Перейти до змісту

Ексель

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Зіткнувся з такою проблемою!

Створив таблицю 90 - Z мені потрібно 80 імен, що у списку втиснути на 1 лист А4 - як це зробити? (Або хоча б на 2 листа) Адже бачив як у прайсах клітинки взагалі мініатюрні, а тут декілька рядків і кінець сторінки :( підкажіть як можна створити велику таблицю і втиснути її на А4. Юуду дуже вдячний))))))) Просто ранніше ніколи не доводилось виводити на друк великі таблиці. Малі - легко, а великі завжди були лише у електронному вигляді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Попередній перегляд

-Параметри

-Розмістити не більше ніж на ....post-8000-1282771151,13_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Попередній перегляд

-Параметри

-Розмістити не більше ніж на ....post-8000-1282771151,13_thumb.jpg

Велике спасибі)))))))))))))))))))))) Дуже допомогли!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Дуже допомогли!!!

Тепер допомога потрібна мені).

Точно знаю, що є така функція і дуууже постараюсь правильно написати ЩО мені треба.

Є число. Воно записане в клітинці АА (перший стовпчик).

Далі на це число мені треба помножити стовпчик інших чисел. Результат - третій стовпчик.

Протягнути вниз формулу в третьому стовпці не можу, бо спускається і клітинка під АА.

Який символ ставиться в формулі перед значенням АА, щоб воно не змінювалось?

Сподіваюсь, що хтось все-таки зрозуміє що саме я хочу почути (пояснюю препаршиво)....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

$. Наприклад, "=$A$1"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

$. Наприклад, "=$A$1"

Так і ставила ж той долар (це ж той що на двійці?)...

Пише "ошибка в формуле".

Може мені якийсь скрін для ясності, плз. Видно якось не так я його ставлю (хоча приємно, що все-таки пам"ятала по нього))) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажми F4, когда создавая формулу кликнешь на клетке АА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може мені якийсь скрін для ясності, плз. Видно якось не так я його ставлю (хоча приємно, що все-таки пам"ятала по нього))) )

Ня.

cliporo.jpg

В мене працює без всяких Ф4...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проще ведь указать клетку и нажать F4, чем прописывать вручную $ - A - $ - 1, не? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую вам усім!!!

Все вийшло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую дуже.

Найцікавіше, що мене зараз найбільше тішить не те, що мені пояснили і я зрозуміла, а те, що зрозуміли мене)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проще ведь указать клетку и нажать F4, чем прописывать вручную $ - A - $ - 1, не? :)

Такі да. Але для того, щоб нажати Ф4, треба було нажати Ф1 і знайти там, що "Для переключения между типами ссылок нажмите клавишу F4.". Або - дочекатися Оксани в цій темі і прочитати твій коментар. :):0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Чергове питання по екселю.

Скинули мені прайс.

Там випадково побачила, що коли стати на червоненький трикутничок в клітинці - збоку випливає текст.

Якщо дивитись табличку в нормальному розмірі, то тест зовсім нечитабельний...

Це скрін збільшеної в розмірі (тепер нечитабельної) таблички:screenwmw.jpg

Питання: чи можна зробити так, щоб і табличка і випливаючі віконечка були читабельні одночасно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По умолчанию для текста примечаний используется шрифт Tahoma с размером 8 пунктов. Шрифт по умолчанию изменить нельзя, но можно изменить формат текста примечания, щелкнув правой кнопкой мыши выделенный текст и выбрав команду Формат примечания. Дополнительные сведения см. ниже, в разделе Формат примечания.

http://office.microsoft.com/ru-ru/excel-help/HP001216404.aspx

воно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно изменить формат текста примечания, щелкнув правой кнопкой мыши выделенный текст и выбрав команду Формат примечания

воно?

Воно. Дякую. Та в мене чомусь не міняється розмір...

Зате вже намутила О_о)))

screengvg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там в примітці дуже багато тексту. Збільшивши шрифт примітка перекриє собою всю робочу область, і ще й може вилізти на панель керування.

це так, наздогад чому не міняється.

або щось не те вибирали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або щось не те вибирали :)

)))

О. Знайшла як змінити шрифт. Але комплексно не виходить. Треба редагувати кожне віконечко окремо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ідеї так і задумано. скопом воно не дасть змінити.

хіба макроса написати щоб по всіх ячейках пройшовся і позмінював шрифт приміток.

Але, на жаль, я таке без довгого і нудного згадування що до очго не подужаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дивитись табличку в нормальному розмірі, то тест зовсім нечитабельний...

Це скрін збільшеної в розмірі (тепер нечитабельної) таблички:

Питання: чи можна зробити так, щоб і табличка і випливаючі віконечка були читабельні одночасно?

Можна зменшити шрифт самих комірок у табличці (скопом), щоб не було такого великого розриву між розмірами шрифта комірок і шрифта приміток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто підкаже як додаються та видаляються ці колонки, за допомогою яких можуть згортатись або розгортатись рядки.

Bezimyanni_4269406_9879733.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інструменти "Групувати" та "Розгрупувати" в закладці "Дані" (попередньо потрібно виділити потрібний діапазон)

post-7781-0-83861800-1385559074_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виділяєш стовпці(рядки), які необхідго групувати, натискуєш ліві клавіші Alt+Shift, та клавішу зі стрілкою вправо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виділяєш стовпці(рядки), які необхідно групувати, натискуєш ліві клавіші Alt+Shift, та клавішу зі стрілкою вправо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...