Перейти до змісту

Фонд взаимопомощи (?) АВЛ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

згідний, треба зібрати по пару грн. в нього то на відміну від ситуації з Андрюхою винуватого дяді нема, ліки до ліків і тп платити з власної кишені sad.gif

тут назріває мисля, терміново створювати фонд.

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та не фонд..

А просто вступити у Асоціацію і платити членські внески.. наприклад 20 грн в місяць з людини... Це дасть змогу людям, які преставляють Волинь і Луцьк, як показала останнє дійство, на МІЖНАРОДНИХ змаганнях.... хоча б до них доїхати... а то вбухали люди на доїзд і харчування на Королі гір більше 2000 грн. Це не рахуючи саряги, і транспорту. А Не дай Бог травма, як в КМД.. це ще добре що каска була в Крави.. а то ще одним травмованим було б більше.

З.І. Говорю з КМД. Бодрячок... :ok:

Опубліковано

2000 грн. поделить на количество поехавших туда - не так уж много и получится на человека. Удовольствие того стоит, не? ;)

Идея вроде бы хорошая. Однако, есть несколько но.

В Ассоциацию вступят только те, кто ездит на соревнования. Остальным оно не нужно будет. Ну не всем, конечно, но большинству.

Если каждый, кто сдаёт деньги, ездит на соревнования больше одного раза в месяц - то на 20 грн. он много не наездит. А если сдаёт и не ездит - долго ли он будет сдавать?

Если в Ассоциации только гонщики - какой смысл сдавать деньги в "общак", если их всё равно не хватит и нужно будет докладывать? Можно для кажого соревнования просто брать нужную сумму из своего кармана и использовать её по факту.

Какой интерес сдавать деньги тем, кто не ездит? Им интересно кого-то спонсировать, не получая ничего взамен?

Спонсировать поездки должны спонсоры. Спонсоры будут требовать от участников соревнований высокие места, навязывать всякую там рекламу, составлять контракты и т.п. - просто так выкидывать деньги они не станут.

Спонсируют профессиональных спортсменов. Выкидывать деньги на любителей - слишком альтруистично. Разве что пиар за счёт гонщиков, но таких спонсоров в городе вряд ли много найдётся.

В случае травм должны действовать страховки. Страховки на соревнования, страховки обычные... Многие застрахованы у нас?

Можно собирать деньги в фонд на случай травм - и не более того.

На счёт гонок - несерьёзно. Конечно, лучше ездить на соревнования полностью или частично за счёт дяди, но такого дядю найти сложно ;)

Опубліковано

а з тих хто на каталки не їздить і на кулінарки на заходить внески збирать не можна? (я про себе). Є ж маса сочюствующих, такби мовити ті, кого Ви не бачите але вони рядом (:), я про себе і таких як я )

Опубліковано

це ще добре що каска була в Крави.. а то ще одним травмованим було б більше.

Ти мені тут не наговорюй! Ти хоч одного без каски на трасі бачив?

без каски взагалі в карпатах нема шо робити!

Опубліковано

Народ бачив памороків без каски на трасі.. і не одного, це по перше..

По друге. 2 Урса. Все просто офігенно, поки воно не стосується тебе особисто. Так шо менш пі...ди.. (вибач на слові) бо запороти ідею як 2 пальці об асфальт, а от запропонувати щось толкове... це не про нас. Ветеранська асоціація прийняла рішення про членські внески.... на ПЕРШОМУ ж своєму засіданні. Дорослі люди... нема питань.

Щойно спілкувався з міським головою на рахунок виділення нам приміщення... Думаю не лишні будуть паро грн ні разу.

І по третє... насос візьму. )))))

Опубліковано

Ага, искать спонсоров для поездок на гонки - это фигня и не толковое ;)

Фонд на случай травм (если ты ВСЁ до конца прочитал, конечно) - тоже фигня и несуразица :)

А вот "Фото з Адрюхою в гіпсі або з КМД в гіпсі.. 30 грн... з обома 50грн" - это да, конгениально.

Да, я понял, пи3деть мне не о чем - всем же пофиг на мои многабукафф, так скипайте, скипайте посты, это ж я просто десятипальцевый слепой метод печати тренирую, ага ;)

Идею никто не запарывает. Вот только нужно не только радужно её расписывать, а со всех сторон рассматривать. Не любите вы критики :)

Опубліковано

многабукафніпрашо

Напишіть конкретно:

1. Для чого вступати в асоціацію.

2. Що собою являє ця асоціація. Цілі, завдання, обов"язки членів енд соу он.

