Перейти до змісту

Акція спалення корану в США 11вересня 2010р

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
То факт, але насилля ніколи ну було доктриною в християн, а просто відступом від істинного вчення.

не було?

"Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, - Я не мир принести прийшов, а меча. Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір’ю, і невістку з свекрухою її", "вороги чоловікові – домашні його!"

"34 Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, Я не мир принести прийшов, а меча. 35 Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір'ю, і невістку з свекрухою її. 36 І: вороги чоловікові домашні його! 37 Хто більш, як Мене, любить батька чи матір, той Мене недостойний. І хто більш, як Мене, любить сина чи дочку, той Мене недостойний. 38 І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний. "

Я думаю наступні вірші після цитованих Вами все пояснюють?

Не плутайте грішне з праведним, тут, що заклик вбивати когось є? Тут мова йде про те, що якщо вибір буде стояти між рідними і Богом, то треба йти за Богом (двома словами, щоб не вникати в богослівя). А шанувати і любити своїх ближніх і навіть ворогів то обовязок християнина.

Вих.20:12 "Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!"

Матв.19:19 "Шануй батька та матір, і Люби свого ближнього, як самого себе."

Матв.5:44 "А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує".

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

...але ми їх, після виконання цієї постанови починаємо називати - терористами, ісламськими радикалами і т.п., а вони просто правовірні, бо виконують вимогу свого закону.

Серед християн також є радикали - в них дома немає телевізора, програвача музики, не признають Святу Трійцю, не святкують дні народження і тд, деякі іудеї не хочуть їздити в одному вагоні трамвая з жінками ... - їх називають ортодоксами. Вони все сказане в Біблії сприймають БУКВАЛЬНО, хоча там багато чого читається "мєжду строк". Так само і ісламські радикали не визнають ніяких законів (особливо світських) а лише те шо дослівно сказано в Корані. Тобто коли реалізовують власні світські права то закони визнають і користуються ними, а от коли такий закон забороняє порушувати право на життя іншої особи то тут вони згадують про Коран і джихад.

Опубліковано
Не плутайте грішне з праведним, тут, що заклик вбивати когось є? Тут мова йде про те, що якщо вибір буде стояти між рідними і Богом, то треба йти за Богом (двома словами, щоб не вникати в богослівя). А шанувати і любити своїх ближніх і навіть ворогів то обовязок християнина.

в тому-то і біда, що ніхто не вникає <_<

Матв.19:19 "Шануй батька та матір, і Люби свого ближнього, як самого себе."

почитай старий заповіт - ріки крові, тисячні людські жертви - все во ймення бога <_<

все, про це достатньо, бо буде тупий срач.

далі по темі)

Опубліковано

To VadimM.

Мусульманська правова система заснована на ісламі. От тобі і світські закони, їх там просто нема, ну можливо Туреччина, Азербайджан, там де держава, принаймні офіційно відділена від релігії. І порівнювати відмову від телебачення, з закликом винищувати "невірних", ну то вже якось .................

To Ko3bMa.

Дійсно в Старому Заповіті багато крові але здебільшого в книгах історичних, і стосується воно особливого часу в історії - вхід Ізраїля в Землю обіцяну. І в цьому можна звернути увагу, на кровопролиття, але не побачити того, що руками Ізраїля Бог нищив народи, які настільки погрязли в безбожї, що їх існування загрожувало подальшому розвитку людства. І відбувалось це зазвичай таким чином, що набагато малочисленніший народ - Ізраїль, перемагав в декілька разів більші війська ворога.

І давайте не будемо влаштовувати дебати про жорстокість, згадувати всесвітній потоп, Содом і Гомору. Богу видніше, чому Він це допустив.

До речі, деякі мусульманські нації Близького Сходу це нащадки тих народів, які Ізраїль всупереч наказу не винищив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...