Перейти до змісту

"Майдану" наболіло? :)

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Пивний клуб „Майдан” звертається до своїх відданих шанувальників, гостей та відвідувачів:

Брати і сестри, друзі, кожен, хто чує себе українцем, байдуже, по духу чи по крові! Наш клуб протягом багатьох років завжди намагався підтримувати у своїх стінах атмосферу незалежності й свободи, свободи права вибору, можливості усім слухати якісну музику, долучатися до загальнолюдських культурних і мистецьких цінностей, вільно висловлювати свої думки. Тепер наша держава стоїть на порозі втрати своєї Незалежності.

Ми повинні усвідомити, в якій країні хочемо жити і якого майбутнього прагнемо для себе і своїх дітей. Об’єднаймо свої сили у справі збереження громадянських свобод та національних гідностей! Не піддаваймося на провокації антиукраїнської влади і провладних, продажних ЗМІ. Пам’ятаймо, якою ціною далася нашим дідам незалежність України. Волинська земля викохала і поховала у собі тисячі героїв.

Невігласи та нелюди, що дорвалися до влади, тепер хочуть змусити нас забути про це, забути і зректися свого минулого, свого права мешкати на власній землі і мати право голосу у власній хаті. Друзі, пам’ятаймо хто ми є, який наш рід, бережімо свою мову, традиції, не втрачаймо людської і національної гідності. Жодні пам’ятники катам, жодні антиукраїнські угоди не зможуть поставити нас на коліна. Єднаймося, бережімо одне одного і будьмо мужніми! Слава Україні!

з "новин".

Шо ЦЕ? Хтось має пояснення?

Опубліковано

А я чомусь думаю, "прижали" Майдан "згори"... Комусь не сподобалась основна аудиторія закладу та національно-патріотична спрямованість заходів, що проводяться у пивному клубі. :naezd:

Ось тому і бачимо відповідну реакцію, викладену у відкритому листі до громадськості.

В будь-якому випадку, я - ЗА Майдан! :ok2:

Опубліковано

Напевне ідея Шиби з гадючником на Театральному майдані провалилась і виріши в слід за дитячою залізницею прибрати майдан - а то час його "правління" добігає кінця!!! А стільки ще всього не встиг зробити гавнішим!!!

Опубліковано

spanasyuk , та ні. Я думаю Шиба тут нідочого. Тим більше він яскравий прихильник БЮТ, тобто опозиціонер на сьогодні, а звернення як ви помітили до влади.

Ну а Шибі вже і так лучани свою "повагу" показали ввечері перед салютом на День міста. Хто був, зрозуміє.

Опубліковано
' date='28 августа 2010 - 18:29' timestamp='1283012992' post='556468']

ну тепер ше тільки спіртзаводу осталося петіцию написати :)

Спіртзавод петицій не пише - він їх обмиває :D

Опубліковано

spanasyuk , та ні. Я думаю Шиба тут нідочого. Тим більше він яскравий прихильник БЮТ, тобто опозиціонер на сьогодні, а звернення як ви помітили до влади.

Ну а Шибі вже і так лучани свою "повагу" показали ввечері перед салютом на День міста. Хто був, зрозуміє.

справді шиба ні до чого - це ми вже побачили! Гарний крилатий вислів :smile-zachot:

а майдан - можливо свого роду вже починаєь передвиборчу компанію - з вересня вже офіційно стануть на сторону якогось кандидата!!!

Опубліковано

Шось ви хлопці слабо берете.

Шиба це взагалі не рівень Борди.

То данєцкіє пацани рейдерськими діями хочуть захопити Майдан! А може тупо забрати :sq_ye:

Хочуть вмєста старого і доброго року лабать блатняк і бутирку :_07:

Опубліковано

Це квартал "донецькі пацани можуть захопити", а майдан - може сам кого хоч захопити :rolleyes:

Квартал і так належить чоловіку який по самоє німагу данєцкій :dont:

:_36:

Опубліковано

Хочуть вмєста старого і доброго року лабать блатняк і бутирку :_07:

Буду першим, хто його підпалить. :angry:

Ага, як в старі добрі часи - заколотити спочатку двері і вікна, а потім підпалити!!!

Опубліковано

Це квартал "донецькі пацани можуть захопити", а майдан - може сам кого хоч захопити :rolleyes:

Квартал і так належить чоловіку який по самоє німагу данєцкій :dont:

:_36:

А я це думаю, чого по десять разів потрібно повторювати офіціанткам по українські, щоб вони щось принесли!!! А це просто потрібно на російській замовлення робити :rolleyes:

Опубліковано

аахаххахахахаха. бля.. полюбом

Опубліковано

Ніпанятна...

Зараз я попробую зробити розумне вираженіє ліца і пояснити... :_07:

Я можу помилятись або бути в корнє нєправ, але...

Цілком доречно буде, після того як ми дружно обговоримо дане звернення, замість цієї листівочки наклеїти плакат з красівим лічєком кандидата.

А знизу плаката будуть написані якісь гарні патріотичні слова.

ІМХО.

Опубліковано

Може бути і таке. Цілком реально, що хтось спробує вдало розіграти карту і зіграти на патріотичних почуттях співгромадян. Я в цій країні вже мало чому дивуюсь.

Отож, почекаємо офіційного старту кампанії.

Опубліковано

тільки хай має на увазі, якщо ХтОсЬ все-таки так зробить - йому це буде швидше "-" ніж "+" до рейта на виборах! Прєдупрєждаєм :0001:

Опубліковано

Некому писать, директор спиртзавода попал под раздачу Климчука и с с инсультом в больничке лежит. Тоак что спиртзаводу уже досталось!

Опубліковано

Некому писать, директор спиртзавода попал под раздачу Климчука и с с инсультом в больничке лежит. Тоак что спиртзаводу уже досталось!

не тільки досталось, наскільки я знаю, його вже фактично поміняли...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...