lili73 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 14:51 #1 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 14:51 Сьгодні на варшавці купувала гриби (ну не маю я змоги сама їх збирати), звичайно торгувалась. Біля однієї жіночки стою і чекаю своєї черги, щоб зважити гриби і розрахуватись. (Жіночка приїхала разом з сином 6 років який допомагав збирати). Приходить мадам років 35, на мою думку середнього достатку. ІІ зацікавили гриби зонтікі(такі великі біленькі)гриби. Ціна 1 грн. за штуку, ціну вона почала збивати,(ій потрібно 5 шт.)хазяйка погодиласьна 3 грн. за 5 штук, але так як не мала своїх вагів відійшла важити гриби іншому клієнтові. В цей час мадам вирішила розрахуватись з дитиною,(дитині пхала 2гривні) на моє зауваження що почекайте хазяйку, просто зматюжила мене додала дитині 50 копійок і пішла. напевно радіє досі що так вдало купила гриби, звичайно вибрала найкращі, найбільші.Можливо це і не варто уваги,але невже ми не можемо бути людьми?
BIKTOP1970 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:03 #2 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:03 В кожного своє мірило совісті. Дехто її вже встиг поховати, а в декого і взагалі не було від народження.
kudrom Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:08 #3 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:08 вас досі це дивує? скільки років живете на світі?
lili73 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:14 Автор #4 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:14 вас досі це дивує? скільки років живете на світі?Живу багато, маю своїх дітей, розумію торг, але коли перебор то перебор.
MrVes Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:17 #5 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:17 напевно радіє досі що так вдало купила гриби, звичайно вибрала найкращі, найбільші. Не парся - вона траванеться
difoto Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:26 #6 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:26 Судячи з розповіді, ота нагла тьотя бистро дала малому двапіісят і зрулила, не дочекавшись, поки його маманя зважить і принесе гриби? Хамло, канєшна!
lili73 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:30 Автор #7 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:30 Ага, а як мене матюжила за зауваження що дочекайтеся хазяйки...... ну напевно років з 5 я такого на базарі не чула....
difoto Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:32 #8 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:32 Та ладно вам, коли хазяйка прийшла, ви забрали ті гриби собі? От і добре!
lili73 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:37 Автор #9 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:37 для Di Ага тільки гриби я брала інші...
HDEELutsk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:49 #10 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:49 Di, продавець цій наглючій мадам поштучно продавала, а важити пішла іншому клієнту. тому ніяк lili73 вашого гумору не розуміє - бо ви не вчиталися в постановку задачі
lili73 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:55 Автор #11 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:55 оу Diнапевно всетаки я щось розумію..... всетаки тему почала я....
VeryFate Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:06 #12 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:06 Бажання сумочкою по макітрі за образу не виникло бажання ? А якщо виникло чому воно не реалізоване ?
Hitmanoid Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:08 #13 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:08 Di, продавець цій наглючій мадам поштучно продавала, а важити пішла іншому клієнту. тому ніяк lili73 вашого гумору не розуміє - бо ви не вчиталися в постановку задачі Так может Вы обьясните, а то я тоже ничего не понял, сколько было продавщиц, сколько было покупателей и как можно одновременно торговаться и взвешивать где-то на других весах
solnishko Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:27 #14 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:27 Лібо народ вже геть отупів, лібо теж купує на базарі гриби за 2-50 і тупо морозиться..Не парся - вона траванеться+1, як не грибами, то своєї жовчю
DarkMonk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:55 #15 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:55 Сука она конечно! Я понимаю торговаться на сумме от 20 - 50 - .... гривень, но торговаться на сумме 5гр, да ещё и наё....ть - это скотство.
Skorpio76 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 17:09 #16 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 17:09 Є такий тип людей. Більш, ніж впевнений, що в неї дуже великі проблеми з друзями (точніше з їх відсутністю) і повагою серед колег (з її відсутністю). рано чи пізно ВОНО зрозуміє, що навколо немає нікого, хто б її поважав і підтримав у важку хвилину. Вона точно незнає такої житейської мудрості "Так буде не завжди". Я теж зробив би зауваження такій "больно умній".
