trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 12:51 #1 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 12:51 Тема знаходиться тут тому що її неможливо нормально оформити, неможна скопіювати або поставити ссилкі на картинки. про обігрівач тут -
Oksana04 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:18 #2 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:18 Тема знаходиться тут тому що її неможливо нормально оформити, неможна скопіювати або поставити ссилкі на картинки.про обігрівач тут - А не можна часом зберегти собі та знову тут вставити фото????? Бо для тих хто не зареєстрований (для мене) - перегляд недоступний...
trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:22 Автор #3 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:22 хібашо скриншоти зробити
trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:28 Автор #4 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:28 Їх можна замовити в цього мужика, Валерій Леонідович Некрасов тел 096 7620148 дом. 717620 а якшо поставити на зеркало то і світло не треба включати
Oksana04 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:39 #5 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:39 про обігрівач тут - Прикольненько. По ідеї: дешево і сердито. Єдине що - безпечно???
Адміністратори serega Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:42 Адміністратори #6 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:42 Нічого дивного. Звичайна лампочка має ККД менше 10%, практично все випромінення йде в інфрачервоний діапазон, тобто в тепло. З цього виходить, що ККД нагрівача з використанням таких ламп > 90% Досить ефективно і ніякого винаходу тут нема. Патентний комітет на мило!
trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:47 Автор #7 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 13:47 перенесіть тему будьласка в куплю\продам, а я відредагую, фотки вже є
Адміністратори serega Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 14:06 Адміністратори #8 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 14:06 Ніфіга. Це самий натуральний флейм
Harddriver Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 14:16 #9 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 14:16 Простенький масляний радіатор на 1 квт. коштує 200 грн. З гарантєю, в т. ч . що раптово не загориться
trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 15:39 Автор #10 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 15:39 а шо в тому має загорітись?
kayot Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 16:07 #11 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 16:07 ой, боюсь, что современные лампочки прийдется менять каждые пару часов + если случайно дотронишся ...может быть ожог...Даже не знаю....
spanasyuk Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 18:33 #12 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 18:33 Актуально це купити кандюк, який дозволяє затративши 0,5 кВт, отримати 2,5 тепла! Щодо подібного роду виробів, то вони можуть мати надто високі температури робочих так би мовити органів і спалювати кисень, що не дуже корисно! І так як вже зазначалось, лампочки думаю доведеться частенько міняти!
Harddriver Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 19:47 #13 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 19:47 а шо в тому має загорітись? Купа дротів, потужні лампи, патрони на клемках що чудово іскрять з часом, іскра може обвуглити пластик, якщо на патронах зекономили, 100% КЗ. Один вигляд цього дівайса приведе будь-якого пожежника в надзвичайно збуджений стан Хоча, від біди ідея непогана, якщо все грамотно продумать, +1
trionix Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 20:08 Автор #14 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 20:08 такий собі наборчик брєда.. 1. лампочки прийдется менять каждые пару часов + если случайно дотронишся ...может быть ожог 2. то вони можуть мати надто високі температури робочих так би мовити органів і спалювати кисень 3. патрони на клемках що чудово іскрять з часом, іскра може обвуглити пластик 4. Один вигляд цього дівайса приведе будь-якого пожежника в надзвичайно збуджений стан 1. Викіни з хати ножі бо можеш порізатись, а про (через пару часов міняти) ти ще напиши через пару мінут 2. Поясни яким чином біля лампи з кисню утворюється угарний газ. 3. це скільки часу має пройти, років 10? 4. Ти любиш збуджувати пожежників?
Harddriver Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 20:42 #15 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 20:42 Так, я прихильник перевірених часом рішень. Взагалі, що прийняти якесь РІШЕННЯ треба зважити всі за і проти. Жаль, що мої "міркування з приводу" ти одразу сприймаєш за "наєзд". Тrionix, років тобі кіко? В профілі в тебе доречі пусто (в аськіному -також) Подобається тобі ліпити всякі гірлянди, "винаходити велосипед", займатись всякоразною розвиваючою творчістю - будь-ласка, тут тобі я не помічник.
Адміністратори serega Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 04:10 Адміністратори #16 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 04:10 Так, тільки їх треба дохрєна і ще трішки, причому таких, що випромінюють в інфрачервоному спектрі.Проблема напівпровідникових джерел випромінювання - це нагрів робочих поверхонь, від чого вони швидко виходять з ладу.ps: вже забули про те, як лазер DVD програвача на відстані пластик плавить?
trionix Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 04:58 Автор #17 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 04:58 років мені 30, професія радіомонтажник, про іскрящі патрони погодься ти загнув, це може бути від старості в мене в під'їзді патрон в який вкручена пробка почав іскрити коли крутити в ньому пробку, бо йому років 35! і він закис і коли з нього викрули пробку він просто розвалився на кусочки. Все іскрить якщо поганий контакт (великий опір) Нормально вкрутити лампочку і нічого неіскрить. Ти колись бачив шоб людям на голову з люстри сипались іскри? [nd]в світлодіода інший принцип, нема розжарювання, а то він би розплавився.
