Перейти до змісту

Дерматологи

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лікар-дерматолог Сосонка, приймає в приміщенні дитячої обласної лікарні. (Поліклінічний блок).

Тут Женя на карті показував, як знайти.

Опубліковано

Хм? Сосонка?? Не зовсім позитивні в мене про нього спогади........ <_< <_< <_<

в мене тож..

так само як і про лікаря в 2 поліклініці.......забула фамілію

Лікар-дерматолог Сосонка, приймає в приміщенні дитячої обласної лікарні. (Поліклінічний блок).

Тут Женя на карті показував, як знайти.

Доречі вхід там симетрично перенесли на другу сторону будови.....

Опубліковано

просто дивлячись для чого вам треба дерматолог. Якщо висипи на шкірі чи щось таке, то треба шукати нормального дерматолога.

А якщо проблеми зі шкірою обличчя, то я знаю дуже хорошого дермато-косметолога

Опубліковано

просто дивлячись для чого вам треба дерматолог. Якщо висипи на шкірі чи щось таке, то треба шукати нормального дерматолога.

А якщо проблеми зі шкірою обличчя, то я знаю дуже хорошого дермато-косметолога

дуже суха шкіра, аж тяне і почервоніла....може алергія.....аналізи здавала на почки і печінку, все добре.

точно не косметолог, но але якшо є хороший то нехай буде на всяк випадок його координати

Опубліковано

Шкір-вен-диспансер, в народі- тріпдача.

Шукати дерматолога Крісман Інна Миколаївна.

Ой, якось сильно страшно звучить.....

Це там де наркодиспансер?

Опубліковано

Шкір-вен-диспансер, в народі- тріпдача.

Шукати дерматолога Крісман Інна Миколаївна.

Ой, якось сильно страшно звучить.....

Це там де наркодиспансер?

Ні. Це на Франка. Далі за Пивзаводом. Від кафе "Юлія", що навпроти ВДУ - прямо метрів 500-700, по ліву руку.

Опубліковано

Ні. Це на Франка. Далі за Пивзаводом. Від кафе "Юлія", що навпроти ВДУ - прямо метрів 500-700, по ліву руку.

Давненько Zheny@ небыл на трипдаче :D

Уже давным-давно перенесли в помещение инфекционной больницы на Шевченка.

Опубліковано

kykysya5 в Озерці купалась?

неа......це ше з весни....але на таку погоду сильно стянуло шкіру

Опубліковано

kykysya5 в Озерці купалась?

А що в Озерці? Я після нього більше тижня чухався, а п'ятеро інших, що були зі мною - ні. В мене поступово саме пройшло.

Опубліковано

Аптека "Доктор" біля Бім-Бома. Як звати лікаря не пам"ятаю, всі дані на роботі. Десь рік назад мав проблеми зі шкірою, допоміг. Прийом тоді був 20 грн.

Опубліковано

Аптека "Доктор" біля Бім-Бома. Як звати лікаря не пам"ятаю, всі дані на роботі. Десь рік назад мав проблеми зі шкірою, допоміг. Прийом тоді був 20 грн.

вроді його дали координати.........буду з понеділка званить

Опубліковано

На бувшій "тріпдачі", що на Франка і далі ведуть прийом два лікаря, правда приватний

Опубліковано

На бувшій "тріпдачі", що на Франка і далі ведуть прийом два лікаря, правда приватний

.

я й шукаю приватного...державних хватило з головою.....певно більльше грошей вбахала чим того лікування

Опубліковано

салон "Регіна" біля Лучеська, в приміщенні колишньої ремпобуттехніки. власниця (вона же Регіна) лікар-дерматолог, до неї можна записатися на прийом, правда, телефону не маю

Опубліковано

салон "Регіна" біля Лучеська, в приміщенні колишньої ремпобуттехніки. власниця (вона же Регіна) лікар-дерматолог, до неї можна записатися на прийом, правда, телефону не маю

786972.

Теж за неї згадала. В Регіни Василівни досвід великий, вона ще на Шопена в косметичному працювала. До проблем підходить комплексно.  

Опубліковано

kykysya5 - оооо!!!! Регіна Василівна)) Я вам про неї говорила))) Я дуже задоволена чистками обличчя, які мені там робили)) :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Опубліковано

Повністю підтримую що Регіна Василівна досить хороший спеціаліст в своїй справі,мені її колись порадила моя сестричка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...