Shkoder Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 17:32 #17 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 17:32 случай из первого топика, конечно, показательный. мадам кинувшую ребенка в топку. но вообще, нет более ненавистного мной места, чем наши продуктовые рынки. во-первых, большинство продавцов на%бывает уже в порядке вещей, просто не задумываясь, даже те, кого хорошо знаю и как бы хожу в постоянных клиентах. кидают со сдачей, с подсчетом общей суммы, с взвешиванием (купленный когда-то на DX цифровой кантер отбил свою цену уже раз 10 за пол-года), с качеством (особенно касается мяса), с ценой (фейс-контрол такой, что в клубах и не снился - я уже думаю на базар бомжом одеваться вместо того, чтобы торговаться во-вторых, если четко указать на факт на%бки в половине случаев начинается скандал, обычно с упором на то, что в стране-де кризис, а ты, мля, не хочешь за 900 грамм заплатить как за кило и вообще, все кушать хотят да повкуснее. особенно касается продавцов товара на чужих точках - их-то хозяева за каждый грамм щемят, а хочется ж и домой кило томатов унести. совок-с в чистом виде. про разницу цен на несезонные овощи-фрукты между базаром и супермаркетом я вообще молчу. на базаре почти всегда дороже при худшем качестве, так как с правильным хранением никто не заморачивается или сразу покупают гнилье подешевле. кстати, о грибах. я был сегодня на Варшавке проездом, выскочил на минуту купить лисичек - благо их дофига возле пассажа. некая бабулька продает прямо возле дороги по 15 гривен за банку. я не в курсе цен, зато объемы расчитать примерно могу. предлагаю 50 гривен за банку и все, что осталось в мешке (по моим прикидкам банки 3-4). бабуля начинает мне петь, что это не ее, бери, мол, по 14 и давай мешок перемерим. я отказываюсь и отхожу от дороги на 20 метров. там аналогичные лисички уже по 12. беру три банки. возвращаюсь к машине - давешняя бабуля кусает локти и другие части тела. она таки зачем-то перемерила остатки и получилось 2 банки
eNyk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 18:50 #18 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 18:50 она таки зачем-то перемерила остатки и получилось 2 банки а ти почекав і подивився як вона "міряла" ті гриби?
Shkoder Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 18:58 #19 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 18:58 она таки зачем-то перемерила остатки и получилось 2 банки а ти почекав і подивився як вона "міряла" ті гриби? она сообщила мне сама, когда я проходил мимо на обратном пути
eNyk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:23 #20 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:23 аааа... А то мені якось дивно було. по темі: та історія швидше схожа на якусь дивну крадіжку з тицяням грошей, а не на "нахабну купівлю"
qaster Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:27 #21 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:27 психиология рабов, раб рабом поганяет. Возмущатся можно на борде, но не в лицо обидчику, Так? Да я сам такой, черт меня побери...
Oksana04 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:37 #22 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:37 психиология рабов, раб рабом поганяет. Возмущатся можно на борде, но не в лицо обидчику, Так? Да я сам такой, черт меня побери...на моє зауваження що почекайте хазяйку, просто зматюжила мене додала дитині 50 копійок і пішла. Чт може Ви також вважаєте, що вона маласумочкою по макітрі за образу
shalldone Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:47 #23 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 19:47 Да, базар це ще та клоака... Топік стартер отримав пляму на аурі від матюків, продавець мінус 50 коп, а баришня подвійну насолоду - на%;%ла на 50 коп + скинула яду. Дивлячись на цю просту формулу бачимо, що і так для нас очевидно: цей світ не справедливий до чесних і порядних людей. Щодо себе, то впевнений, що час поставить на місце всіх. Топік стартер переживе, бо порядна людина; продавець - вже забула; а баришня колись натрапить на таку як сама, і у відповідь на матюки отримає сумкою по голові. Або просто десь посковзнеться і впаде, зламає пальця і буде думати: ну чого це трапилося зі мною??? Із гіпсом прийде на базар, купить якийсь не потрібний дешевий товар, надурить продавця на рубль, обматюкає із подвійною силою не байдужого... Ну а далі ви вже знаєте
HDEELutsk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 20:20 #24 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 20:20 Di, продавець цій наглючій мадам поштучно продавала, а важити пішла іншому клієнту. тому ніяк lili73 вашого гумору не розуміє - бо ви не вчиталися в постановку задачі Так может Вы обьясните, а то я тоже ничего не понял, сколько было продавщиц, сколько было покупателей и как можно одновременно торговаться и взвешивать где-то на других весах ну ви якби на базарі ніколи не були і не бачили як то може відбуватися? 1)продавщиця одна (дитину 6-ти років не рахуємо за свідому економічноактивну одиницю ) 2)два або й більше покупці 3)наглюча мадам (покупець номер 1) домовляється про ціну 3 грн за 5 грибів і починає ритися в сумці, шукаючи дрібні гроші або без здачі 4)другий покупець (покупець номер 2) просить зважити йому "отих-во і стілько-то" 5)продавець, думаючи що з покупцем номер 1 вже все домовлено і лишилася тільки технічна передача 3 грн (функціонал, який підтримує навіть несвідома й економічно неактивна одиниця ) йде зважувати товар другого покупця на вагу до іншого продавця 6)нагла мадам користуючись моментом тицяє 2 грн дитині, отримує зауваження від топікстартера, матюгає топікстартера, додає 50 коп., і спішно зрулює зі своїми (вже загорнутими в кульок чи чіво там) грибами так зрозуміліше?
HDEELutsk Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 20:27 #25 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 20:27 в студентські роки мені якось довелося жити в гуртожитку з в'єтнамцями (2 роки майже). так от, для них найбільшою дивиною було прагнення наших людей виглядати не по статках. в них якщо чувак бідний, то носить простий одяг і не заморочується - аби їсти було що. в нас навпаки - чувак може не мати що їсти, але виглядати має "на всі сто"(телефон, бляхи D&G/Abidas на всьому, way too cool вираз на обличчі і тд). так само оця наглюча мадам - виглядала на середнього статку (зі слів топікстартера), а дріб'язкова далі нікуди.. сумно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.