3. Спрямування членських внесків.

4. І власне, що асоціація дасть простому велолюбителеві чи "гонщєгу з Волині"

А то розмови в руслі "ти дурак - сам дурак" - скучний флуд <_<

Опубліковано

1. При проведенні якихось заходів і отриманні ОФІЦІЙНИХ дозволів Васю Пупкіна посилають н*х, а офіційній організації надають преференції.

2. Почитай про АВЛ.. там все розписано. Одним з головних завдань є популяризація здорового способу життя.. в нашому руслі повязаного з велосипедом.

3. Внески на поїздкикина гонки, на проведення гонок, на проведення заходів, на часткове лікування травмованих гонщиків, або просто членів АВЛ.

4. Дасть захист.. в тому числі правовий, зараз йде активна розмова про виділення нам приміщення, де можна буде збиратися, тренуватится, просто посидіти.. дасть можливість велолюбителю, "гонщєгу з Волині" бути частиною велоруху міста і області, дасть можливість (думаю це реально) отримувати знижку в веломагазинах Луцька.. і ще .. саме головне.... людина не буде сама десь там кататися .. а буде сама своїми руками створювати щось за яке ральено буде не соромно. І чим більше буде членів організації.. тим більше буде можливостей, в тому числі і фінансових.

Таке моє бачення.

2 Урса.. вибач.. вчора ляпнув фігню.. каюсь.

Опубліковано

а сіко нас може бути? - мож тоді буде ясніше, на що ми можемо надідятись.

Опубліковано

:smile-zachot: організація рулить, організована злочинність ще більше.

Внескі це круто, кому здавать, хто хранить, хто видавать, коли і кому видавать, хто учот вести буде і бумажну роботу.

От дали приміщення - комуналка і прочая лабуда ляже на чиїсь плечі.

І с впевністю завірю Вас - подібна шуміха просто Чудовий спосіб крутанути пару грн. Любою схемою - грошові обороти, соціальна допомога, авто потерпілим і т.д.

Така собі міні-партія(держава). Зілоти беруть штурмом змагання, борються за ідею, мастер оф паппетс тим часом....ну ви зрозуміли.

Всім фанатам справи паперові рожеві стильні окуляри китайського виробництва безкоштовно.

Опубліковано

От дали приміщення - комуналка і прочая лабуда ляже на чиїсь плечі.

мэбэл, оргтехника, девачка (девачки).....

Берите Зевса администратором!

(Если он все это обязуется организовать за 20 гривней с рыла... :rolleyes: )

Опубліковано

Та скільки..? Від нас всіх і від кожного реально залежить.

мож для початку пєрепісь організовать. мож нас вього десяток, а мож сотня, тоді і вся серйозність питання відчується

Опубліковано

VeryFate, пройде час і ти зрозумієш, що був не правий. Проблема більшості ГО в тому, що переважна більшість людей думає приблизно так само як ти. Але це твоя правда.

Я можу назвати сотні прикладів, які повністю суперечать твоїм тезам. Я одягаю рожеві окуляри і не бачу того гавна в якому плаваєш ти і тобі подібні.

А знаєш чого все так, як ти говориш? Бо всім на всьо насрать. Хоча в світі і в сфері ГО є мільйон мільярдів способів уникнути будь-яких махінацій, партій, прочої фігні. Але це не в тому випадку, коли біля керма стоїть заздросне падло, а в тому, де є сильний і розумний колектив. КОЛЕКТИВ. Не один чи два умніка. А КОЛЕКТИВ!!!!!!! Оце є громадська організація. А те все, що ти описав - це твоє життя, а не жорстока реальність.

Пробачте за пафос. У 99% європейців пів життя проходить в громадських організаціях, а ми бля кручє. Ми не Європа і не Росія, ми сама геніальна нація в світі, патаму шо в нас VeryFate.

Опубліковано

та хватить тріпатись (не вже борда лише для того аби по- діть..,паговорить, кинути умняк і т.д.) Є ідея, - визначаємось хто підтримує, Якщо ніхто, то буде могуча кучка, яка і далі своїми невеликими силами буде намагатись виходити з скрутних ситуацій. Ще раз питаю усіх, скільки нас є (велолюбителів пофесійних, непрофесійних... , який порядок цифр? може хто зробить якусь псевдо-реєстрацію на борді з послідуючим голосуванням про подальші дії?

р.с.

