Перейти до змісту

газєтку нє хотітє лі?

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Платили нині мама за квартіру, сума майже стандартна, але потім вивчаючи деталі знайшла новий вид послуг:

ГАЗЕТА!

там був вказаний телефончик. при дзвінку виявилося, що це газета ТВІЙ(?)  ВИБІР. Билі отвєшени словєсні піхвівці, довєсочок : я вашої дурної газети і задарма не хочу, і отримана пропозиція вернути гроші.

отак от ненавяжчіво

Опубліковано

Там "вуха" Аверса торчать в тій газєтці. А взагалі-то за такий розвод багато-хто повинен відповісти...

Опубліковано

Більше року отримую цю газету "Твій вибір" в квитанції окремою строчкою прописана, і телефон завжди є по якому можна відмовитись,  газета приходить кожен тиждень, по пятницях здається.

Опубліковано

Tolik_lt, маладєц, 2.50 на газеті зекономив, тепер напиши заяву на відключення радіоточки - ще мінус 5грн, а там дивись і мільйонером станеш, з таким то підходом. :)

Опубліковано

Tolik_lt, маладєц, 2.50 на газеті зекономив, тепер напиши заяву на відключення радіоточки - ще мінус 5грн, а там дивись і мільйонером станеш, з таким то підходом. :)

ва-пєрвих, в моїй квитанції газєтки немає.

ва-втарих, справа не в 2,50.

Опубліковано

шо таке "словєсні піхвівці" ? :)

піхвівці - похідне від слова піхва.

а піхва, як казав класик- п*да по нємєцкі

Опубліковано

А мені подобається. Є, що почитати цікавого, взнати афішу і розваги. деколи почитати анекдоти чи чудасії. Взагалі то люблю цю газету. :)

Опубліковано

Платили нині мама за квартіру, сума майже стандартна, але потім вивчаючи деталі знайшла новий вид послуг:

ГАЗЕТА!

там був вказаний телефончик. при дзвінку виявилося, що це газета ТВІЙ(?)  ВИБІР. Билі отвєшени словєсні піхвівці, довєсочок : я вашої дурної газети і задарма не хочу, і отримана пропозиція вернути гроші.

отак от ненавяжчіво

От... Спритно так виходить.

Неуважні лучани зі своєї кишені фінансуватимуть виборчу кампанію одного з кандидатів у депутати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...