Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2010/2011

Smith

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Треба відзначити паси, після яких були забиті голи - Руні та Чічаріто. А Гіггз, молодца, відчув момент, вискочив і класно пробив. А в 2 голі Руні пробив під опорну ногу Нойера і той вже нічого не міг зробити.

Тепер завтра дивимось Барсу та Реал, і чекаємо на другого фіналіста - Барсу. Невже буде супер фінал: Ман.Ю. та Барса? Клас!!!

Опубліковано

Ага, побачимо що зможе зробити МЮ проти Барси чи Реала. Не так все легко буде :)

А взагалі, то я думав, що хоч щось зможе показати Шальке, хоч 1 випад толковий.

Опубліковано

На мою думку, зараз тільки Ман.Юн. може щось протиставити Барсі без втрати у видовищності самого футболу. А Реал... Сьогодні побачимо.

Опубліковано

Оце матч був - такий накал страстєй. А Мессі - це щось. До речі, Афеллай непогано починає вписуватись в схеми Пепа.

Зверніть увагу, з приходом Мауріньйо гравці Реалу набралися якоїсь дикої нахабності та почали грати більш "брудно" (це не стосується Серхіо Рамоса та Пепе - вони завжди такими були).

Невже я дочекаюсь фіналу Ман.Юн. та Барса? :ok:

А ось і можливе "круте" підсилення Барси на майбутній сезон:

"Арсенал" готовий продати Фабрегаса у "Барсу" за 35 млн. фунтів

Сеск - це необхідність, але гроші ще більша потреба. За інформацією dailymail.co.uk, лондонський "Арсенал" влітку готовий продати свого капітана Сеска Фарбегаса, якого мріє повернути каталонська "Барселона".

“Каноніри” вже визначились із ціною на іспанського плеймейкера - це 35 млн. фунтів. Сеска, який присвятив Лондону 8 років свого життя, “блауграна” мала намір підписати ще минулого літа, однак після фіналу ЧС-2010 у ПАР Арсен Венгер зумів вмовити Фабрегаса залишитись на “Емірейтс”.

“Арсенал” у міжсезоння може відпустити не лише вихованця “синьо-гранатових” - у француза Саміра Насрі закінчується контракт у 2012 році, і влітку знайдеться чимало охочих скористатись ситуацією і спокусити уродженця Марселя високою зарплатою та обіцяними титулами, які “Арсенал” не бачив, починаючи із 2004 року.

Опубліковано

Червона картка в 3-му матчі підряд - це занадто! Як же гидко дивитися на таких гравців як Вілья, Педро, Бускетс та Алвес, які тільки шо вміють корчитися від легенького дотику! Їм аби залишити суперника в меншості, по-іншому ніяк! Цікаво було глянути хоча б раз на Барсу в меншості в такому матчі! Одним словом - Набридло!

Опубліковано

Червона картка в 3-му матчі підряд - це занадто! Як же гидко дивитися на таких гравців як Вілья, Педро, Бускетс та Алвес, які тільки шо вміють корчитися від легенького дотику! Їм аби залишити суперника в меншості, по-іншому ніяк! Цікаво було глянути хоча б раз на Барсу в меншості в такому матчі! Одним словом - Набридло!

Якщо бути до кінця об'єктивним - то зі сторони Реала: Роналду, Рамос, Ді Марія.

Опубліковано

Якщо бути до кінця об'єктивним - то зі сторони Реала: Роналду, Рамос, Ді Марія.

Я сьогодні не бачів ніодного момента де Роналду чи Рамос корчився від болю ніби йому носа розбили!

Опубліковано

Арбітр пожалів Реал. Хоча перша червона була "не в тєму", але Реал явно підсів після перерви і почав нервувати.

Опубліковано

що набридло ? те що Реал нічого не може зробити з Барсіком ? :0081:, так це вже всі побачили. не тре гнати на гравців Барселони. краще скажи чим на полі займались звізда реклами Кріштіану? Ді Марія - чьо не грали як потрібно ?