Harddriver Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:01 #18 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:01 Я бачив навіть як людям на голову сипались люстри (КЗ в дроті, на якому і висіло) А якщо ти електрик, то думаю зможеш постійно пітримувати таку самопальну конструкцію в надійному стані. Але-ж не всі такі електрики...
trionix Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:08 Автор #19 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:08 якби масляні радіатори висіли під потолком, то падали би частіше )
SysR Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:17 #20 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:17 Якщо в такій конструкції використовувати звичайні дроти, то в них з часом точно ізоляція чи посипеться чи поплавиться, а оскільки все зроблено з металу то КЗ буде полюбому.Ви коли-небуть розбирали звичайні обігрівачі зроблені на заводі? Як там підводиться струм до нагріваючого елементу? Правильно дротом в керамічних кільцях.
nickel Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:31 #21 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:31 Якщо в такій конструкції використовувати звичайні дроти, то в них з часом точно ізоляція чи посипеться чи поплавиться, а оскільки все зроблено з металу то КЗ буде полюбому.Ви коли-небуть розбирали звичайні обігрівачі зроблені на заводі? Як там підводиться струм до нагріваючого елементу? Правильно дротом в керамічних кільцях.а світильник коли-небудь розбирав, керамічні кільця бачив? В світильниках, зазвичай патрон зверху, а тут - знизу і постійно обдуватиметься холодним повітрям. Так що прослужити можуть ці патрони і сам обігрівач, довше чим люба люстра.
SysR Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:54 #22 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 06:54 а світильник коли-небудь розбирав, керамічні кільця бачив? В світильниках, зазвичай патрон зверху, а тут - знизу і постійно обдуватиметься холодним повітрям. Так що прослужити можуть ці патрони і сам обігрівач, довше чим люба люстра.Порівняв х*й з пальцем. В люстрі яка відстань між патронами? Скільки в люстрі патронів, максимум 3-4? А тут, 7 при чому щільно один біля одного і все в металевій конструкції. Як швидко метал нагрівається, мабуть в рази швидше як скло і пластик.ІМХО обігрівач має купу конструктивних недоліків, а про безпеку взагалі мовчу.
nickel Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 07:50 #23 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 07:50 Порівняв х*й з пальцем. В люстрі яка відстань між патронами? Скільки в люстрі патронів, максимум 3-4? А тут, 7 при чому щільно один біля одного і все в металевій конструкції. Як швидко метал нагрівається, мабуть в рази швидше як скло і пластик.ІМХО обігрівач має купу конструктивних недоліків, а про безпеку взагалі мовчу.в мене люстра з 5 патронами, відстань між патронами ~ така ж як і у цьому обігрівачі, конструкція металева. Тільки у мене дроти і патрони йдуть зверху (над лампами) і постійно гріються лампами і гарячим повітрям, яке підіймається до гори - ужас, правда? А в більшості люстр, плафони - у вигляді ковпака, що заважає циркуляції повітря, на відміну від цього обігрівача - це взагалі п!здєц, правда?Робив собі парничок в квартирі, для розсади, обігрів також лампами знизу горшків, замість труб використовував банки з під кави, але все інше мало чим різнилося від цього обігрівача. То там не тільки дроти не грілися, там і патрон толком не прогрівався, і все завдяки циркуляції. Ситуація кардинально мінялася, якщо зверху наглухо закривав отвір.П.С. Забув написати, температуру регулював тримером, тому лампи можуть в рази довше прослужити.
nickel Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 08:08 #24 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 08:08 Колись жив в общазі і робив собі екстремальний обігрівач за 5 хвилин: 2 гвіздка забивав в стіну, прямо в штукатурку, між ними натягував спіраль для електроплитки, а до гвіздків кріпив шнур від праски. З половини цієї спіралі і того самого шнура від праски виходив опупєнний кип'ятильник, тазік води закіпав за 10 хвилин, якщо в блоці світло не вибивало, бо ж не в одного мене були обігрівачі/кип'ятильники/праски/плити. Так я ще рукою в тазіку помішував, чим ближче до спіралі тим більше щипало.Оце небезпечно, а той обігрівач, в порівнянні, не страшніший за ніж (як хтось писав). Небезпека в головах.
SysR Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 12:37 #25 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 12:37 в мене люстра з 5 патронами, відстань між патронами ~ така ж як і у цьому обігрівачі, конструкція металева. Тільки у мене дроти і патрони йдуть зверху (над лампами) і постійно гріються лампами і гарячим повітрям, яке підіймається до гори - ужас, правда? А в більшості люстр, плафони - у вигляді ковпака, що заважає циркуляції повітря, на відміну від цього обігрівача - це взагалі п!здєц, правда?Робив собі парничок в квартирі, для розсади, обігрів також лампами знизу горшків, замість труб використовував банки з під кави, але все інше мало чим різнилося від цього обігрівача. То там не тільки дроти не грілися, там і патрон толком не прогрівався, і все завдяки циркуляції. Ситуація кардинально мінялася, якщо зверху наглухо закривав отвір.П.С. Забув написати, температуру регулював тримером, тому лампи можуть в рази довше прослужити.Колись жив в общазі і робив собі екстремальний обігрівач за 5 хвилин: 2 гвіздка забивав в стіну, прямо в штукатурку, між ними натягував спіраль для електроплитки, а до гвіздків кріпив шнур від праски. З половини цієї спіралі і того самого шнура від праски виходив опупєнний кип'ятильник, тазік води закіпав за 10 хвилин, якщо в блоці світло не вибивало, бо ж не в одного мене були обігрівачі/кип'ятильники/праски/плити. Так я ще рукою в тазіку помішував, чим ближче до спіралі тим більше щипало.Я ж нікому не забороняю таке робити. Кожен може відчути себе в якості ОчУмєлих ручок і дай Бог щоб нічого не сталося коли хтось буде таким користуватися. Особисто я експерементувати над своїм майном і життям якось нехочу, мені є що втрачати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.