Перейти до змісту

Хто знає форумчанина Mazafaka

hunter

Рекомендовані повідомлення

До чого цей весь пафос? Є люди яким Мазафака щось винен, когось просто кіданув. Зібрались, зїздили до нього додому набили пику миролюбиво вирішили всі питання і розїхались, потім відписались шо і як, чим закінчилось.

Так не цікаво.

Краще напрягти тих, хто має до самого факту досить віддалене відношення і апелювати до їх людяності, а після того, як вони аргументують свою позицію пасивного контролю, то можна наголосити, що вони рєдіскі і сприяють піратству.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наличными наверно отдал :) они ведь старые друзья :friday: зачем им банковские переводы

ВадЫк, на рахунок "друзей" то ти правий, але маленька оговорка "були ними"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З поверненям, Mazafaka!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колективну заяву в міліцію - і протягом 24 годин будуть гроші.

А ти маєш якесь відношення до мене або до цієї справи? Крім того, у voldf, немає жодного підтверджуючого документа, натомість в мене є картридж (не дешевий) який після його "реставрації" загнувся, коли я йому про це сказав, отримав відповідь "та пломба що я ставив нічого не доводить", та от, Я буду діяти згідно з чинним законодавством, то всі погрози наведені тут, та і на телефоні в мене є диктофон:rolleyes:, а тим більше наведені в сторону моїх рідних (цьго взагалі не потерплю), це све є нормальною підставою для подачі позовної заяви в суд за вимагання грошей за неотримані послуги, плюс до того, заяви до податкової міліції з метою перевірки господарської діяльності (підстава - відсутність будь-=яких документів про надані послуги і відмова від зобовязань),ці дві заяви були вже сьогодні подані моїм юристом ци вище сказаних інстанцій. На жаль, я зараз в Києві і не зможу раніше суботи бути вдома, але я гарантую що цю справу доведу до кінця, ще обіцяю копію заяв в суд та міліцію викласти тут на форумі.

З.И. Ще раз переконався, та висловлюю ВЕЛИКУ вдячність та повагу - адмінам та модерам цьго форуму, які діяли згідно правил (регламенту),а також всім тим хто обєктимвно відносився до цієї теми.

Колективну заяву в міліцію - і протягом 24 годин будуть гроші.

звідки така впевненність? В "Юрисдикції" створював тему, на прохання знайомої, так там мєнти морозяться похлєщє мазафак всяких і то вже декілька МІСЯЦІВ. Но ти, Мазафака, цього не читай, тобі це не допоможе.

Шо мені не допоможе? Може я тобі щось повинен? Чи може ти мені чимось погрожуєш?:naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я і обіцяв.

Гріша після нескінченних обіцянок і простого балаболства геть ні на що не спромігся. отож всім кого він цікавить буде корисна наступна інформація.

Криштапюк Григорій, проживає в с. Рокині вул. Наукова, 12

тел. дом. 0332 709437 моб 0957460644 (старіші номери 0662916127 та 0509092249 зараз вимкнуті.)

через день викладу телефон та адресу його батьків в Луцьку, можна буде поспілкуватись з ними. є практика - вони дуже переживають за сина - можливо Гріша за них теж переживає.... побачимо.

На відповідь на цей пост, прийшлось зробити каку, зі всіма телефонами (мобільними, СДМА, домашніми) Вови та його родичів. Як кажуть "зуб за зуб, глаз за глаз". А ти Вова не мав права викладати цю інфу, а також в попередніх постах ти погрожував безпеці моїх рідних, я тобі погрожувати не буду, на все є законні методи впливу на таких як ти ..... (ну ти поняв:rolleyes:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ні слова про модеми...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ні слова про модеми...

Про модеми не з тобою а в ПМ. І людину не ображу... Я коли в чомусь винен, я це визнаю,, і ніколи після цього людине не залишається ображеною на мене.:friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що відзвонився..уродєц..вже він в Києві..))..тіпа мол дійсно гроші не прийшли з аваля (казьол тіпа відправляв їх)

Взатра зранку сказав що з банка відправить знов той самий каламбур відчуваю дуде..

Каже що в Києві зарас щось не віриться.....

Ця Гриша мене вже доводить до точки кіпіння..ще трохі...і тоді я за себе не ручаюсь...

Сам уродец, я постійно в Києві (з понеділка по пятницю),а свою точку кипіння...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про модеми не з тобою а в ПМ. І людину не ображу... Я коли в чомусь винен, я це визнаю,, і ніколи після цього людине не залишається ображеною на мене.:friday:

Ми вже побачили :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня не интересуют ни контактные данные Мазафаки, ни его юристы, и прочее. Как было сказано в топикстартере " Замовив модеми 5 днів так нічого і не можу діждатись" Так вот, меня интересует лишь прямой ответ на прямой вопрос: что там с модемами? Человек получил свой товар? Или же получил обратно деньги ? и какую сумму неустойки выплатил Мазафака за просроченные термины ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто (теперь) НЕ знає форумчанина Mazafaka? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову в Києві? Та коли вже в тому селі (Києві) відкриють хоч якийсь банк і проведуть інтернет, щоб мазафака міг перекинути гроші і відписатись в темі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я коли в чомусь винен, я це визнаю,, і ніколи після цього людине не залишається ображеною на мене.:friday:

Може й так... Тільк питання коли? Вже 20 днів пройшло з дати створення теми (а перед тим як її створити топікстартер ще кілька днів чекав і надіявся на щось), " а воз и ныне там"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, чому мінусову репутацію прибрали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mazafaka, що ти тут свої понти кидаєш - суд, міліція, або - "ти до цього відношення немаєш"...

