Перейти до змісту

Потрібна людина в комп. магазин - сервіс.

tkolik

Рекомендовані повідомлення

А що, є спеціальні установки для заправки картриджів???

є...станції очистки. Впринципі вони є різні від досить примітивних столів з компресорами для продувки до досить складних автоматів з багатьма функціями.

Ці апарати не тільки якісно і швидко допомагать заправляти, але на мою думку головне це бережуть здоровя людей, які заправляють і які потім їх використовують. тонер це дуже шкідлива річ.

я не видел таких станций, даже на фирмах которые ТОЛЬКО и занимаются, что заправкой\обслуживание орг. техники, так что предположим( :rolleyes: ), что в "В магазине комп'ютерної техніки в Луцьку (в районі ПРОМІНЯ)", ее скорее всего нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
6000 рублів = 1600грн а це в 2,3 "рази" більше ніж запропоновані 700 грн, а якщо порахувать що вони всетаки отримують 10к рублів = 2650 що майже в 4 "рази" більше запропонованої ставкі то дійсно стає зрозуміло що не так далеко ми втікли від китаю.

Стаття написана рік тому і економічна криза за цей період пішла на убиль наскільки мені відомо, значиться і зарплатня в них повинна була або лишатись на попередньому рівні або рости.

це трішки все не правильно рахується ми вже перевели це все через 3 країни :) якби взнати реальну зп в юанях і їхній курс євро.

Але все таки у нас зп у виробничих сферах, аж не як не 700 грн і навіть не 1500 і день там 10 годин, а не 8 як у нас... але зі статті С.Долі я бачу що вних є таке поняття, як понад нормові у нас такого не має (точніше рідко де побачиш ДУЖЕ рідко).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про страйк.

Ще б знайти відео сюжет про той страйк де і була озвучена сума зп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага..хорошо там, где вас нет... :rolleyes:

В Китае не будет бедных

Академия наук Китая прогнозирует победу над бедностью и болезнями в стране к 2050 году. Обещается, что к тому времени средняя зарплата китайца превысит 1300 долларов в месяц, а средняя продолжительность жизни составит 80 лет. По предсказанию академиков, через 44 года ни один китаец не будет жить меньше, чем на 81 доллар в месяц. К тому времени Китай должен пройти две стадии социальной реформы: изменить сельскохозяйственный уклад экономики на индустриально-городской и перейти к строительству информационного общества на основе сбалансированного развития города и села. К 2050 году, по мнению Академии наук, 80 процентов населения будут иметь самый широкий доступ к любым службам информации, половина жителей страны сможет позволить себе отпуск за границей и обзаведется личными автомобилями.

(в общем, такие же мечтатели... :rolleyes: , хотя в отличии от нас, у них экономика на подъеме)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я настільки аццкого офтопу ще на своєму віку не бачив. Відійшли навіть від теми, до якої відійшли від теми топіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: це усі так на роботу рвуться?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарплати на Волині

комусь цікаво було, але не забуваємо про конверти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будівництво – 1156 грн.;
не згідний!!! якщо помножити на раз 4-5 то буде зарплата будівельників а так пи..... :dont:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будівництво – 1156 грн.;
не згідний!!! якщо помножити на раз 4-5 то буде зарплата будівельників а так пи..... :dont:

Якщо помножити на раз 4-5 то буде зарплата архітектора, або прораба, ну хай навіть каменяра, який фігачить по 12 годин в день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будівництво – 1156 грн.;

не забуваємо про конверти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

850 минималка))) так что да ну нафиг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извиние за офтоп. Задело…Я уже давненько заметил такую тенденцию: На ветке "Работа" появляется топикстартер с предложением, даётся описание работы, суть, иногда просят огласить ориентировочную зарплату… после этого начинается флуд типа : "Нда...з такими умовами, краще буду збирати компи знайомим, платня бiльша" или же "Просто якщо це місячна зарплата то діти на заводах китая получають в рази більше … и прочее… у меня возникает закономерный вопрос к таким "круто-мега-зарабатывающим - супер – пупер-спецам": а вообще, какого хрена вы начинаете сдесь выёживаться, показывая своё презрительно - небрежное отношение к тем, для кого именно такие условия и графика и оплаты совершенно походят ? зачем вы тупо засоряете своими флудастыми постами топикстартер? Именно благодаря таким как вы, темы, а они порой бывают очень актуальны и интересны, в скором времени сливаются и погибают в глыбах ветки "Флейм". Прочитали топикстартер с предложением работы ? ничего не заинтересовало? Всё.. спокойно убрались обратно на свои места за интересами… на каждый товар найдётся свой покупатель...нечего сдесь умничать о зарплатах детей в Китае, ))

Р.S. Никого не хочу обидеть, просто высказал своё мнение, да и работа у меня есть отличная и стабильная, поэтому просто за державу обидно))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, це ж одвічне бажання людини випєндритись.

Зауважте: на бентлі так ніхто і не покатав. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Именно благодаря таким как вы, темы, а они порой бывают очень актуальны и интересны, в скором времени сливаются и погибают в глыбах ветки "Флейм".

