erica Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 09:13 Поділитися #1 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 09:13 Ділимось враженнями куди ви водите діток. Кому де подобається? Скільки платите? Дітки задоволені?І конкретне питання: моє чадо виявило бажання займатися спортом. От мені цікаво де набирають діток з 5-ти років? Танці і басейн нам не підходять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 09:53 Поділитися #2 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 09:53 Син ходить на кіокушинкай (рік назву вчила )в "Колосі". Набирають з 5 років. Є і дівчата. Коштує 100 грн. в місяць, 3 заняття в тиждень. Подобається, що група різновікова і всі рівні в групі, чи то 6 років, чи то 40. Позитивно вплинуло на здоров'я, (маємо дуже хороший показник тесту Руф"є, зі слів лікаря). Виховує дисциплінованість (хто запізнюється, мусить віджиматися ), силу волі, витривалість. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 10:17 Автор Поділитися #3 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 10:17 Син ходить на кіокушинкай в "Колосі".Дякую. А телефончика їхнього немає? Там довідки якісь треба коли записуватись? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 10:29 Поділитися #4 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 10:29 Телефон тренера скину в приват. Довідка потрібна, але її можна і згодом донести.Взагалі, якщо зацікавились, то можна прийти з дитиною на заняття, подивитися, там і з тренером переговорити.Вівторок - 20.00, четвер- 19.00, субота - 19.00. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:37 Поділитися #5 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:37 Подобається, що група різновікова і всі рівні в групі, чи то 6 років, чи то 40.Имхо: Это абсолютно не правильно, потому как, нагрузки абсолютно разнные должны быть, 6-ти летний ребёнок не может делать то же, что делает 40а летний!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:38 Поділитися #6 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:38 А я не сказала за нагрузку. Звісно, тренер сам корегує, вони ж там з різними поясами в групі. Я мала на увазі повагу старших до молодших. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:51 Поділитися #7 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 11:51 Прошу пардона, а образованием тренера, опытом его работы с такими детьми Вы не интересовались, такие детки - это "пластилинчик" с каторым надо работать, чуть ли не индивидуально, и не может !!! ребёнок в таком возрасте заниматься с сорокалетними и т.д. дядьками. Это я Вам говорю из собственного опыта отца пятилетнего ребёнка и тренера (с высшим специальным образованием) и именно с такими детьми от 6 до 10 лет я 8 лет работал и воспитывал, спортсмена с 15 летним опытом. Простите, может не совсем скромно получилось (о себе), но так оно есть на самом деле. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:13 Поділитися #8 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:13 У виборі тренера довірилась своєму чоловіку, оскільки він і сам кмс з Греко-Римської боротьби, і теж має досвід тренера і спеціалізовану вищу освіту. Звісно, професіоналам видніше. Я як споглядач звернула увагу на віковий склад, мені атмосфера в групі дуже сподобалась. Вони вболівають один за одного, коли здають дан, допомагають. Меншим є на кого рівнятись, хоча є хлопчики і дівчатка, що мають вищі пояси ніж в старших дядь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:23 Поділитися #9 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:23 Пусть будет здоров, Ваш малыш, и спортивных достижений! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:28 Поділитися #10 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 12:28 Дякую, якраз за здоров'я і дбаємо, спортивні досягнення поки не на меті Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SummerTime Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:55 Поділитися #11 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:55 Не зовсім спорт, але якщо хлопчик - може бути цікаво. Картінги тел. 0634487766, звати Сергій Олександрович. Ми самі не ходили, бо в нас в той же час був басейн, але дзвонили і цікавились ще в червні. Три заняття в тиждень було тоді 70 гривень. Діток від п'яти років набирали. В Глобусі на третьому поверсі було карате, теж малявок брали, телефону не знаю, можливо в довідці скажуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 07:54 Автор Поділитися #12 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 07:54 Ми вже ныби визначились з напрямком занять. Вчора ходили в оздоровчу групу на капоейру. Тренер дуже хороший, дуже позитивна людина. До нових діток підхід знаходить за 5 секунд Малечі моїй дуже сподобалось, в понеділок ідемо знову. Заняття 3 рази в тиждень, оплата 130грн\міс. Беруть діток навіть таких яким нема 5, і старших. Коли дитина досягає певного рівня - переводять у спортивну групу. