Перейти до змісту

Апокалипсис / Apocalypto (2006) DVDScr

snight

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Фильм неплохой, диалогов как таковых в фильме почти нету. Вобщем после просмотра которого мы не над чем не замысливаемся. Раз глянуть, ито весь просмотр ждешь, ждешь чегото, но весь фильм на ровном месте как и его окончание.

Опубліковано

Теж підтримую думку про те що фільм дійсно не пробирає аж до кісточок. Але загалом не поганий.

Опубліковано

Фільм тяговий І це однозначно Мел Гібсон вміє знімати гарні фільми. Актери не подкачали, сценарій хороший (правда хотілось би побачити без парекладу). Дуже рекомендую подивитися, фільм того вартий.

Опубліковано

2S(-R(-G@

(правда хотілось би побачити без парекладу) - тобто, мовою оригіналу?

В мене є версія на майя-нській мові із російськими субтітрами. Потрібна тобі така?

Опубліковано

Тоді я просто не зрозумів, чтого хотів S(-R(-G@

Може, взагалі йому потрібна версія без субтитрів? В мене їх відключити не можна :blink:

Опубліковано
Тоді я просто не зрозумів, чтого хотів S(-R(-G@

Може, взагалі йому потрібна версія без субтитрів? В мене їх відключити не можна :blink:

З субтитрами тоже згодиться. Де я її можу скачати?

Опубліковано

Вот тут лежит скринсейвер и несколько обоин о фильму.

Взято с сайта http://www.apocalypto.ru

Сайт прикольный, весь на флэше... Кому не жало траффика и позволяет канал - смотрите :D

• Адміністратори
Опубліковано

Зарядив з такими параметрами

Размер файла: 2049.74 Mb ( 2 149 312 512 bytes )

Длина: 02:12:06.040 (198151 frames)

Субтиры: Русские

Видео: 640x352 (1.82:1), 25 fps, DivX Codec 6.4 ~1714 kbps avg, 0.30 bit/pixel

Звук: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~448.00 kbps avg

Правда в коментах прочитав

"Это не DVDrip, а "супер рулон" - на 34m27-28s виден "сигаретный ожог", точка в правом-вехнем углу, означающая конец рулона."

Побачим.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто дивися фільм - пригадує сцену, коли головний герой вискакує на усипану трупами мєстность... і мухи жужжать, а під ногами чорне місиво...

Я скачав файл з ФТП, який має розмір 1470609408 байт. І ось що побачив на 01 год. 31 хв. 39 сек. перегляду (кадр №164815):

snapshot20070301114953.jpg

Вєсєло, правда?

Цікаво, до якого племені цей чувак належить? :ok2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...