"...настоящих буйных мало - вот и нету вожаков"

А.С.Пушкын

Опубліковано

та хватить тріпатись (не вже борда лише для того аби по- діть..,паговорить, кинути умняк і т.д.) Є ідея, - визначаємось хто підтримує, Якщо ніхто, то буде могуча кучка, яка і далі своїми невеликими силами буде намагатись виходити з скрутних ситуацій. Ще раз питаю усіх, скільки нас є (велолюбителів пофесійних, непрофесійних... , який порядок цифр? може хто зробить якусь псевдо-реєстрацію на борді з послідуючим голосуванням про подальші дії?

Давно відомий механізм. +1 на борді не канає.

В організації офіційно запроваджується фіксоване членство. Кожен бажаючий стати членом АВЛ подає заяву в організацію. Постійно діючий керівний орган організації приймає рішення стосовно кожного бажаючого (включити в організацію чи ні). Потім всі офіційні члени організації збираються в загальні збори і вирішують який буде членський внесок, як часто його платити, хто буде новим чи старим президентом і куди зібрані гроші витратити. А ще можна вирішити які заходи треба провести і в яких взяти участь.

Ітого: пів години одному активісту розробити і розіслати бланк заяви + 30 хвилин кожному бажаючому на заповнення анкети і здачу її відповідальній особі і ще + пів години координатору щоб повідомити всіх про те коли і де відбудуться загальні збори. Потім всім дружно треба витрати дві години часу щоб посидіти і понудитись на зборах. Разом: дві з половиною на кожного і півтори на всіх. Фігня. А такий важливий крок можна було б зробити:)

Опубліковано

Дозволю собі висловити власну думку.

Асоціація не лише формальна, а дієва є необхідною.

Це дасть змогу згуртувати велосипедистів міста. Тих, хто захоплюється вело, але не має знайомих-однодумців. Дасть можливість тим, хто лише розпочинає перші велокроки отримати поради та наставлення досвідчених. Адже, погодьтеся, людина купила вел, хоче їздити, питань маса... і катають отак хто де.

Велосипедисти зі стажем, як на мене, мають об'єднувати навколо себе тих, хто поділяє це захоплення. Проводити спільні поїздки, змагання. Не поодинокі, а періодично, планувати на певний проміжок часу заходи. Інакше розвитку велоруху бути не може.

Мати офіс - теж нормальне явище. Людина має знати, що є така організація, що є куди прийти, задати питання, дізнатися про якісь заходи. Та й з практичної точки зору це необхідно, якщо дійсно займатися роботою асоціації.

Асоціація як кожна ГО має мати чітко визначені і обов'язки, і права. Одним з питань є, наприклад, судячи з останніх подій, страхування її членів, постійне та на період змагань (проведення переговорів зі СК, визначення оптимальних умов страхування тощо). Зрозуміло, кожен сам себе. Але ж не просто купкою людей, а ГО простіше вирішувати питання.

Druid, підтримую повністю, головне - це колектив. Менталітет у нас такий, що здається всі всіх навколо намагаються наї...ти. Нічого не вдієш, що люди так сприймають будь-які починання.

2VeryFate на: "Така собі міні-партія(держава). Зілоти беруть штурмом змагання, борються за ідею, мастер оф паппетс тим часом....ну ви зрозуміли." Своїх найо... це вже треба себе в першу чергу не поважати. Мова ж йде про людей, які знають один одного, мають спільні інтереси. "Никаму не верю" теж позиція неправильна. Та й АВЛ не фонд Пінчука ;) , тут все простіше, прозоріше, доступніше.

Щодо членства... зрештою, воно є добровільним. Хто живе тим, тому це буде цікавим. Наскільки я розумію, функція АВЛ - відстоювати інтереси її членів та поширювати велорух у місті/регіоні серед тих, хто не входить в асоціацію. А це, так сказать, ніхто не примушує. В усьому світі саме в ГО люди об'єднуються з метою реалізації спільних інтересів, будується все на ініціативі. І добре, коли є такі ініціатори.

Ідея хороша :ok: Аби не залишилася лише ідеєю.

Вибачайте за багато тексту.

Опубліковано

Я вже давно пропонував застрахувати життя активістів, та активних учасників велоруху, якщо надумаєте - можу покопати в цьому напрямку.

Опубліковано

keepo, копай однозначно. особисто я сам вже подумую, адже опинитись з травмою та й без грошей (бо на лікарняному) - це удар по своїх же близьких

Опубліковано

А ти хто? Я тебе взагалі не знаю.

Лєкс радісно зустрів нового члена асоціації, який сповна відчув турботу якою його оточать :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...