Є факт - ти кинув людину на гроші(вже можна даже писати і так, оскільки це по іншому більш ніяк не назвеш), оскільки ні товару ні грошей вона немає, ти визнав, що гроші ти брав, а товару ще не відправив і наскільки я розумію це не перша людина яку ти розвів. Верни гроші і все стане на свої місця, ато вибачте за слово як целка ламаєшся, як я писав - суд, міліція...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Mazafaka нагадує таких людей, які самі нариваються, отримують за це по пиці, і одразу ж біжать знімати побої і писати заяву в міліцію... Тьфу :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..яка мені різниця дети....Ти мав мені гроші скинуть..от і все..Приходиш в банк кідаєш...всі діла...ти слово давав що завтра скидаєш і так і не скідав...

То де гроші якщо ти такий чесний!!!!???...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то думал, что тот инцидент с мобилой на манибеке будет примером, как нельзя мутить при продажах товара, а ведь сцылу на ту историю выложили сразу же, по моему во втором или в третьем посте, так нет, там тема разрулилась нормально, всё стало на свои места, а вот здесь уже достаточно отчётливо попахивает гнилью, которая вряд ли уже выветрится из памяти тех, кто следит за развитием событий.

395 гривнов – разве это та сумма, из – за которой стоило вот так себя опустить при всём чесном народе, а, Мазефака? А ведь, если я не ошибаюсь, тебя многие постояльцы форума и по реалу знают… Да и не в сумме дело, дело в чести!! Как к предпринимательской так и человеческой. До появления топикстартера лично я даже и не подозревал о существовании такого юзера как Мазефака, но теперь нет желания даже знакомится с ним на форуме, чего ж там уже говорить про какие то бизнесовые сделки…

Задумайтесь все те, кто хочет ловить мутную рыбу в кристально чистой воде, коим является форум Луцкой борды… Может где то на Варшавке и можна на нычку втулить просроченный товар, или же кидануть незаметно на бабло, но только не сдесь, на открытой и просматриваемой со всех сторон площадке..

Завершу этот пост словами великой Фаины Раневской "ДЕНЬГИ ПРОЕДЕНЫ – А ПОЗОР ОСТАЛСЯ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай простіше так як ти не дзвониш і трубка виключена..

От щоб там щось виправдовуваться..ти мені винен гроші 395 грн...

ТИ казав що відаш їх коли вже...потім..ти давав слово що перекінув через аваль..вони так і не прийшли..потім що зранку і так кожен день казав..

Не так було?...хтось на тебе наганяє??....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А перед судом обов'язкові судово-наркологічні і судово-прихіатричні експертизи? Чи за рішенням суду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха, в Києві, крім відсутності банків і нету, ще й відсутні мобільні оператори, ну точно село якесь той Київ.

Мазафака, ти туда нє хаді, ти сюда хаді ©, а можеш і в Ровно заїхати по дорозі і особисто передати гроші Хантеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От щоб там щось виправдовуваться..ти мені винен гроші 395 грн...

ТИ казав що відаш їх коли вже...потім..ти давав слово що перекінув через аваль..вони так і не прийшли..потім що зранку і так кожен день казав..

Не так було?...хтось на тебе наганяє??....

"сьогодні, завтра, післязавтра, до кінця тижня..." - це стандартні слова Мазефаки.

не розумію цих відмазок типу "в києві", "в клієнта" і інші.

"не можу віддати гроші" - це можливо кілька днів, але не тижнів та місяців. тим більше це не одинокий випадок, а масове кидалово. гроші на подорожі до Києває, я так розумію, а віддати те що винен - нема.

А ті приколи з наклеєчкою то взагалі смішо! якщо шось не так то людина приходить і каже що не так, а не згадує про те що було пів року тому, тим паче на організації (на якій ти працював) де тебе теж шукають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс.. вопрос ну гєть не в тему, )))))) но я так вижу, что этот топик очень популярный, да и судя по цветам ников, его просматривают опытные форумчане… да и флейм, всё таки .. а вопрос вот какой : как мне к нику прикрутить аватару, ато почти у все есть, а у меня нету…абыдно ))) чёто в настройках я нигде не увидел кнопочку с надписью "Аватара прикручеваэтся ТУТ" может кто чего подскажет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс.. вопрос ну гєть не в тему, )))))) но я так вижу, что этот топик очень популярный, да и судя по цветам ников, его просматривают опытные форумчане… да и флейм, всё таки .. а вопрос вот какой : как мне к нику прикрутить аватару, ато почти у все есть, а у меня нету…абыдно ))) чёто в настройках я нигде не увидел кнопочку с надписью "Аватара прикручеваэтся ТУТ" может кто чего подскажет

Справа вверху, в выпадающем меню - Настройки - закладка Профиль - Изменить аватар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак, ти мені Задорнова нагадав: 91 рік, "страну путчит", і тут якийсь актівіст підбігає до двох жіночок, в яких з сумок виглядають рулони обоїв, з питанням: обої де брали? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...