Перейти до змісту

Богдан Шиба: підземний перехід – ознака сучасного...

Zevs_Isver

Нужен ли нам подземный переходик?  

70 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да потрібен... полюбом....

А то зовсім нереально проїхати на маршрутці через "Старий ринок"... :D

Чого його раніше не взялися побудувати ? :D

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Проблема не в том, чтобы построить стену - проблема в нас самих. Ну нет у нас привычки придерживаться элементарных правил поведения на дорогах, нет привычки уважать других. И что тут сделаешь?!

Стопудово! Наболевший вопрос... В том-то все и дело - "нет привычки уважать других"! Менталитет все-таки штука тонкая и за 10-15 лет его не исправишь... Может хоть наши дети будут в этом плане ближе к европейцам (если мы их соответственно воспитаем, разумеется)

Опубліковано

я не видел в жизни НИ ОДНОГО водителя, который бы пытался на автомобиле переехать ограждение и въехать на тротуар, также водители не срезают пару метров по газонам и через пешеходные дорожки, 95% водителей обращают внимание на светофоры .... и т.п.

:)

и еще: существо, которое на дороге "не обращает внимания на движение, говорит по мобильнику, ищет что-то в сумочке , пр." это всегда "тупая блондинка", вне зависимости от пола и цвета волос! :)

Опубліковано
я не видел в жизни НИ ОДНОГО водителя, который бы пытался на автомобиле переехать ограждение и въехать на тротуар, также водители не срезают пару метров по газонам и через пешеходные дорожки, 95% водителей обращают внимание на светофоры .... и т.п.

Ще скажи, що ви на кожному пішоходному переході зупиняєтесь, коли людь йдуть... В тому то і справа що все-рівно чи на переході переходити чи ні, мало хто з водіїв зупинятися хоче, якщо світлофора нема :D

Опубліковано
Ще скажи, що ви на кожному пішоходному переході зупиняєтесь, коли людь йдуть... В тому то і справа що все-рівно чи на переході переходити чи ні, мало хто з водіїв зупинятися хоче, якщо світлофора нема :D

Просто дуже часті випадки коли по одному починають переходити. Тільки один перейшов вже другий підбігає, а за 10 метрів вже третій біжить і виходить шо стоїш там по пару хвилин. В німечинні взагалі менше чим 3м заборонено переходити.

Опубліковано

Особисто я зупиняюсь перед пішоходним переходом в 95% випадків. Решта 5% це випадки, коли я встигаю проїхати, не створивши перешкоди пішоходу.

Опубліковано
Ще скажи, що ви на кожному пішоходному переході зупиняєтесь, коли людь йдуть... В тому то і справа що все-рівно чи на переході переходити чи ні, мало хто з водіїв зупинятися хоче, якщо світлофора нема :)

Особисто я зупиняюсь перед пішоходним переходом в 95% випадків. Решта 5% це випадки, коли я встигаю проїхати, не створивши перешкоди пішоходу.

аналагична, камрат! :) и даже иногда не на переходе!

хотя, пешеходы, поверьте мне на слово: остановить, а потом разогнать трехтонную дуру намного сложнее, чем это сделать вам! :)

Опубліковано
хотя, пешеходы, поверьте мне на слово: остановить, а потом разогнать трехтонную дуру намного сложнее, чем это сделать вам! :)

Особливо обідно буває, коли зупиняєшся, щоб пропустити якусь дуру, а вона тупо стоїть, махає щоб проїжджав і не хоче перед тобою переходити, боїться що ти її хочеш задавити :)

P.S. І ще обідніше, якщо через 20 метрів від переходу стоїть мєнт і дивиться -- або пропустиш ти пішохода, або він заробить 10 грн, навіть якщо пішоход сам не захотів перед тобою переходити :)

Опубліковано

ну можна звичайно опротестувати пропозицію поставити бітонні загорожі біля доріг, мотивуючи тим, що придурки-водії не зможуть на неї (дорогу) виїхати...

але давайте не будем забувати, що згадані прициденти складають приблизно 5% від загальної маси.

придурки є всюди, і якщо чудо без гальм в голові сіло за кермо, ще не говорить за те що воно стало нормальною людиною.

персонально я намагаюсь не стрибати під машину без якоїсь на те причини, хоча і таке зрідка буває.

