Перейти до змісту

Тренування... щоденно ввечері.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дімон.

надо подумать. 16.04.2011р. це в переддень Вербної неділі. пока - 50/50.

бо в ці вихідні ми на Київ. А перед Пасхою треба й по дому порядки понаводити.

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 316
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні думаю катнути в Дерно і назад. Хто має бажання, приєднуйтесь. Виїзд в 17:00 приблизно від "Берізки". Шосери вітаються, так як сам буду на сліках/полусліках.

Опубліковано

Сьогодні думаю катнути в Дерно і назад. Хто має бажання, приєднуйтесь. Виїзд в 17:00 приблизно від "Берізки". Шосери вітаються, так як сам буду на сліках/полусліках.

Якщо хочеш катнути у кожну неділю то на 9.50 біля Динамо. Динамівці виїзджають на тренування і на шосерах і на байках. Ветерани їдуть з ними - Тимцо, Соболєв, Переведенець.

Опубліковано

Якщо хочеш катнути у кожну неділю то на 9.50 біля Динамо. Динамівці виїзджають на тренування і на шосерах і на байках. Ветерани їдуть з ними - Тимцо, Соболєв, Переведенець.

по неділях зранку ми зазвичай на байках катаємо, і зазвичай туди, де сліки не їдуть :blush:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

а на тренування ви звідки виїзжаєте? і о котрій..

звідки, о котрій, і в який день пишеться в цій темі. слідкуй за темою ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

19:00 - кільце Дубнівська - Підгайці.

До Джерела і назад в спокійному розкаточному темпі, середня на рівному прибл. 27-28км/год

Опубліковано

Пропоную у віторок 12.07.2011р. вечором в 19:00 зібратися в центрі біля памятника і катнути кільце для шоссерів що буде на змаганнях з естфети.

Опубліковано

Народ підтягуйтесь..погода позволяє, немає сонця, прохолоно..по прогнозу на вечір дощу не повинно бути..

Опубліковано

Мене тут просять сьогодні допомогти з однією справою..... то думаю не вийде..((((

Бо буду зайнятий години до восьмої..

Мож завтра, замість кулінарки, всі хто хоче проїхати те кільце.. чи кільце МТБ.. чи і те і друге.. збираються на 18:30 біля фонтанів.. в цетрі і їдемо.

МММММММ?

Підтримуєте? А сьогодін катніть на Дерно.. або 5-6 кіл від Луцького кільця до підйому Гаразджівського..а останнє коло з ним включно. І буде вам і гарний асфальт і розворот і гірки.

Опубліковано

хто буде підтягуйтесь на 7 годину. на місці вже вирішимо.

Завтра можна..якраз буду працювати в першу зміну.

Опубліковано

Ап

Всі хто хоче проїхати те кільце.. чи кільце МТБ.. чи і те і друге.. збираються на 18:30 біля фонтанів.. в цетрі і їдемо.

Виїзд найпізніше в 19:00.

Опубліковано

Буду сьогодні на 19:00 в цетрі на шосері... ПОЛЮБЕ )). Покажу шосерне коло. Кому цікаво ..приєднуйтесь.

Сподобалося, досить цікаве та динамічне коло. Саме головне не заблукати)

Дякую за екскурсію та поради. :)

Опубліковано

Сьогодні знову поїду..

Шосе, Дерно, темп тренувальний.. Як буде більше нороду зможемо розіграти фініш.

З.І. на 19:00 виїзд з центра.

Опубліковано

Сьогодні поїду на МТБ коло "Естафети". + деякі орг моменти уточню.

на 19:00 в цетрі. Формат МТБ, ознайомлення.

Хто бачив в очі коло.. приєднуйтесь.. )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На 18:00 сьогодні збір в центрі біля Лесі.

Поїдемо на Дубнівську бо Рівненська ремонтується.. і шосером петляти між кравієм.. ну н*х.

Темп спокійний.. в планах 50-60 км.. а там побачимо, мож в Млинів катнем.. покупаємось.

Опубліковано

планую дньом проїхатись десь в сторону дерно потім може ще на окружуну ітого планую км 70-80 проїхати..виїзд приблизно о 1 дня..бо на 7 вечора сауна маю повернутисядо до того часу.

Кому цікаво звоніть 095-140-79-09

Опубліковано

Сьогодні в 18:30 виїзд з цетру (збір біля Лесі) в напрямку Дерно.. на дерно не поїдемо .. дорога там повне г.... паро кругів по Ріненській зробимо.

Темп середній.. з кількома прискореннями до максимального.

Опубліковано

если тренировки имеют целью прикатку к КГ, то может все-таки на подвесах да по расколбасу? правда, я планирую выехать раньше, где-то в полшестого. в 6.30 для меня поздновато.. направление - гаразджинский лес и кусок поля. хочу в темпе покататься вверх-вниз на затяжной спуск-подъем раз по десять и посмотреть как себя ведет моторчик.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...