Опубліковано

Обзор испанской прессы после матча Лиги чемпионов "Реал" - "Барселона"

Все игроки "Реала" получили единицы от газеты Marca

Ведущее мадридское спортивное издание Marca оценила действия участников первого полуфинального матча Лиги чемпионов между "Реалом" и "Барселоной". Напомним, что встреча завершилась победой сине-гранатовых со счётом 2:0. Все футболисты "Реала" получили от экспертов Marca единицу, что соответствует оценке "удовлетворительно". В составе "Барселоны" такой оценки удостоился только полузащитник Педро, а остальные игроки получили "хорошо" и "отлично". Максимальные три балла от Marca получили Маскерано, Пике, Пуйоль, Хави, Месси, Афеллай и главный тренер Пеп Гвардиола.

Каталонское издание El Mundo Deportivo поставило мадридцам удовлетворительные оценки, а у "Барселоны" четырьмя звёздами отметило Маскерано, Пуйоля, Месси и Афеллая.

Французский L’Equipe назвал автора обоих голов Лионеля Месси лучшим игроком матча, выставив аргентинцу 8 баллов. Худшими в составе "Барсы", по мнению экспертов этого издания, были Вилья, Алвеш и Педро, получившие всего 4 балла. У "Реала" самую высокую оценку получил ди Мария — 6 баллов, а ниже всех был оценён Озил (3 балла).

По мнению итальянской Gazzetta dello Sport, лучшим в составе хозяев был Хаби Алонсо, получивший 6 баллов из десяти, а каталонцев — Месси, удостоившийся 8 баллов. Ещё шесть игроков "Барсы" — Маскерано, Пике, Пуйоль, Хави, Вилья и Афеллай — получили семёрки. Худшим на поле, по мнению итальянцев, был защитник "Реала" Серхио Рамос.

Опубліковано

Мені Шахтар проти Барси сподобався набагато більше, ніж вчорашній Реал.Повний нуль, в купі з прибацаним Маурінйо і його безглуздими ідеями.

Опубліковано

що набридло ? те що Реал нічого не може зробити з Барсіком ? :0081:, так це вже всі побачили. не тре гнати на гравців Барселони. краще скажи чим на полі займались звізда реклами Кріштіану? Ді Марія - чьо не грали як потрібно ?

Набридло шо Барселону судьї за вуха тянуть! Жовті картки їм дуже рідко дають, хоча суперникам за ті самі фоли "нагороджують"! 3 красні за 3 матчі- це перебор! В фіналі кубка іспанії, якшо вже й показали червону гравцю Реала і дали пенальті, то треба було те саме зробити і з грвцем Барселони, але ж ні! Як це Барселона буде в меньшості??? Далі беремо матч з Арсеналом...як тільки команда зрівнює рахунок, проходить 3 хвилини і Ван Персі вилучають за удар через секунду після свистка! Як можна було зреагувати чи почути свисток на стадіону де більше 80000 людей?? А два сезони назад, коли Барселона грала з Челсі то там взагалі жах був, в арбітра напевно ставочка в канторі горіла, шо він очевидні пенальті не ставив!

Реал нічого з Барселоною не може зробити? Ну звичнайно, в меньшості 3 матча грати не так і легко! І да, кубок Іспанії тепер не рахується? чи може там Барселона виграла і я шось пропустив?

Щодо Ді Марії і Роналду, то немає такіх футболістів якіб КОЖЕН матч проводили на високому рівні! Чи може вам нагадати, як на ЧС-2010 ваш любімчік Мессі був признаний найменш корисливим гравцем групового етапу!

Опубліковано

Я впевнений, це всесвітній заговор! Точно "масони постарались". Бідний Моур, так його всі гноблять, а він такий талантіще!