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Телефон тренера (093) 651-7189, Сергій Валентинович Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:18 Поділитися #13 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:18 Донька (старша) ходила в школу гімнастики "Грація". Покинула, бо було реально важко. Стала скаржитися на погане самопочуття після тренувань. Почала ходити на танці. Для себе. Ніби нормально. Танці в ЦНТТУМ (ги-ги) - Станція Науково Технічної Творчості Учнівської Молоді. Юний технік. Вчитель - Інна Богданівна (прізвище не помню). Дитина задоволена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lili73 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 21:28 Поділитися #14 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 21:28 Ми вже ныби визначились з напрямком занять. Вчора ходили в оздоровчу групу на капоейру. Тренер дуже хороший, дуже позитивна людина. До нових діток підхід знаходить за 5 секунд Малечі моїй дуже сподобалось, в понеділок ідемо знову. Заняття 3 рази в тиждень, оплата 130грн\міс. Беруть діток навіть таких яким нема 5, і старших. Коли дитина досягає певного рівня - переводять у спортивну групу. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Телефон тренера (093) 651-7189, Сергій Валентинович А де саме проходять заняття і о котрій годині? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 21:31 Поділитися #15 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 21:31 Ніхто не водить дитину на танці у "Волиняночку"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 07:23 Автор Поділитися #16 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 07:23 А де саме проходять заняття і о котрій годині?Заняття проходять в приміщенні Комерційного технікуму що на пр. Волі, 51 \район Київського майдану\. Ходимо в понеділок і середу на 18.30, в п"ятницю - на 18.00 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 20:10 Поділитися #17 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 20:10 Ніхто не водить дитину на танці у "Волиняночку"?Ми вже рік ходимо в маленьку "Радість" (вона ніби вже потім "Волиняночка") на народні танці в Палац учнівської молоді. Донечці дуже подобається, каже, цікаво. Зараз якраз набирають нові групи. Кажуть просто катастрофічно не вистачає хлопчиків. Оплата 60 грн./місяць два або три рази на тиждень, залежно від віку. Кому цікаво-дам контакти керівників-зізвонитесь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
omur Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:03 Поділитися #18 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 14:03 Малий 6 років ходить на кіокушинкай (кйокусін) до Дмитра Волинця (сенсей 4 дан). Заняття проходять в різних місцях - є групи в кількох садочках і школах, в Підгайцях в школі, ми ходимо в 18 гімназію (понеділок-середа-пятниця 19.00 і 20.30 - старша група, вівторок-четвер-субота 16.30 (субота 14.30) - молодші і початківці). Чесно, я молюся на цього тренера. Атмосфера тренувань, взаємоповага і взаємодопомога... Сенсей - фанат своєї справи, возиться з вихованцями по зборах (Світязь, море), привозить визнаних японських, російських, угорських майстрів для проведення майстер-класів(він очолює Українську федерацію кйокусін-будо карате). Віддала малого на цю секцію, аби побороти вроджену "гнилу інтелігентність" і невміння себе захистити. Інтелігентність залишилась (гнилизна відпала), а бажання ображати малого минулося в оточуючих якось саме по собі. Зявилося щось таке в поставі і очах Сам вид спорту доволі жорсткий. Не без філософського підгрунтя... Рекомендую. Телефон сенсея скину в приват усім бажаючим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VENDETTA Опубліковано 20 Жовтня, 2010 в 07:58 Поділитися #19 Опубліковано 20 Жовтня, 2010 в 07:58 Уже другий рік ходимо на танці сучасні ансабль"Антарес".У "Естет"на Відродження.Машуня дуже задоволена.Відвідуємо 4 рази в тиждень:понеділок,середа,пятниця і субота.Вартість 80 грн. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nutka Опубліковано 27 Червня, 2013 в 10:35 Поділитися #20 Опубліковано 27 Червня, 2013 в 10:35 Хочу підняти темку.Цікавлять занняття танцями. Малечі 3 рочки. Де беруть таких?В Олімпію заходили, підем там на пробне заняття.Для альтернативи шукаю інші гуртки. Хто що підскаже? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomaL Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 06:09 Поділитися #21 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 06:09 І я підніму.........малій 4 роки, гнучка, вертка і з шилом в попі. Тому шукаю щось пов'язане зі спортом. Підкажіть, де щось є для таких маленьких діток. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 09:14 Автор Поділитися #22 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 09:14 Гімнастика точно є з 4 років - знайома водила дівчинку. А взагалі часто тренери роблять винятки для молодших діток \набирають основну масу з 5 років, а кількох беруть і з 4\ Виберіть секцію, а тоді порозмовляйте безпосередньо з тренером. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomaL Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 09:30 Поділитися #23 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 09:30 Так в тому то й справа, що не знаю що вибрати і де воно у нас є. А де гімнастика? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 10:44 Поділитися #24 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 10:44 Так в тому то й справа, що не знаю що вибрати і де воно у нас є. А де гімнастика?Художня гімнастика є в "Спартаку" (центральний парк) і ще є осередки в містіАкробатика лише в ОДЮСШ, що на вул. Шевченка, 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HaTaLjKa Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 14:13 Поділитися #25 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 14:13 В олімпії з 3 років беруть на велики теніс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.