Перейти до змісту

Де підстригтися?

maja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає де в Луцьку можна підстригтися гарячими ножницями? Яка ціна? Скільки триває процедура? Який ефект?

Опубліковано

В салоні Гузаря кілька разів стриглася, десь за 200 грн. Процедура стандартна, як і звичайна стрижка. Але, чесно кажучи, якогось ефекту не побачила. Що гарячими, що холодними ножицями волосся в мене не січеться, то нема смислу переплачувати. Так, в якості експерименту. Самі перукарі кажуть, що стригтись гарячими треба постійно і щомісяця, хоч по сантиметру, аби волосся перестало сіктись, а потім по ситуації типу можна рідше. Така от політика :) як на мене, краще масок професійних накупити, якщо явних траблів з волоссям нема.

• Адміністратори
Опубліковано

Як на мене, то потрібно боротись з причиною січення волосся, якщо мова про це.

Вітамінчиків там поїсти, яйця повтирати :)

Опубліковано

Бачила рекламу в салоні Наталка на проспекті Відродження, але ціна та якість послуг мені невідома.

Сама мала наміри спробувати, але начиталась діаметрально протилежних відгуків в неті і не стала експериментувати.

Постійно борюсь з посіченими кінчиками масками і косметичними олійками.

Опубліковано

Моя мадмуазель експерементувала.

У неї дуже довге волосся.

По ідеї мають запаюватись кінчики і не сіктись, але говорить що то все фігня реклама.

Проблему вирішила зовсім іншим шляхом.

Опубліковано

Моя мадмуазель експерементувала.

У неї дуже довге волосся.

По ідеї мають запаюватись кінчики і не сіктись, але говорить що то все фігня реклама.

Проблему вирішила зовсім іншим шляхом.

уху, від термічного впливу, тобто температури, а гарячі ножиці це саме шо не є оно... Сестра парухмахер, тож каже шо то все фігня і реклама

як казали вище, іншим шляхом потрібно....є багато способів і яйця я б не радила.......єто била шота.......

Опубліковано

Стьоб звичайно спцифічний у вас, мадам Кукуся.

Але все ж дуже цікаво про яйця.

Привідкрийте ширму.

Опубліковано

Колись бачив по телевізору куно про чувака, який стриже вогнем. Маленька така газова горілка замість ножиць. Виглядало круто. Кажуть, дуже дорого.

Уявляю, як та стрижка потім смаленим кабаном штиняє...

Опубліковано

Колись бачив по телевізору куно про чувака, який стриже вогнем. Маленька така газова горілка замість ножиць. Виглядало круто. Кажуть, дуже дорого.

Уявляю, як та стрижка потім смаленим кабаном штиняє...

Чувака звати Сєргєй Звєрєв :lol:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок гарячих ножиць...

Знаю лише 2 місця де ними стрижуть у Луцьку: в салоні гузаря і в салоні "Наталка", що на вул.Відродження. В "Наталці" дешевше, хоча різниці немає...

Я стриглась таким чином уже десь разів з 7..., хоча і не кожного місяця. Результату особливого не бачу. У мене сама по-собі дуже груба волосина і тому є проблема січення волосся. Шукаю різні методи подолання (якщо хтось знає, підскажіть!!!) Тому пробувала і олійки і гарячі ножиці.

Вартість залежить від:

1. Салону

2. Довжини волосся

3. іноді, щоб дешевше було, можна домовитись без миття та укладки.

на волося середньої довжини, було від 150-180грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...