Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 08:54, BiMW сказав:

Інет полюбасіку от вірусів. І не бреши шо перейшов і все вірусами закінуло, бо на комп іншого користувача ти так зайти не можеш тільки через хаб! чи я не правий?

не правий.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 07:51, deluxkangoo сказав:

А де гарантія що все не повториться? На дата груп був 4 роки.

Если ты 4 года не переустанавливал винду, то как раз самое время :)

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 09:39, polsno сказав:

не правий.

Ти зміг законнектитись до іншого клієнта без хаба???

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 13:39, deluxkangoo сказав:

не могу я тарабайт инф уничтожить, может достаточно диск С форматнуть.

переустанавливал раза 2.

Форматируеш диск С, ставиш винду, не заходя ни на один из жестких дисков ставиш антивирус, включаеш полную проверку компа.

Опубліковано

Тікі антівірус береш не з своїх дисків а в друга чи з інтернета на чисту флешку

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 13:52, BiMW сказав:
  В 05.08.2010 в 09:39, polsno сказав:

не правий.

Ти зміг законнектитись до іншого клієнта без хаба???

ти маєш на увазі щоб через провідник заходити на його диски, не знаю не пробував немає з ким, та й не треба.

чи що значить "законектився"?

Опубліковано

Не знаю, які у вас проблеми з блокуванням доступу, але в мене на тарифі 5 Мбіт (29 грн) все добре. Я 25-го липня заблокував доступ, сьогодні розблокував - гроші як були так і залишилися.

Опубліковано

Таке питання

Якщо я використаю свій ліміт 50гб то потім в мене швидкість доступу зменшується до 512 Кбіт/с на скачування та віддачу інформації тобто закачка максимум стане 64кб/с?

Опубліковано
  В 06.08.2010 в 08:14, la20 сказав:

Таке питання

Якщо я використаю свій ліміт 50гб то потім в мене швидкість доступу зменшується до 512 Кбіт/с на скачування та віддачу інформації тобто закачка максимум стане 64кб/с?

Все правильно

Опубліковано

Переставив віндовз і всі приложения. Антивируска авіра. Пару годин поки працює. Але качає з берлоги та з летітбіт по 50 кБ/сек. так повинно бути. Пакет для начала 29 грн.

Опубліковано
  В 07.08.2010 в 06:42, deluxkangoo сказав:

Знайшов сайт з якого справді качає 620 kB\сек

Глянь в лічку

Опубліковано
  В 05.08.2010 в 07:56, Arden сказав:

deluxkangoo, от провайдера количество вирусов на компе не зависит какбэ :)

За умови, якщо комп добре захищений. Враховуючи особливості побудови мережі Beeline - без правильно налаштованого firewall глюки і віруси гарантовані.

Опубліковано
  В 07.08.2010 в 11:25, deluxkangoo сказав:

З берлоги теж з такою швидкістю качає, вже. Але ж обіцяли для берлоги 100 мБ/сек. Хіба не так?

Обіцянки як то кажуть.. В договорі це прописано? 

Опубліковано

Всі "глюки" комп'ютера після підключення інтернету від Білайна виникають від вірусної активності в мережі.

Перед підключенням бажано відразу перевірити систему на наявність вірусів, поставити антивірус, а ще краще антивірус+фаєрвол :rolleyes: і тільки після цього підключати мережевий кабель і налагоджувати ВПН з'єднання.

Опубліковано

відпишусь про проблему яку описував ще у старій темі.

ото було так десь три тижні, все мав дзвонити в підтримку але ж інет впринципі працював, та й якось було ліньки з'ясовувати причину неполадки.

і от сьогодні як нічого не бувало все працює, берлога, хаби, і вся локалка.

шо можна сказати чудєса і все :g05:

Опубліковано

У мну працює все чудово :)

2Boss: у мене нема фаєрвола, тільки антивір, і вірусів нема. А особливості побудови мережі Білайна не сприяють попаданню вірусів на комп, так шо не нада ля-ля про правильне налаштування фаєрвола, яке нібито захистить тебе від вірусів, його задачі трохи інші ;) аль нєт ?

Опубліковано
  В 13.08.2010 в 10:52, Fantom сказав:

А особливості побудови мережі Білайна не сприяють попаданню вірусів на комп

Було б цікаво почути про які саме особливості йдеться.

Опубліковано
  Цитата
А особливості побудови мережі Білайна не сприяють попаданню вірусів на комп, так шо не нада ля-ля про правильне налаштування фаєрвола, яке нібито захистить тебе від вірусів, його задачі трохи інші аль нєт ?
Сам придумав?
Опубліковано
  В 13.08.2010 в 11:28, SysR сказав:
  Цитата
А особливості побудови мережі Білайна не сприяють попаданню вірусів на комп, так шо не нада ля-ля про правильне налаштування фаєрвола, яке нібито захистить тебе від вірусів, його задачі трохи інші аль нєт ?
Сам придумав?

Все вірно задача "ВогняноїСтіни" спалювати всі "хакерські" пакети при підльоті до компа,

треба тільки щоб кабель не провисав (інакше електрони пагано долітати будуть),

ну і брати гарний запал для стіни, бо багато пакетів пагано горять.

Опубліковано
  В 13.08.2010 в 11:28, SysR сказав:
  Цитата
Сам придумав?

а чьо не так ? то поясни темному :closedeyes:

Опубліковано
  Цитата
а чьо не так ? то поясни темному
Вірусня працює на прикладному рівні, тобто яким би макаром мережа не була побудована, які б файрволи не використовувалися всеодно ж броузер якось в інтернет заходить не зважаючи на файрвол. Файрволом швидше собі більше проблем створите в роботі, як перепон вірусам.

З.І. Самий страшний вірус це не думаючий юзер він і плодить віруси. Самий кращий антивірус це обережність поводження в інтернеті і з незнайомими носіями даних.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...