Зате біля чудового там-таму пару раз приходилось висмикувати каляску ледве не з під машини. Бо пані за кермом 4х4 принципово не хоче помічати світлофор. Або колонна з 3 авто розвертаються на пішоході і їдуть до базару.

Місто давно дозріло до переходів. Але цього не достатньо. Тому що як мінімум треба ще й нормально перенастроїти світлофори (наприклад біля Лучеська). Пробки на дорогах тому зайве підтвердження.

Опубліковано

Ну не знаю. Нахабні і ті і ті.

Про 95% не знаю. Якщо присісти на зупинці Аверса, що на Соборності, то майже на кожне червоне світло ще встига пролетіти 1-3 машини. А ще забавніше дивитися, як за 30м їх зразу зупиняють по 3 шт менти.

Я теж водій і все розумію, але зараз "таке" за кермо сідає :)

Кароче нада щось робити, а то я ще ніколи не бачив повністю цілим огорожу напроти Там-Тама, її постійно латають і ні#іга не допомага. :smile-zachot:

Опубліковано

Свежий пример. Сегодня шёл с работы. Переход возле "Аверса". Горит красный свет (для машин). Прошло секунд 20 как он горит - тут какой-то мудила на белом "Ниссане" (или на каком-то похожем японском чуде ) преспокойно объезжает стоящие перед переходом автомобили и с чистой совестью прётся по Соборности, попутно заставляя трёх человек (!) поупражняться в ловкости, уклоняясь от него - решил поиграть в полосу препятствий, что ли?

Кто таким уродам выдаёт права?

P.S. На ФТП в папке Prikol лежит файлик "Случай на перекрёстке" - очень интересно, везёт же некоторым! Но ведь так будет не всегда! И лоханутся они как раз в самой элементарной ситуации.

Опубліковано

Здається влада (Б.Шиба) серйозно взялася за будівництво піземного переходу в центрі Луцька:

23 січня 2007 р.

Вартість будівництва першої черги Луцької "підземки" 10 мільйонів гривень

Вартість будівництва першої черги підземного містечка в центрі Луцька – близько 10 мільйонів гривень. Ці роботи передбачають спорудження переходу під проїжджою частиною і мають закінчитися до зими 2007 року, – зазначив на прес-конференції 23 січня Луцький міський голова Богдан Шиба. Про це повідомив власкор ЗІКу.

У конкурсі на будівництво підземного комплексу взяли участь кілька фірм, але реальних пропозицій було лише дві – від місцевого бізнесмена Олега Чернецького та підприємства «Нектар». Остаточне рішення щодо визначення переможця тендеру 31 січня ухвалить чергова сесія міськради.

За словами градоначальника, влада пильно слідкуватиме за спорудженням підземки. У разі затримок чи перебоїв під час будівництва вона, не вагаючись, застосовуватиме штрафні санкції до інвестора чи підрядних організацій, адже роботи вестимуться у центрі міста.

Люди, що взялися за розбудову підземки дійсно серйозні. Гадаю тендер виграє Чернецький О.С. Головне, щоб розрахунки зробив правильні (щоб "бабла" хватило), і будівництво закінчиться вчасно.

А в планах ще й друга черга. Цікаво де?..

Опубліковано

перша черга це тільки переход під проїзжою частиною, а передбачено торговий підземний комплекс - друга черга

Опубліковано

пропоную.. після того як побудується перехід відразу почати мити вікна в ДРАМі.. бо вони мабуть з війни ще не миті.. убе...

Опубліковано

ха, передачка оказывается была "антипереходна".... :)

гость говорил что все против....

по нашему форуму нескажеш, из 51-го проголосовавших 40-к ЗА...

мы конечно не показатель, но всё же....

Опубліковано

Форум, ИМХО, еще далеко не показатель. И ориентирован он в основном на категорию интернетчиков.

Это ведь не социологическое исследование. Так что все может быть...

Опубліковано

Прикидываю сколько власть предержащие деньжат украдут и едвижимости построят!!! не верьте :lol:

Посмотрите внимательно на их лица, послушайте их речи.... :friday:

Опубліковано

Підземні переходи звичайно потрібні - це однозначно!!! Але й на старих непомішало б відремонтувати світлофори. :) наприклад біля "варшавки" та в р-ні Києвського м-ну. А то біля "білого дому" працює, а через 300 м, де діти до школи йдуть ні :) Але як говориться - не з нашим щастям і не в цьому столітті, і не в нашій державі (якщо можна ЦЕ так назвати) :):):)

Опубліковано

Голосування на форумі - це опитування по-перше, середнього класу суспільства, а по-друге, однієї з найбільш освічених його частин, які мають прогресивний світогляд.

