як правила форума. Навіть на СвітЛанівському форумі вони є. Тут вони. Варто проглянути, чи написане афтаром відповідає тим правилам.

1. Форум создавался не для того, что бы обливать помоями все сервисы Визора. Это вам не служба тех.поддержки. При выявлении случаев словесного поноса - баня на 2 дня + удаление темы (поста) без предупреждений!
В правилах такого не написано. Але яка експересія викладу! "Форум создавался не для того, что бы обливать помоями все сервисы Визора". Ну, хрєн з ним. Нема в правилах заборони - то буде у вигляді поста на форумі. А пост гласить, що всі сервіси обливати помиями заборонено. Значить, обливати помиями можна один із сервісів, або кілька сервісів одночасно. Головне - слідкувати, щоб всі сервіси не потрапили під відро помий.
2. Если какой - либо сервис не работает - есть такой аппаратик, если кто не знает называется ТЕЛЕФОН.

А нахрен тоді підфорум Технічні питання? Шо, по телефону легше послати, або сказати, що "сам дурак" - ніхто не почує? А на форумі послати вже не виходить, бо ж інші прочитають? Брєд.

4. Предьявы типа "а мну обидили, а у мну забрали репутацию, а ваши сотрудники шалят" должны быть обращены только к АДМИНИСТРАЦИИ ФОРУМА, а не к директору Пал Палычу. За неоднократные звонки и попытки повлиять на Администрацию форума с помощью родственных связей и кумовства наказываются ПЕРМАНЕНТНОЙ баней БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!!!
Оце в натурі показник дєтства. Хто на форумі коли-небудь задавався питанням пожалітися на адмінів/модерів керівництву "Фотакома"? Думаю, таких небагато. А хто пожалівся? Думаю, дуже мало, якщо взагалі - ноль. Але в нас в державі так прийнято, що коли відчуваєш за собою правоту, але держава тебе все одно чмирить - хочеться взяти АК-47, ліцензію на відстріл, і вперед. Не виключено, що скарги начальству і були продиктовані неадекватними діями візорівських адмінів, які керувалися принципом "я адмін, а ти гавно". Але збав Боже Луцьку борду від таких тенденцій.
5. Попытки повлиять на администрацию с помощью личных встреч и угроз будут пресекаться в соответствии с действующим законодательством...

Як казала моя бабця - "За сраку вкусися"... Чого ж тоді не пожизнєнний і посмертний бан по айпі юзера і десяти сусіднім з його айпі-адресам?

ІМХО, порівнявши два форуми - ЛМ і СвітЛан, можна зробити висновок про показник зрілості кожного з них, в тому числі його адміністрації. Якщо ЛМ допускає на своїх сторінках критику "Фотакома" - це лише піднімає такий форум в очах юзерів. Та й провайдера, який не боїться нормальної критики, теж.

А якщо адміністрація кікає всіх юзерів і тре повідомлення з критикою провайдера - то навіть якщо в провайдера на 95% все ОК, після таких дій появляться ой які сумніви, що провайдер - порядний.

Слава Фотакому! і адмінам-модерам ЛМ! Ура! Ура! Ура!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд... ІМХО, є 2 форуми... Є люди, які сидять на одному і сидять на іншому... Ну і є такі як я, які сидять там і там, бо їх то пре... Нах лізти кудись і провокувати??? Ну не подобається мені гірчиця, то я її не їм... А тут... Мені не нравітсо і ви гавно... Для тебе там гавно, для них тут... Яслі, то не форум, то деякі користувачі ніяк не можуть вирости і граються в тіко їм одним відомі забавки... Моя порада як Зевсу, так і Удаву вгамуйтесь обоє і не лізьте в чужий монастир зі своїм уставом... Кожен вибирає те, шо йому по душі...

Слова контролюй "модер". Я помоєму ні до кого через нецензур не звертаюсь взбудоражений ти наш.

Читай уважно топік, я тему закрив через 4 мессаги. Так що з провокацією збийся. Те що користувачі СЛ дружньо почали пробувати наїхати, тут вже вибачай, не люблю коли мене заганяють в куток.

І не строй ні тут ні там з себе папіка. Це і так непотрібно.

Чи мені ще тут вибачитись за провокацію на СЛ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... Цікаво розібрали правила... В багатьох питаннях ви праві... Але... от скажіть, плз, якби тут шас Торік когось забанив, а завтра до нього приїхали люди на розборки... Як би то виглядало??? Дико??? От і я про то саме... Тут сидять люди зрілі, можна сказати, дорослі... А там основний контингент - дітлахи до 18-ти рочків... Тому і форум інший і відношення теж... То звісно моя думка, але неварто влаштовувати ворожнечу просто через те, шо комусь шось несподобалось... Не сподобалось - ідемо туди де подобається... Всі щасливі... всі радіють...

Слова контролюй "модер". Я помоєму ні до кого через нецензур не звертаюсь взбудоражений ти наш.

Читай уважно топік, я тему закрив через 4 мессаги. Так що з провокацією збийся. Те що користувачі СЛ дружньо почали пробувати наїхати, тут вже вибачай, не люблю коли мене заганяють в куток.

І не строй ні тут ні там з себе папіка. Це і так непотрібно.

Чи мені ще тут вибачитись за провокацію на СЛ?

Шановний, Зевсе... Я теж ні до кого через нецензур не звертався... І я не строю з себе папіка... мені то ні до чого... Як я вже казав - на тому форумі багато дітей, які поводяться не так, як значно доросліші користувачі Борди... Тому і форуми різні... Не варто лізти кудись і качати свої права, тіко тому, шо вам шось там не подобається... Не подобається - не дивіться.... Навіщо влаштоувати привселюдну клоунаду і позерство...

З.І. Що ж до вибачень... Я взагалі не розумію, НАВІЩО КОГОСЬ ПРОВОКУВАТИ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але... от скажіть, плз, якби тут шас Торік когось забанив, а завтра до нього приїхали люди на розборки...

В мене щось подібне, до речі, було. З одним із адмінів "схлєстнулись" на форумі, і він мене обізвав нехарашо. Я в приваті висловив свої претензії, і отримав повну сатисфакцію у вигляді вибачення. Так що у ЛМовських адмінів ще є чому повчитися.

А топік цей створено одним із них... і відчувається ностальгія. Коммандор, невже тобі буде приємно, якщо скажуть: "О, ЛМовські адміни нічим не кращі за світлано-візорівських"...

Мене б покоробило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От бачиш... Схлєснулись і розібрались в ПРИВАТІ... Ти ж не перся до нього бить морду :) А на Світлані такі спроби вже були...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От бачиш... Схлєснулись і розібрались в ПРИВАТІ... Ти ж не перся до нього бить морду.

Відповім анекдотом:

Выходит на свободу крутой авторитет Степаныч. Его у ворот тюрьмы встречает его кореш Петрович на 15-метровом джипе с ящиком французского коньяка, живым оркестром и кучей обалденных девок.Обнялись, поздоровались. И поехали всей оравой в ресторан. После роскошного ужина едут с девками в сауну. Попарившись, Степаныч с Петровичем залезают с девчонками в бассейн. Лежат, отдыхают.

Вдруг, Степаныч чувствует, что кто-то ему член сосет.

Он резко опускает голову - а там самая красивая девчонка из всех, кто с ними был в бассейне.

В этот момент он слышит голос Петровича:

- Степаныч, признайся, а мыслишка-то была…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...