Перейти до змісту

RedFoxxik

Учасники
  • Постів

    693
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

73 Байдужий

4 Підписка

Відвідувачі профілю

12 467 переглядів профілю
  1. 28 липня на міжбанківському валютному ринку України торги по долару відкрилися наступними котируваннями 11,85-12, до 12:00 ціни зросли 11,99-12,15.
  2. Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
  3. Курс гривня-долар залежить від чого зручно..тільки не від нас, перейде Росія в новий напад, від того коли МВФ дійсно перерахує кошти... І спасати його Нацбанк зможе після того як у нього будуть резерви..Ось таке замкнуте коло...
  4. Це не падіння гривні, це процес стабілізації реального курса гривні відносно інших валют. Насправді гривня впала вже давно - роки три назад, - говорить аналітик Міжнародного центра перспективних досліджень Олександр Жолудь, - під час правління Партії регіонів курс гривні штучно стримували.
  5. ой..я теж поражаюсь їхніми приколами.. для того, щоб відпривати гроші на картки стільки дивних операцій треба зробити. а операції часто міняються.. просто брєд якийсь. працюю з ІНГ банком там легше і простіше, набагато!!!
  6. Комп’ютер зламався? Тут вихід один, На поміч прийде системний адмін. І він, безумовно, з усім розбереться, Як тільки рука його клавіш торкнеться. Бажаю вдачі сьогодні адміну, Щоб зміг він настроїти адську машину, А також бажаю здоров’я й любові, Щоб бачив він сни лише кольорові!
  7. перший день весни пройшов ударно)))))))))))))))))), і ніч теж))))))))))))))))))))))) всім дякую
  8. ой.. а велосипедисти -чоловіки регулярно сміються з падінь..((( а деякі то вже точно фотіка дістають..)) по різному буває)) . я за Кораблик, хоча і Соло класно) я б теж могла в тапочках прийти)
  9. зима по повній)))) приємно, що на косогорі завжди тепло і затишно дякую всім зимовим велосипедистам
  10. Провітрились на славу..))) всім дякую) відчуття побитості тільки в мене..?)))
  11. Всім дякую за душевну компанію і за укатану задню частину тіла .
  12. якщо буде сонечко і тепло, то можна, тільки не так, щоб потім опа боліла
  13. Я, как "Кабриолет" - клевая, а крыши нет. Каждый день в моей жизни происходит много нового, красочного и интересного. Например ничего. Слушай, милый! А купи мне авто. Смогу ездить, узнаем мир!!! - Этот или тот?
×
×
  • Створити...