Перейти до змісту

Тренування... щоденно ввечері.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І знову дистанція в 100км

Хочеться сказати:"ВЕЛО-МОНСТРИ НАШІ ВОЛИНСКІ ХЛОПАКІ!!!" я вже починаю привикати... до такої дистанції...

спочатку перших 10 км їхали зі швидкістю 30 км\год, ніби не хватало швидкості... хотілось добавити :0095:

але розігрів пройшов і вийшли на крейсерську швидкість 35-42км\год :0129:

Враження Як завжди просто через край - супер !!! ще сподобалась собачка, яка так намагалася догнати і вкусити :0168:

Але образилася і повернулася...

Дякую ВСІМ за компанію!!!. :0011:

• Відповідей 316
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Демони летіли по Струмівці в 22.00 з 40+++

то може щоб тебе вдрючити, я їх бачив в Діброві то швидкість була в районі 30 :0147:

Опубліковано

Катнули чудово. В мене взагалі було враження, що від Дерно до Клевані ми залетіли за 5 хвилин, якось саме котилось.

RedFoxxik, ломила достойно, молодчина, а казала до Дерно.

Lexx_Giant, на зворотньому шляху, лупив з гірки Гараджі не менше 35, на знак "Луцьк" вклали з ним по 52 км/год

Сьогодні мої ноги передають всім "привіт" :_04:

Опубліковано

Хочеться сказати:"ВЕЛО-МОНСТРИ НАШІ ВОЛИНСКІ ХЛОПАКІ!!!"

я схожа на хлопчика?))))

всім дякую за компанію :_10:

Опубліковано

Дааа.. Вчора кльово покаталися... !!!

Трохи доргались в групы.. але потім якось устаканилось.. розігрілись.. і розкрутились..

Да.. хто не їздив з Ред Фокс.. був напевно реально здивований.. коли вона стала вперед і поїхала 36.))))

Їхалось легко і невимушено.. туди закрутили взагалі спокійно. Назад покотили вже відчутно швидше.. бо не хотілося їхати в темряві...

По Піддубцях. в гірку дійсно крутили не дуже напрягаючись.. десь 30.. за те з гірки вже покотили веселіше.))

Хотілося себе перевірити.. тому змінившись за Звіровом.. більше зміни не здавав.. По Струмівці.. дійсно їхали біля 40 "+ -" порадував веселий фініш Дімахи.))) не очікував... Але порох ще був.. і відрив було ліквідовано.. буквально на останніх метрах дистанції.))))

Максимальний пульс 191 .. середній 124.. Кльово покаталися.))

Дякую всім за компанію.)

З.І. Ножки дійсно відчули цей 7-ии кілометровий спринт..))))

Опубліковано

Хочеться сказати:"ВЕЛО-МОНСТРИ НАШІ ВОЛИНСКІ ХЛОПАКІ!!!"

я схожа на хлопчика?))))

всім дякую за компанію :_10:

Прошу вибачення,

Виправляюсь: "ВЕЛО-МОНСТРИ НАШІ ВОЛИНСКІ ХЛОПАКІ та RedFoxxik !!!"

RedFoxxik Сором'язливо казала я тільки до Дерно їду.... а сама попереду їхала та колону вела!!! :_07:

Молодець RedFoxxik ! :_35:

Опубліковано

Вчора бачив компанію велосипедистів десь біля 19.40 (орієнтовно) на зупинці "Берізка" біля Електроапаратного заводу, стояли, збиралисть, напевно, то це ви?

Один висновок, тра швидше на велосипед збирати, але ж 2 штуки баксів))))).....

Опубліковано

ага, краще за 3 штуки))

Дружина не зрозуміє))))) .3 штуки, на велосипед)))) В велосипедах не шарю, просто так сподобався

CUBE LTD RACE 26 2013

Так, не ви, там в компанії було декілька велосипедисток, точно, точно))))

Опубліковано

Нафіга тобі 3000 баків штуки вкидати?

Тю... купи за 3000 штуки гривень.. для покатушок на озеро хватить з головою.

З.І. Да.. біля берізки купальщики збирались.. ми їх теж бачили.. помахали їм і поїхали свою "сотку".))

Опубліковано

Завтра буде тренування???Хочеться катнути до Клеваня.До речі давайте катнемо до Колок,можна і навіть за Колки до Рознич за р.Стир.Від Ківерець в одну сторону 35 км.Просто треба буде раніше виїхати.Як дивитесь на таку пропозицію???

Опубліковано

Ще... як варіант.. щоб не мокнути... раптом дощ.. є варіант намотати 7-10 кіл.. Рівненське кільце - Піддубці (розворот біля бару з деревяними виробами).

Я поїду полюбе.. Реальною перешкодою виїзду.. може бути тільки дощ... не хочеться мокнути.))

Опубліковано

ЄЄЄЄЄСС !!!

Встиг.))) Заїжджав додому з першими краплями зливи.)))

Сьогодні було не людно.. але продуктивно... Середня в мене вийшла 31... за те середній пульс 145....)))))

Десь в Гаразджі.. почало несамовити дути в харю...))) в титх місцях де я зазвичай фігачу 40.. зараз крутив 27... при майже однаковому пульсі.))))

З.І. Лінкс.. як ти там.. все ок?

Опубліковано

Проїхалися в цілому добре. В мене все в порядку! Мусив знизити темп через відстаючого-запрошеного мною родича.....))))

Я з ним доїхали до звірова... середня 27км\год, мах 38км\год далі в нього передачі закінчилися ( 3х7 ))))

Там Вас чекали за переїздом. думав ви зможете нас догнати (знаючи скільки тратиця часу до дерно)

Назад верталися не поспішаючи щоб в нього сил хватило до дому доїхати....)))

Ось і все... на слідуючий раз проїдуся з Вам до кінця траси на 25км чи на 50 км)))

Опубліковано

Ну і ладушкі.)

Я ж не знав, що то твій родич.. треба було мені сказати.. я б знизив темп.

Вести 50 км.. прикольно.. зразу по ногах чуєш, що не друшляв в групі.))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...