Щодо Мессі згоден, другий гол був випадковим, там попутний вітер якраз був і він ніс цього щаслівчика поміж захисниками, а їх здував, а так він "посрєдствєнность" в футболі. Та сама ситуація була в матчі чемпіонату Іспанії, 5 дурних випадкових голів і арбітр-гад, ну і поле якесь не таке.

Опубліковано

Я впевнений, це всесвітній заговор! Точно "масони постарались". Бідний Моур, так його всі гноблять, а він такий талантіще!

Щодо Мессі згоден, другий гол був випадковим, там попутний вітер якраз був і він ніс цього щаслівчика поміж захисниками, а їх здував, а так він "посрєдствєнность" в футболі. Та сама ситуація була в матчі чемпіонату Іспанії, 5 дурних випадкових голів і арбітр-гад, ну і поле якесь не таке.

по-перше, Арсенал і Челсі вроді не Мауріньо тренерує!

по-друге, про голи Мессі у вчорашньому матчі я тоже вроді не згадував!

по-третє, дивився я матчі Іспанії по російських каналах, і навіть їхні коментатори погоджувалися, шо судьї за Барселону у багатьох спірних моментах і не тільки!

Опубліковано
Форвард Реала основательно проехался по каталонцам.

"Футбол - мужская игра. Всякий раз, когда играю против Барселоны, они плачут как дети, только до них дотронешься. От малейшего контакта в борьбе они катаются по земле, кричат и закрывают руками лицо (некоторые сразу же приоткрывают - Football.ua). Их тренер, их фаны - они все постоянно ноют", - открыто высказывает свое мнение Эммануэль Адебайор.

"Поймите меня правильно, Барселона - фантастический клуб. Но им пора прекращать заниматься подобными делами".

"За несколько дней я сыграл в трех матчах против Барселоны, и каждый раз нам приходилось играть вдесятером. Это просто нечто. Возможно, Пепе и нарушил правила, но не думаю, что этот фол тянул на красную карточку".

По поводу защитной тактики Моуриньо, оставившего в запасе всех трех номинальных форвардов, Адебайор сказал: "Мы не можем изменить Жозе. Эта тактика работала с другими его командами, так что нету смысла что-то менять. После поражения все будут его критиковать, но мы любим его как тренера и верим, что можем добиться успеха в ответном матче".

football.ua

Хоча і нелюблю цього гравця але повністю погоджуюсь з ним!

Опубліковано
Мессі отримав травму в матчі з "Реалом"

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі отримав травму в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів з "Реалом" (2:0).

Аргентинцеві діагностовано мікронадрив м'яза, інформує Marca.

Мессі абсолютно точно не допоможе команді у найближчій зустрічі чемпіонату Іспанії з "Реал Сосьєдадом".

Участь футболіста у повторній грі з "Реалом" залишається під питанням: остаточне рішення буде прийнято безпосередньо напередодні матчу.

Опубліковано

Ой, та ладно. Не треба перебільшувати.

Я думаю, що сказані слова Моуріньйо і його гравців після матчу набагато більш стидно читати, як оці симуляції.

Коли виграли в Кубку, то вони королі. Програли - ниють.

Барса нила після програшу в Кубку?

Треба ще й Реалу спуститись на землю. Один плюс - Жозе супермотиватор і знає як це робити.

Опубліковано

Ой, та ладно. Не треба перебільшувати.

Я думаю, що сказані слова Моуріньйо і його гравців після матчу набагато більш стидно читати, як оці симуляції.

Коли виграли в Кубку, то вони королі. Програли - ниють.

Барса нила після програшу в Кубку?

Треба ще й Реалу спуститись на землю. Один плюс - Жозе супермотиватор і знає як це робити.

Як Реал 5-0 програв Барсі то він не нив! А тут по дєлу, до вилучення була рівна гра!

Барса не нила після програшу бо програла чесно і Реал за вуха ніхто не витягував! Хоч раз судьї проти Барселони були, я тоді побачив би їхні коменти після матчу!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...