Перейти до змісту

Ексель

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся з такою проблемою!

Створив таблицю 90 - Z мені потрібно 80 імен, що у списку втиснути на 1 лист А4 - як це зробити? (Або хоча б на 2 листа) Адже бачив як у прайсах клітинки взагалі мініатюрні, а тут декілька рядків і кінець сторінки :( підкажіть як можна створити велику таблицю і втиснути її на А4. Юуду дуже вдячний))))))) Просто ранніше ніколи не доводилось виводити на друк великі таблиці. Малі - легко, а великі завжди були лише у електронному вигляді.

Опубліковано

-Попередній перегляд

-Параметри

-Розмістити не більше ніж на ....post-8000-1282771151,13_thumb.jpg

Велике спасибі)))))))))))))))))))))) Дуже допомогли!!!

• 1 рік потому...
Опубліковано

Дуже допомогли!!!

Тепер допомога потрібна мені).

Точно знаю, що є така функція і дуууже постараюсь правильно написати ЩО мені треба.

Є число. Воно записане в клітинці АА (перший стовпчик).

Далі на це число мені треба помножити стовпчик інших чисел. Результат - третій стовпчик.

Протягнути вниз формулу в третьому стовпці не можу, бо спускається і клітинка під АА.

Який символ ставиться в формулі перед значенням АА, щоб воно не змінювалось?

Сподіваюсь, що хтось все-таки зрозуміє що саме я хочу почути (пояснюю препаршиво)....

Опубліковано

$. Наприклад, "=$A$1"

Так і ставила ж той долар (це ж той що на двійці?)...

Пише "ошибка в формуле".

Може мені якийсь скрін для ясності, плз. Видно якось не так я його ставлю (хоча приємно, що все-таки пам"ятала по нього))) )

Опубліковано
Може мені якийсь скрін для ясності, плз. Видно якось не так я його ставлю (хоча приємно, що все-таки пам"ятала по нього))) )

Ня.

cliporo.jpg

В мене працює без всяких Ф4...

Опубліковано

Дякую дуже.

Найцікавіше, що мене зараз найбільше тішить не те, що мені пояснили і я зрозуміла, а те, що зрозуміли мене)))))

Опубліковано

Проще ведь указать клетку и нажать F4, чем прописывать вручную $ - A - $ - 1, не? :)

Такі да. Але для того, щоб нажати Ф4, треба було нажати Ф1 і знайти там, що "Для переключения между типами ссылок нажмите клавишу F4.". Або - дочекатися Оксани в цій темі і прочитати твій коментар. :):0011:

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Чергове питання по екселю.

Скинули мені прайс.

Там випадково побачила, що коли стати на червоненький трикутничок в клітинці - збоку випливає текст.

Якщо дивитись табличку в нормальному розмірі, то тест зовсім нечитабельний...

Це скрін збільшеної в розмірі (тепер нечитабельної) таблички:screenwmw.jpg

Питання: чи можна зробити так, щоб і табличка і випливаючі віконечка були читабельні одночасно?

Опубліковано

По умолчанию для текста примечаний используется шрифт Tahoma с размером 8 пунктов. Шрифт по умолчанию изменить нельзя, но можно изменить формат текста примечания, щелкнув правой кнопкой мыши выделенный текст и выбрав команду Формат примечания. Дополнительные сведения см. ниже, в разделе Формат примечания.

http://office.microsoft.com/ru-ru/excel-help/HP001216404.aspx

воно?

Опубліковано
можно изменить формат текста примечания, щелкнув правой кнопкой мыши выделенный текст и выбрав команду Формат примечания

воно?

Воно. Дякую. Та в мене чомусь не міняється розмір...

Зате вже намутила О_о)))

screengvg.jpg

Опубліковано

там в примітці дуже багато тексту. Збільшивши шрифт примітка перекриє собою всю робочу область, і ще й може вилізти на панель керування.

це так, наздогад чому не міняється.

або щось не те вибирали :)

Опубліковано

або щось не те вибирали :)

)))

О. Знайшла як змінити шрифт. Але комплексно не виходить. Треба редагувати кожне віконечко окремо.

Опубліковано

по ідеї так і задумано. скопом воно не дасть змінити.

хіба макроса написати щоб по всіх ячейках пройшовся і позмінював шрифт приміток.

Але, на жаль, я таке без довгого і нудного згадування що до очго не подужаю

Опубліковано

Якщо дивитись табличку в нормальному розмірі, то тест зовсім нечитабельний...

Це скрін збільшеної в розмірі (тепер нечитабельної) таблички:

Питання: чи можна зробити так, щоб і табличка і випливаючі віконечка були читабельні одночасно?

Можна зменшити шрифт самих комірок у табличці (скопом), щоб не було такого великого розриву між розмірами шрифта комірок і шрифта приміток.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Інструменти "Групувати" та "Розгрупувати" в закладці "Дані" (попередньо потрібно виділити потрібний діапазон)

post-7781-0-83861800-1385559074_thumb.pn

Опубліковано

Виділяєш стовпці(рядки), які необхідго групувати, натискуєш ліві клавіші Alt+Shift, та клавішу зі стрілкою вправо.

Опубліковано

Виділяєш стовпці(рядки), які необхідно групувати, натискуєш ліві клавіші Alt+Shift, та клавішу зі стрілкою вправо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...