Перейти до змісту

Скоро зима...

voldf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить, шановні, ваша думка стосовно у що "взутися" в найближчу зиму?

виробник, розмір, протектор, власні відгуки від минулих зимових покатушок. непогано і по можливості ціни взнати - мо хто приторговує таким добром?

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я так думаю, что этой зимой будет мода на гусеницы :smile3:

а если серьезно, то планирую Nokian Hakkapeliitta R. у меня когда-то были предыдущего поколения - остался доволен :ok2:

Опубліковано

Ненарадуюсь вже 2 зими Gislaved Soft Frost 2.

Виробляється на заводі Continental в Німеччині.

Жодного разу не загруз :)

Опубліковано

Почитай тут багато інформації разом з відгуками.

Зимою перезуваюсь в Fulda Kristall Montero 2 - по снігу, каші - супер, лід - посередньо. В ту зиму їхали в Карпати, якраз як були ті перемети і дорога як скло (куча фут в кюветах і т.д.) - їхав але трохи стрьом по льоді. Думав усе приїду в Луцьк купляю шиповку, але потім передумав :rolleyes:. А так на лід тільки шипи.

Опубліковано

Тільки шип, все інше - напівміри.  Двухфланцевий, щоб не вилітав. Якість гуми тоді практично не має значення, аби боковий протектор товстий (бровки) але якщо багато силікона - лопає кругом шипа.

Не забувайте клеїти наклейку (можна роздрукувати на принтері). Справ - на півхвилини,  а економляться сотні у.о. (якщо нема знака, дайці при ДТП пишуть "обоюдку") 

Опубліковано

Клімат, собака, непередбачуваний.

Поставиш шип - зими буде 3 неділі.

Купиш якісну снігову - лід на дорозі три місяці :smile3:

Не прагну якості в обслуговуванні доріг як в Австрії, але, якби бути впевненим, що дороги будуть розчисчатись вчасно, то шип не потрібен.

Опубліковано

Тільки шип

в нашем климате шипы я бы не ставил.понту от них маловато.хорошая резина с боковой развитой ламелью прекрасно справляеться в поворотах.льда на наших улицах от силы 2 недели за всю зиму.в остальном-каша.шипы не помогут.имхо

Опубліковано

Для втрати керованості достатньо тонюсінької льодової кірочки, яка навіть при найм"якшій зимі буває кожного ранку навіть на прибраній вулиці.

Краще я спиляю шипи на асфальті  (за пару років, і потім буду мати звичайну гуму з 100% протектора :)), ніж попаду в ДТП і на конкретну суму, чи здоров"я. 

Опубліковано

Для втрати керованості

на шипах

достатньо тонюсінької

полоски сухого асфальта,чтоб попасть в кругленькую сумму.

Опубліковано

Особисто я не можу визначитись між Michelin X-Ice 2 та Nokian Hakkapeliitta R. Підкупає річна гарантія на Хакку

Опубліковано

вообще-то к выбору зимней или летней резины подход сугубо индивидуальный.потому что нет возможности менять ее за зиму как носки.здесь больше преобладает опыт езды на разных шинах(на своем авто,на авто друзей).также надо учитывать и стиль езды(у каждого разный)каждый придерживаеться дистанции в параметрах своих рефлекционных возможностей.и потом-к каждой резине надо привыкнуть,тоесть почувствовать как авто ведет себя на дороге.и от етого зависит безопастность и економия денежных средств.нельзя (имхо) сказать что ета резина лутше а та хуже.уж очень много показателей влияют на выбор.

Опубліковано

Pirelli Winter не шипована. Правда минулу зиму від'їздив на літній гумі (при тому, що зимова гума була) - з мене вистачило на усе життя.

post-4422-1284738806,7_thumb.jpg

Опубліковано

Перебрал топливную магистраль, поменял насос подкачки топлива, аккумулятор в прошлом годе купил мощный, к зиме готов.

А... резина.. какой-то барум на шипах.

Опубліковано

тобто, я так розумію основна маса надає перевагу Nokian і бажано шиповану.

але ж при умові що нова гума вартує 100-180 уе, не кожен дозволить собі таку розкіш!

Опубліковано

хоча, був сьогодні на ринку - так дедок цілком серйозно про росаву на жигулика і питав.

а загалом, правильно - краще зимова росава, ніж його будь-яка літня гума.

тим паче от мені сподобався вислів чоловяги:

Pirelli Winter не шипована. Правда минулу зиму від'їздив на літній гумі (при тому, що зимова гума була) - з мене вистачило на усе життя.

Опубліковано

третю зиму підряд буду кататись на от такій гумі Continental ContiVikingContact 3

гумою задоволений на всі 100%.Їздити доводиться багато і радує впевненістю свого поводження і прогнозованістю.

кому цікаво-тут тест є, доречі все що написано-правда...відчув сам за кермом

http://www.autoreview.ru/archive/2007/19/winter_tyres/

p.s.доречі літом надаю перевагу гумі того ж виробника Continental ContiPremiumContact 2

просто ізумітельна гума...це словами неможливо описати...

http://www.autoreview.ru/archive/2009/06/tyres/

Опубліковано

Nokian WR G2 буде третя зима, виносить машину з будь-якої ситуації, але тільки підмерзне все - корова на льоду. Зате не стирається і за 30 тис., як нова

Опубліковано

Nokian WR G2 буде третя зима, виносить машину з будь-якої ситуації, але тільки підмерзне все - корова на льоду. Зате не стирається і за 30 тис., як нова

сам на такій вже 2 сезони відїздив. Скажу що трохі стирається. але взагалом гума класна покі на льод не виїдеш.

зато дуже тихий протектор і індекс швидкості високій

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...