тільки завдяки нам (флудерам), ця тема довгий час тримається у верхніх позиціях розділу, а не злилася донизу і померла, тільки дякуючи нам, вакансія доступна для зацікавлених.

Підпис: безробітний флудер.

П.С. Бажаючих можу покатати на Ланосі (дорого) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Долгое время держится на верхних позициях? ))) и именно таким образом создаёт более обширный круг для интересующихся именно этой тематикой? Я, возможно, не совсем компетентен в подобных вещах, потому что у меня по жизни так сложилось, что я никогда не искал работу по объявлениях, форумах, и прочих местах массового скопления работодателей и работоискателей, но почему то думаю, что если меня всё таки заинтересует такая тема, то я точно не буду искать спрос и предложение на ветке "Флейм", если есть рубрика "Робота Пошук роботи, пропозиції, резюме. Обговорення, оцінки, зарплати." А именно во Флейм и сливается наиболее загрязнённые посты форума… ИМХО… возможно я и чего то не понимаю )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Долгое время держится на верхних позициях? ))) и именно таким образом создаёт более обширный круг для интересующихся именно этой тематикой? Я, возможно, не совсем компетентен в подобных вещах, потому что у меня по жизни так сложилось, что я никогда не искал работу по объявлениях, форумах, и прочих местах массового скопления работодателей и работоискателей, но почему то думаю, что если меня всё таки заинтересует такая тема, то я точно не буду искать спрос и предложение на ветке "Флейм", если есть рубрика "Робота Пошук роботи, пропозиції, резюме. Обговорення, оцінки, зарплати." А именно во Флейм и сливается наиболее загрязнённые посты форума… ИМХО… возможно я и чего то не понимаю )))

поки що тема в розділі "робота", і постійно апається, дякуючи нам (флудерам). Та навіть якщо тема переїде у "флейм", то вона ще довго буде мозолити очі багатьом, так-як велика частина користувачів, і я в тому числі, користується функцією "просмотр новых сообщений". Дякуючи цій функції, в більшості випадків, я навіть не знаю в якій гілці тема.

П.С. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/23515/page__p__222630__hl__Консультант__fromsearch__1entry2226300

найшов свою тему про набір працівників, зверніть увагу на дату і зарплати, і народ також стібався, хоча тоді долар був 4.5, а зараз 7.9.

Хто цікавився голосувалкою, про зарплати в Луцьку:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=23258&st=

також моя тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да скільки разів повторювати, що людина, яка мало-мальськи поважає себе, свій час, розум, досвід, здоров'я і руки - за такі гроші працювати -НЕ БУДЕ!!!!

Початківцю набратися досвіду - краще і бажати годі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, nickel, дякую. Ну от, 40% зарплат потрапляли у проміжок 1000-2000 грн. Топікстартер писав, що виходить там щось 1200-1500. Ніби адекватно за необхідні навики. З якого приводу стільки галасу, так і не розумію. Хто тут в тиждень отримує стільки з такими ж обовязками?

Здогадуюсь, що за магазин, до речі.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да скільки разів повторювати, що людина, яка мало-мальськи поважає себе, свій час, розум, досвід, здоров'я і руки - за такі гроші працювати -НЕ БУДЕ!!!!

Початківцю набратися досвіду - краще і бажати годі!

На рахунок початківця згоден 100%, тут і обговорювати немає чого.

Аот стосовно першої половини:

Невже, якщо ніякої роботи немає, краще сидіти вдома, ніж йти на таку? (Y/N)?

Невже повага до себе, цінування свого часу, розуму і т.д. настільки велике що дітей кормити не потрібно? (Я для прикладу...) (Y/N)?

З.І. Відповідь типу: я шось придумаю, відкрию свій бізнес, візьму кредит, поїду на заробітки, стану фермером і т.п. не пропонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що там здогадуватись, я в кінці теми написав що це - АБВ Техніка, бо задовбали: через рік після створення теми, якесь чудо в приваті питало чи актуально, я йому десь через тиждень відписав що ні (не було доступу до нету). Так те чудо ще возмущалось, що я довго не відписував і воно вже роботу знайшло. Хто з нас тормоз - хз. :)

До речі в голосувалці можна змінити свій голос, може картина змінилась.

п.с. Шукаю роботу (скоро темку створю). :) Ця що в темі... еммм... як би то сказати... Або зарплата мала, або часу забирає багато - можу погодитись на день через три. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, та не, я про цю тему.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, та не, я про цю тему.)

А-а-а :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да сорі за оффтоп, але я мав на увазі що дійсно я картриджи заправляти не буду, бо помирати маладим і красівим за 1500 не збираюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, nickel, дякую. Ну от, 40% зарплат потрапляли у проміжок 1000-2000 грн. Топікстартер писав, що виходить там щось 1200-1500. Ніби адекватно за необхідні навики. З якого приводу стільки галасу, так і не розумію. Хто тут в тиждень отримує стільки з такими ж обовязками?

Та тема за 2008й рік.

Те що тоді було нормально зараз і на харчі не хватить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та тема за 2008й рік.

Те що тоді було нормально зараз і на харчі не хватить

там можна переголосувати і будемо мати "свіжішу" картину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...