А наше суспільство - це переважно пострадянські люди, багато хто з яких живе ще в тих часах і постійно скаржиться. Але як казав хтось з розумних: "є люди, які будуть скаржитися і в раю".

Тому треба просто робити і потім люди скажуть: "Так, кльова штука цей перехід!"

Головне чітко контролювати хід виконання взятих обов’язків місцевою владою

Опубліковано

Народ! хто каже що в Луцьку напружений трафік, чи дороги погані чи ще шось - ось інструкція:

1. Страхуєте свій улюблений автомобіль. Бажано від усього, що може трапитись (ОБОВЯЗКОВО ВІД ТРАМВАЇВ ) грошей не жалійте - окупиться!

2. Зливаєте бензин ( соляру ) в бак улюбленого автомобіля. Розраховуйте так щоб км на 400 вистачило. Якшо ніяк - на половину, все одно назад швидше за все на маршрутці поїдете.

3. Їдете у Львів

4. Прибувши в цей Ацк, їдете в центр.

5. Катаєтесь цілий день. Час від часу виїжджаєте з центру.

6. Повертаєтесь додому. Пєте корвадол і страшенно починаєте любити своє місто.

7. Їдете в автосервіс, по дорозі насолоджуючись шириною наших автобанів.

8. Знову пєте корвадол, платите за ремонт, отримуєте страховку.

9. Любите своє місто ще більше.

I hate Lviv :)

Опубліковано
Народ! хто каже що в Луцьку напружений трафік, чи дороги погані чи ще шось - ось інструкція:

1. Страхуєте свій улюблений автомобіль. Бажано від усього, що може трапитись (ОБОВЯЗКОВО ВІД ТРАМВАЇВ ) грошей не жалійте - окупиться!

2. Зливаєте бензин ( соляру ) в бак улюбленого автомобіля. Розраховуйте так щоб км на 400 вистачило. Якшо ніяк - на половину, все одно назад швидше за все на маршрутці поїдете.

3. Їдете у Львів

4. Прибувши в цей Ацк, їдете в центр.

5. Катаєтесь цілий день. Час від часу виїжджаєте з центру.

6. Повертаєтесь додому. Пєте корвадол і страшенно починаєте любити своє місто.

7. Їдете в автосервіс, по дорозі насолоджуючись шириною наших автобанів.

8. Знову пєте корвадол, платите за ремонт, отримуєте страховку.

9. Любите своє місто ще більше.

I hate Lviv :)

Ти ГОНІШ!!!! :)

Опубліковано

2 Lu4№)k:

не все во Львове настолько плохо, но в чем-то ты прав - с непривычки ездить там и ориентироваться весьма трудно. а от брусчатки просто сердце кровью обливается за подвеску машины

Опубліковано
Ти ГОНІШ!!!! :blink:

Я не гоню, я тут вчусь... За останній місяць я мав як мінімум 5 можливостей загинути під колесами автомобілів, а трамваї - це справжні демони на рельсах :mdr: .

А свою неприязнь до Львова я пояснив ще раніше в темі про організацію форуму ( От до чого доводить оффтопік :) )

Ну звичайно, про дороги я дещо перебільшив, але декілька раз побувши за штурмана у цьому місті, вирішив більше ніколи тут не їздити на автомобілі.

А підземний перехід зовсім не завадив би Луцьку, правда інше питання - хто його буде будувати, фінансувати, як довго буде тривати будівництво і чим це все закінчиться.

Опубліковано

Я думаю що якби від цуму та від перлини зробити по переходу на протилежний бік вулиці це бб серйозно вирішило проблему. та й будувати було б легше. дали б кожному по переходу. а то зразу такі грандіозні плани аж смішно.

Але перш за все слід відремонтувати вулицю паралельну ПрВолі (знизу) інакще капець буде.

О саме головне!

Якщо хтось має щось побудувати, та ще й на халяву....знач готується великий .. хм...спі..ць

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...